T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Re: PROVOKATÖR AJANLAR // Nesrin Duranoglu

Bu yazıyı ciddiye alacak bir kişi çıkabileceğini hiç sanmıyorum.
Klasik geçmiş zaman  muhbirliğinin, artık önemi kalmamış muhbirlik suçlaması.
Ne diyor sayın Muhbir üç tane hain yakaladım. İyi aferin madem o kadar eminsin o kişilerin kime neye nasıl ihanet ederek hain olduklarına dair suç delillerini toplayıp, git gerekli yerlere şikayet et, Mahkemeye ver. Sonrada mahkemeyi luzumsuz işgal etmekten masrafları ödeme cezası al. Akıl var izan var. Herkesin kendi düşüncelerini yazdığı bu özgürlük ortamında, varsa bir sözünüz sizde yazın. O hainlere cevap verip yaptıklarının ihanet olduğunu söyleyin. Eğer kormuyorlarsa demekki onlar ihanet ettikleri saçmalığına inanmıyorlar. Korkarlarsa susarlar.
Hani bir reklam vardı TV lerde. Siz bu okulda yenisiniz galiba diye, böyle diyenler olursa demekki siz değişen dünyanın farkında değilsiniz.
Neden hainler bunlar. desek neden olacak hain hükümeti destekliyorlar gibi bir cevap verecekseniz.TC.Devletinin hükümetine hain demekle siz devletimize ve milletimize ihanet içine düşüyorsunuz. En azından TC.Hükümetine hain demekten kendiniz mahkum olursunuz.
Çalışın seçilin siz hükümet kurun.
Sanırım bazılarımız çok steril bir fikir alanında yaşamışlar. Ve her konuşanı hain sanıyorlar.
Bunlar boş laflardır.
Alışacaksınız. Ya da alışacaksınız. Başka yolu yok. Çünkü hain derseniz ya cahil ya da bizzat hain sayılırsınız. Eğer gerçekten ihanet var diyorsanız suç duyurusu makamı bu gruplar değildir. Mahkemelere baş vuracaksınız.
A.D.Şimşek

21 Mayıs 2009 Perşembe 19:06 tarihinde kotanlartr <kotanlartr@gmail.com> yazdı:



 Nesrin Duranoğlu nduranoglu@yahoo.com.tr
 21 Mayıs 2009 Perşembe 14:48

PROVOKATÖR AJANLAR

Sayın Savaş Suzal
Allah'a çok şükürler olsun ki, provokatör ajanı ve hatta Fetullahçı birini siz de keşfettiniz. Daha doğrusu cesaretle, korkmadan bu hain adamı ya da kadını deşifre ettiniz. Sağ olun. Benim en çok üzüldüğüm şey bu kadar grup var, Atatürkçüyüz, Milliyetçiyiz, Ülkemizi seviyoruz "Ne mutlu Türküm diyene" sloganlarıyla kimseye pabuş bırakmayan bu siteler bu adamı fark etmemeleridir. Ya da bilerek, düşünce özgürlüğü, demokrasi, hürriyet adı altında ona yayın imkanı sağlamalarıdır. Bunlar bilmiyorlar mı ki, demokrasi, ifade özgürlüğünün de sınırı vardır ve bunu kanunlar, Anayasa ve toplumun çıkarları sınırlar. Örneğin Almanya2da biri çıkıp "Hitler'e en ufak bir bir övgü yazamaz, söyleyemez, hatta Hitler selamını simgeleyen hareketi bile eliyle yapamaz. Cezası üç yıldan başlar va ayrıca para cezasına çarptırılır. Bizim Anayasamızda da buna benzer kanunlar var. Ama bu ajan ağzına geleni, düzmeceler yaparak yazıyor da yazıyor. Onlarca defa, ben bir gruba üye olmadığım halde fark edip, yazılan alçaklıkları her yere yazdım. Şimdilik üç hain gördüm ki, bunlar: sessizlik49@gmail.com,fetiheesma@gmail.com,irfanakalp@yahoo.com, bu yazıyı onlara da gönderiyorum. Aşağıda bir iki yazılarını ve benim yazdıklarımı bulacaksınız. (Sizin gibi uyanık kardeşlerimizin de yazıları ).Kimsenin kılı kıpırdamadı, Atari oyunlarına devam ettiler. Kontrollarından kaçmıştır diye düşünmüştüm. Onun için uyardım, bu kimliği bilinmeyen ajanın yazılarını gönderdim. İzmir ADD şubesi başkan yardımcısı bile "biz böyle bir şey yayınlamadık" diyerek beni kınadığını yazdı. Düşünebiliyor musunuz? Bu işe el atıp, şiddetle savaşacakları yerde neredeyse beni susturma yolunu tercih ediyorlar. Kendisini iyi bilir, adını vermeyeyim, bir grubun yönetmenine de aynı şeyleri söyleyip, yazıları gönderdim. Ondan da bir ses çıkmadı. Her halde "bizim grupta böyle şey olmadı, gerisi bizi ilgilendirmez" diye düşündü. Kimseden ses çıkmayınca, bu ajan göz göre göre, yazılarına daha da hız vermiş bulunuyor. Ben ve siz ne yapabiliriz? Ancak reaksiyonlarımızı bu biçimde uyararak yapabiliyoruz. Dediğim gibi ben hiçbir gruba üye değilim. İsterseniz benim bu yazdıklarımı üye olduğunuz gruplara gönderebilirsiniz. Ben üye olmadığım halde hemen her gruptan iletiler alıyorum. Ama ben yazamıyorum, üye ol deniliyor. Tekrar görüşlerinizi ve cesaretinizi kutlular, sevgilerimi sunarım.
Nesrin Duranoglu
20.05.2009 tarihinde Savas SUZAL <
ssuzal@verizon.net> yazmış:
SON GUNLERDE BU GURUBA KENDISINI By Exx DIYE TANIMLAYAN ESAS EMAIL ADRESI (
sessizlik49@gmail.com) OLAN FIKIR VE INANCLARI HICE BU GURUBA YAKISMAYAN BIR KISIDEN MEKTUPLAR GELIYOR. BENIM GIBI BIR COK KISIYI DE BU ADAM VEYA KADIN HER KIMSE SAHSIYETINI ACIKLAMAYIP TAYYIPIN SILAHSORLUGUNU YAPAN FIKIRLERI VE YAZDIIKLARI RAHATSIZ EDIYOR/ GITSIN VAKIT VEYA YENI SAFAK ILE HOCASI GULEN TARIKATININ ZAMAN GAZETESINDE YAZSIN./ BU GURUBA BU ADAMIN YAZILARINI KOYMAK ZORUNDAMISINIZ. BU BOYLE DEVAM EDERSE BEN BU GURUPTAN AYRILMAK ZORUNDA KALACAGIM SAYGILARIMLA
SAVAS SUZAL
 
 
By-Exx'in bir yazısı:
Bunların hepsinin Aynı Anda çıkması ve bana saldırmasıda tesadüfmüdür acaba.Farklılıklara dayanayan Betonlaşmış beyinler birdenmi benden nefret etmeye başladılar.Haklı iseniz haklılıgınız gösterin haklı degilseniz ismi veyahut baska seyleri bahane etmeyin.
Olmayan düşüncelerinizle birine karşı söylemde bulunmaya kalkıyorsunuz.önce siz yazılarınızla kendinizi gösterin.illa isim yazmakla olmuyor bu işler.
senin o taş düşüncelerinden olan biri yazmıştı biz gitsekte yerimize yenileri gelir.
ANLAYAN ANLADI......
By-Exx'in bir yazısı:
18 Mayıs 2009 Pazartesi, 9:14
Kimden:
Kime:
Bu Aşşagıdaki her kimse Neden senin düşüncende olmak zorundayim.Ülkemin demokratik hakkı olan seçim ile başa gelen bir hükümeti kendi menfaati için yıkmaya çalışan insanlara yorumumu Yazmam neden böyle sorunuza gidiyor.Atatürke yazdıgım kötü bir lafı söylermisin.Hatası olan her kesi yazmak özgürlük degilmidir.
Atatürk ile ilhan selcuk ve sözde ülkesini sevenlere laf ettigimi söylüyorsun.Sen vesenin gibiler Atatürkü kalkan olarak kullanırsa Daha cok sey basınıza gelir.Bu zamana kadar milleti koyun gibi güddüler ama artık o zamanlar bitti.
Öznur Erey'in yazısı:
AŞAĞIDAKİ UYARIYI GÖNDEREN ÖZNUR HANIMA KATILIYORUM ve kendisine teşekkür ediyorum. By-Exx adlı kişi benim "Atatürk ve 17 Mayıs Tandoğan" Mitingi için yazdığım yazıya çok içerlemiş. İkisi için de çok kötü şeyler yazmıştı. T.Baydar
 
BAYLAR BAYANLAR
Milliyetçi, Atatürkçü olduğunuzu, cumhuriyetimizi, ülkemizi sevdiğinizi her fırsatta yüksek sesle söylüyorsunuz. Ama, (liberal-izmir) sitesinde meydanı boş bulup, size Atatürk'e, ülkesini sevenlere durmadan kurnazlıkla, düzenbazlıklarla saldıran, By-Exx rumuzunu ve
sessizlik49@gmail.com adresini kullanan, bununla da kalmayıp değişik E-post adresleri kullanan bu kişiyi hiç mi fark etmiyor sunuz? (Takma E-Post adreslerinden bir de <mtaylan23hotmail.com> olsa gerek.) Hiç birinizin dikkatini çekmiyor mu? Biz ne için çalışıyoruz? Böyle birine sitesinde menfi propaganda örttürten, En azından "liberal-izmir"e boykot yapmak aklınıza gelmiyor mu? Herif Atatürk'ten İlhan Selçuk'a, Ülkesini sevenlerden üyelere kadar hakaretler yağdırıyor, acayip, çirkin şeyler yazıyor. Hakaretlerini, Fetulahçılar, DTP'liler, Dincilerin aracı, demokrasi, düşünce özgürlüğü kavramlarına sığınarak yapıyor. İki bayandan başka hiç birinizden tık yok. Saygılar.
ÖZNUR EREY
 
BENİM BİR YAZIM:
Ben bir gruba üye değilim. Önce bir niyetim oldu, ama sonra sildirdim. Buna rağmen bana oldukça çok mail geliyor. Okudukça endişe duyuyorum. İnternet sitelerinde bir elin parmak sayısı kadar, Türkiye'nin bugünkü durumundan endişe eden ve bunun için savaşan vatandaş var. Çoğu akla hayale gelmeyen şeylerle sanki oyun oynuyorlar. Ve gene üzülerek şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ciddi yazılar yazan, savaşan insanların çoğu da bayan... Ben diğer grup yöneticilerinin E-post adreslerini bilmediğim için yalnız size hitap edebiliyorum. Anladığım kadarıyla, Sayın Hasan Kotan, ADD'nin İzmit sorumlularından ve Hakan Asiltürk de koyu milliyetçi ve Atatürkçü. Aşağıdaki üç kişi de ayni Fatih Altaylı gibi düzmece yazılarla, yani güya Atatürkçü, güya ülkesini sever görünüp zehirlerini akıtıyorlar. Sizler daha fazlasını okuyorsunuzdur. Ama bunlara destek verircesine, maillerini Demokrasi!, Düşünce özgürlüğü, Fikir özgürlüğü vb. adı altında yayınlıyorsunuz. Benim bilgim hiç yok, yoksa sitenizde ne kadar çok yazı yazılırsa bir şey mi veriliyor. Tekrar edeyim bilgim yok, sakın alınmayın. Yoksa bunların yazdıklarını yutuyor musunuz? Yutmuyorsanız neden aranızda yaşatıyorsunuz? Sayın Kavcar'ın da dikkatini çekmiş olmalı ki, By-Exx için provokatör mü, korkak mı ki adını yazmıyor diyor. Bu üç kişi ya da bir kişi: By-Exx <sessizlik49@gmail.com> ** <İrfan Akalp <irfanakalp@yahoo.com> ** Fehime Esma Tunçer <fehimeesma@yahoo.com > ......... Bu üç kişiye karşı aşağıdaki yazıyı yazdım ve daha aşağıda da onların yazılarından örnekler verdim. Bana diğer yöneticilerin özel E-post adreslerini verirseniz onlar da göndereyim. Saygılarımla. N.D.
DTP, AKP, Fetulahçılar, Dinciler, Yobazlar yani Türkiye'ye ve Türk ulusuna hainlik yapanlar, düşmanlık yapanlar sözlerine ve yazılarına daima "Demokrasi, Düşünce ve Fikir özgürlüğü, İnsan hakları sözcüklerini ARAÇ olarak kullanarak başlıyorlar. Aslında, kendilerinin demokrasiyle, insan haklarıyla vb. uzaktan yakından alakaları yok. Bu durum binlerce kez kanıtlanmıştır. Dünyadan, kanunlardan, Anayasadan bihaber beyinleri yıkanmış yalaka, çıkarcı ve işbirlikçileri de "ben senin gibi düşünmek zorunda mıyım; ben hürüm istediğimi söylerim; Atatürk'ü sevmek zorunda mıyım; sen seviyorsun diye ben de mi seveceğim? 17 Mayıs'ta toplandınız da ne oldu?; 70 yıl önce ölmüş KİŞİNİN mezarına gitmenin ne alemi var, ölmüş gitmiş; Atatürk ilkeleri de neyin nesi? Neden senin düşüncende olmak zorundayım. Ülkemin demokratik hakkı olan seçim ile başa gelen bir hükümeti kendi menfaati için yıkmaya çalışan insanlara yorumumu yazmam neden böyle zorunuza gidiyor. Hatası olan her kesi yazmak özgürlük değil midir. Atatürk ile ilhan Selçuk ve sözde ülkesini sevenleri sevmeye davam ederseniz, daha çok şey başınıza gelir. Bu zamana kadar milleti koyun gibi güttüler, ama artık o zamanlar bitti.".... Bu beyinleri yıkanmış ajanların söylediklerine ve yazdıklarına daha çok sayıda örnekler var. Ey beyinleri yıkanmışlar, Ey ajanlar! Şunu beyninize iyice sokun ki Demokrasi, Özgürlük sınırsız değildir. Ülkelerin Anayasaları var, kanunları var. Düşünce özgürlüğü deyip Anayasaya, kanunlara, karşı sözler söyleyip yazamazsınız. Anayasa'nın değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez nitelikteki 2. maddesinde yer alan Türkiye Cumhuriyeti'nin nitelikleri sizin yazdıklarınızın suç olduğunu söylüyor. Bu maddenin niteliğinde "Atatürk ulusçuluğuna bağlı" olmaktan da bahsediyor. Yani Türk iseniz, bu ülkenin kurucusu Atatürk'e ve ilkelerine Anayasamızca bağlı olmak zorundasınız. Bilgisayarın karşına geçip özgürlük, demokrasi naraları atamazsınız, yalelli söyleyemezsiniz. Bugün böyle şeyleri yapanlar varsa arkalarına AKP'yi ya da Fetullah'ı almışlardır. Ben, Türk olarak, ülkemi seven biri olarak, tarihimi bilerek, yasalara da uyarak sizler gibilerine Atatürk ve inkılaplarını sevmeleri için çalışma hakkına sahibim. Ama sizler düşünce özgürlüğü, demokrasi, hürriyet adı altında Atatürk'ü, inkılaplarını, 17 Mayıs mitinglerini kötüleme hakkına hiç ama hiç sahip değilsiniz. Aklı selim Türk milleti irticacılara değil, irticacılar onlara uymak mecburiyetindedir. "Herkes Atatürk'ü sevecek diye bir kural yok." diyor biri. Var efendim var. Ama sizler bunu anlayamazsınız. Bir de "Ayrıca şu dünyada hiçbir yerde olmayan ve öleli 70 sene olmuş bir kişiye hakaret kanununda yeniden ele alınması gerekiyor artık." diyor. Ey gafil, Türkiye var oldukça Atatürk kanunu da daha geniş bir biçimde var olacaktır. Bakın bir diğeri neler yazıyor. Tıpkı Fatih Ataylı gibi düzenbazlıkla dolu aşağıdaki yazıyı yazıyor. Ey gafil, sen Altaylı kadar şeytan düzenbaz olamazsın. Atam falan diyerek sen kimi kandırıyorsun, Yazının içeriği senin kim olduğunu apaçık ortaya koyuyor, gizleyememişsin.
Nesrin Duranoğlu
.
İrfan Akalp provokatörün yazısı:
Başbakanımıza inanmayacağızda, senin uydurma ve yalanlarınamı inanacağız paytak Tülin. Kendini Atatürkçü sanan zavallı.Atatürkün ilkelerini say desem bilmezsin. Kendin gibi beyinsizleri arkana takıp Atamın huzurunda bağırtacaksın. Atam yaşasaydı senin gibi sahte Atatürkçüleri yanına bile yaklaştırmazdı.Atamın adını kullana kullana bu memleketi soyuyorsunuz, soyduruyorsunuz.Senin gibi Cumhuriyet düşmanları yüzünden, saf salakların sizler gibilere inanması yüzünden bu ülkede Terör azıyor ve her yarden silahlar çıkıyor.Ama sizlere pabuç bırakmayacak bu millet.Nekadar Atamın huzurunda anırsanızda ARTIK BİZ GERÇEK ATATÜRKÇÜLER SİZLERİN SAHTEKARLIĞINIZI VE DE CUMHURİYET DÜŞMANLIĞINIZI, DEVLET VE HÜKÜMET DÜŞMANLIĞINIZI ORTAYA DÖKECEĞİZ BUNDAN KUŞKUNUZ OLMASIN.SİZİN GİBİL ERİN ERGENEKON UŞAĞI VE PKK YA HİZMET ETTİĞİNİZ ARTIK TESCİLLİ.85 yılda 60 hükümeti ATATÜRK DİYE DİYE YIKTINIZ VE İSTİKRARI HEP BOZDUNUZKİ PKK nın istediği olsun.Senin, BAŞBAKANIMIZIN BU ÜLKEYE YAPTIĞI HİZMETLERİ ANLAMAYA NE BEYNİN NEDE YÜREĞİN YETER.Akıl ve Ahlak sahibi olsaydın
kendi yandaşlarının attığı iftiraları gerçekmiş gibi gösterip BAŞBAKANIMIZ BAKÜDEN SESLENİNCE KAÇACAK DELİK ARAMAZ VE BÖYLEDE KUDURMAZDIN.İşiniz bitti artık.Eskiden olduğunuz gibi ATATÜRK DİYE DİYE SOYAMAYACAKSINIZ BU MİLLETİ.Akrtık gerçek atatürkçüler iş başında ve sizin gibi sahtekarlara bu meydanı asla bırakmayacaklar bunu bil.
GERÇEK ATATÜRKÇÜLERİNDE ANITKABİRDE İŞLERİ OLMAZ, MEYDANLARI DOLDURMAYA İHTİYAÇTA DUYMAZLAR.BU KİŞİLER MEMLEKETE YAPTIKLARI HİZMETLERLE NEKADAR ATATÜRKÇÜ OLDUKLARINI KANITLARLAR. Ayinesi iştir kişinin, anıtkabiri atatürkçüyüz diye doldurmak ve aralarda bağırmak aciz ve çaresizlerin, kişiliksizlerin işidir.
By-Exx'in bir yazısı:
16 Mayıs 2009 Cumartesi 16:06 tarihinde By_Exx <sessizlik49@gmail.com> yazdı:
İlhan selçuk gibi birini Deger Yapıyorsanız bu sizin kendi degerinizi ortaya koyuyor.Düşünce özgürlügü sadece siz ve sizin gibilere özel sanıyorsunuz.Aynı dogan grubu gibisiniz...
İsimler önemli Degildir Gerçekler ortaya çıktıkca.Bu kadar olan bitene Ragmen Hala bu adamların İyi oldugunu söyleyip Onların karalandıgını açıklamak Artık İşin Ne hale geldigini ortaya koyuyor.
Halk Seçimde Kendini gösterdi Ama bunu görmeyen sizlerdiniz şimdi neden Halka Sarılıyorsunuz.Kimleri Nasıl Ve Hangi yöntemlerle oraya getirldigide bir soru işarti.
 
NOT: Daha çok gönderebilirim, ama bu kadarı bile her şeyi ortaya koyuyor. Atatürk'e, İlkelerine, İlhan Selçuk'a, 17 Mayıs Mitingine, Anıtkabre vb. saldırı yazıları Türk! İnternet sitelerinde başını almış gidiyor. Okuyan vatandaşlarımızı böylece yönlendiriyorlar, yanlış, yalan bilgiiler! veriyorlar. Bunları yaparken de düzmece taktiği kullanıyorlar. N.D.


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.