T a r a f s ı z D e ğ i l i z

İŞGALCİ PANİKTE.. VURUN EMRİNİ DİNLEMİYORLAR !

İşgalcilerinsaplandıkları bataklık işbirlikçi hükümeti de içine çekiyor! Emre rağmen Irak polisi direnişçilere karşı "çatış" emrini dinlemiyor!
Irak'ta direnişçilere karşı çatışmayı reddeden 1300 kadar asker ve polisin görevine son verildi..Irak hükümeti, kısa bir süre önce ülkenin güneyinde Şii direnişçilerle düzenli ordu birlikleri arasındaki çatışmalarda yer almayı reddeden 1300 kadar asker ve polisin görevine son verdi. Irak İçişleri Bakanlığı sözcüsü General Abdülkerim Halaf, AFP'ye yaptığı açıklamada, "Kut ve Basra'da verilen emirleri yerine getirmeyen güvenlik kuvvetleri mensuplarının işine son verildi. Bir görev emri almışlardı, ama yerine getirmediler. Haklarında sayısız şikayet geldi" dedi. Ülkenin güneyindeki Basra'da 25-30 mart arasında Şii direnişçilerle ordu birlikleri arasında çatışmalar çıkmış, çatışmalar daha sonra güneydeki başka kentlerle başkent Bağdat'ın Şii mahallelerine yayılmıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.