BİR FIRTINA GİBİ ESME VAKTİDİR BACIM !

img530/4739/picte2.jpg

Allahın emrine karşı topyekün taarruza geçen mutlu azınlık bugün sıradanlaşan Din karşıtlığını AKP üzerinden sürdürmektedir...Akp nin uyguladığı pasiflik ve TBMM de 1. parti olmasına rağmen iddia edipte temsil ettiği Anadolu İnsanının değerlerinden bi haber tutumlar sergilemesi ve Ilımlı İslam diyaloglarına dalarak insanımızı ve de müslüman ANADOLU ahalisini bu laf şaklabanlarının diline düşürmesi sonucunda başladılar yine milletinin hainleri sağlı sollu salvolara....

Kimi Başı Örtülü Müslüman Kadını "sümer fahişelerine" benzetti kimiside Hastanelerde köşe başlarında gizli kameralarla BAŞI ÖRTÜLÜ AVI BAŞLATTI .....Bugün iSLAM ve Müslüman Kadın hiç bir dönemde olmadığı kadar aşağılama ve küçük düşürülmeye çalışılmaktadır...

Ali kırca denilen ve daha dün e kadar bir fahişe ile fuhuş yaparken tüm basın yayın vede internet alemini sarsan bir şahıs şimdi çıkmış gizli kameralar ile sanki kendi yaptığı o rezilliği örtmek istercesine BAŞÖRTÜLÜ BACILARI AVLIYOR.....Bağdat sniperının ırakta Amerikan askerlerini avlarken verdiği pozu düşünün o adam Tüm Irak Halkının Namusunu savunuyorum ! derken Ali kırca da ben amerikanın yanında TÜRK halkının namussuz olması için çalışıyorum der gibi gizli kameralarını saldığı BAŞÖRTÜLÜ BACIMIZI avlıyor... O VİDEONDA Kİ GÖRÜNTÜLER NEYDİ BE ALİ !

Darbe tehtidi ile halkı hizaya sokma girişimlerine destek sözüm ona çağdaş yazarlar ve bilumum şakşakcı goygoycu taifeden gelirken; kendi küfürbazlıklarını ve devam eden saltanatlarını BAŞÖRTÜLÜ bacım üzerinden sürdürmeye çalıştıklarına da şayit olmaktayız....Hem Başörtüsü üzerinden yıllardır oy avcılığı yapan hemde DİN e düşman olup Başörtüsünü kullanarak onun üzerinden kıl tüy hesapları ile ideolojisini yaymaya çalışan materyalistler ve malum küfür cephesi bugün birbirlerine girdiler...Her iki kesiminde halbu ki ortak birleştiği nokta SAHTE iSLAM dır...ALLAHSIZ İSLAMDA DİYEBİLİRİZ ..

Allahı kamusal alandan uzaklaştıran la Allahı öz ruhundan dışlayan arasında ne fark vardır ki?

İslamı savunacak ama Allahın emrini kamusal alana sokmayacaklar....

Şimdi aşağıda "Ayrımcılığa Karşı Kadın Hakları Derneği" (AKDER) isimli bir derneğin açıklamasını okuyalım

" Eğer Türkiye laik bir hukuk devleti olduğunu iddia ediyorsa, başı açık ya da örtülü kadına eşit mesafede olmak ve aynı hakları kullandırtmak zorundadır. Zira eşitlik ve özgürlük olmadan insan onurunu tanımlamak imkânsızdır. Zira artık hiç kimsenin kıyafet ayrımcılığına feda edebileceği bir hayali ya da zamanı kalmamıştır.”

Bu açıklamayı Mhp ve Akp nin teklifleri üzerine gerekli görmüşler ve yapmışlar lakin Açıklamada yine eksik bir taraf vardır....

Türban kesinlikle Ne AKP NEDE MHP ile çözülecek bir vaka değildir...Velhasıl Akp ve Mhp ye bile bu yüzden kapatma davası açan açabilen bir sistemin içerisinde Hangi özgürlüğümüz baki kalabilir ki ? Başörtülü bacım rahat edebilsin!

Başbakan hala 100 de 47 ile iktidarız birinci partiyiz vs vs sıralasın dursun.....

Kendimizi kandırmayalım ...Bugün oyunlar içinde oyun sergileyen ve basını ile televizyonu ile "ÖZ YURDUNDA GARİP ÖZ VATANINDA PARYA" haline getirilmiş ve BAŞINDA ki örtüsü ile BACIMIN iffetine ve namusuna küfre varan sataşmaların içerisinde kıvranan çıkış noktası arayan müslümanlar var...

Ya da Çıkış bellidir özgürlüğe giden yolda çetindir bilincinde davasının adamı yiğitler .........

İspanyadan açıklamaları ile gündemin içerisine TÜRBAN meselesini yeniden patlatan başbakan MEDENİYETLER ARASI DİYALOG konferansında acaba diyalog kurduğumuz BATI nın katliamlarını ve diyalog kurduğumuz kişilerin seceresini unuttu mu ?

Bizler Tarihe yön veren bir ırkın efradıyız mı? Osmanlı ile Batı medeniyetinin diyalogu nasıl olmuştur bunu bilenimiz var mı? Osmanlı medeniyetlerede yön veren yapısı ile gerçek diyalogu uygulamıştı...FETHETTİĞİ HER ALANA İSLAM MÜHRÜNÜ VURARAK !:::

Ama BATI nın eli ile bir MEDENİYETLER DİYALOGU afedersiniz bal ile bokun sentezi olacaktır..İşte bugün kü sorunlarında temelinde bu varıdr...Başörtüsüne Sümer Fahişelerini taktığı bez parçası diyebilen kaşarların bu hale gelmesinde ki en önmli etken Batıcılık dır VE ittihad terakki denilen Osmanlıyı da yıkılışa sürükleyen içerisinde Müslüman Türk barındırmayan unsurlar eli ile bugünlere gelinmiş ve işte o batıcı çağdaş! gençlik kendi öz ruhuna karşı isyana girişmiştir...

TESVİYEDEN GEÇİRİLİP,MİSYONERLERİN KUCAĞINA ATILMIŞ ,HRİSTİYAN OLMAKLA MÜSLÜMAN OLMAK ARASINA SIKIŞTIRILAN ,NİHİLİST VE TARİHİNİN DÜŞMANI BİR GENÇLİK TÜRETİLMİŞTİR...

Amerika Özgürlüğü Irak a getiriyordu işgal etti yıktı yaktı IRAK ı...

Türkiyede ki zihniyetler de" soyunursan özgür olacaksın bacım " diyerek seni işgale hazırlamaktadır...

ALTTA Kİ AÇIKLAMAYA BAKIN : TÜRBANLILARA ÇAĞRI: "ÖRTÜLERİNİZİ ATIN, ÖZGÜRLEŞİN"-
"CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, türbanlı kadınlara da çağrıda bulundu. Arıtman, "Atın örtülerinizi ve özgürleşin. Gelin bu türban esaretinden, erkek egemenliğinden kurtulalım. Bizim üzerimizden siyaset yapmalarına engel olalım ve onlara yeter artık diyelim" diye konuştu.
Bir Millet vekili ve CHP adlı partiden bir vekil Halkının vekili ..... Mİ?
VE DEVAM EDİYOR...

"Örtünmenin kadını aşağılayan, eşitsizleştiren bir olgu olduğunu ve bu yolla kadına "erkekle eşit değilsin" denildiğini kaydeden Arıtman, "örtünme Sümerlere, Asurlara kadar dayanıyor. Sümerlerde fahişeler örtünmüş, Asurlarda evli kadınlar örtünmüş. Örtünme Mezopotamya'da da var, bütün semavi dinlerde de. Arap toplumunda da Cahiliye döneminde kadın örtünmüş. Örtünmek İslamiyetle ortaya çıkmış bir şey değil" diye konuştu.

FAHİŞELER BAŞÖRTÜSÜ TAKIYORDU söylemi ile TÜRBANLILAR FAHİŞEDİR sözü arasında ne fark vardır".....*?

BACIM Bir isyan türküsü kopsada yüreğinde ....Ne "oy"sevdasında koşanlar nede Örtüne düşman olanlar yıldıramaz, kandıramaz ,pörsütemez sevdanı senin...ulusallaşmakmış, ılımlı olmakmış ,diyaloglara dalıp teferruata gömülmekmiş ...benden ve bizden uzak olsun hele ki Müslüman Anadolu İnsanının Yüz akı senden bizzat senden uzakta olsun bacım !

Hasan ile Hüseynin şehadetinin yıldönümü Her yer kerbeladır bugün ....unutma her yer kerbela!

BİR FIRTINA MİSALİ ESME VAKTİDİR BACIM !


İŞTE BAŞÖRTÜSÜ AVI YAPAN BİR TELEVİZYON !

7 yorum:

  1. İlgili makama..


    Aşağıdaki sorularıma netlik getirirseniz sevinirim.




    1-Bir ülkenin kanunuları kıyafet zorunluluğu getiriyorsa. Türban takmayana günah olurmu..

    2- kuranda bazı şeylerin yapılmazı durumunda cehennem azabından ve insanların bunun için cezalandırılacağından sözeder. Kuranda türban takmayanların böyle bir cezaya maruz kalacağına ilişkin bir hüküm varmıdır. Varsa hangi ayettedir.

    Saygılarımla..







    Türban neyin simgesidir..



    Türban.

    Türkiye cumhuriyetinin kuruluş ilke ve inkılaplarına bir baş kaldırırın simgesine dönüştürülmüştür

    Türban

    Atatürk ilke ve inkılâplarına bir baş kaldırının simgesine dönüştürülmüştür


    Türban

    anayasanın 24 maddesinin ihlalinin göstergesine dönüştürülmüştür..

    Türban

    anayasanın 174. maddesinin ihlaline dönüştürülmüştür


    Türban

    3 Kânunuevvel 1934 tarihli ve 2596 sayılı Bazı Kisvelerin Giyilemeyeceğine Dair Kanunun ihlal aracıolarak kullanılmaktadır

    Türban insanların dini duygularını istismar etmeye, oya dönüştürmeye yönelik bir maşaya dönüştürülmüştür.
    Türban bazı siyasi partilerin gövde gösterisi aracına dönüştürülmüştür.

    TÜrban

    bir rant kapısına dönüştürülmüştür.

    TÜrban

    dış güçlerin ülkemizde karmaşa, kutuplaşma çıkarmak adına kullandıkları bir öbjeye dönüşmüştür..

    TÜrban artık ülkemizde dini bir gösterge olmaktan çoooook uzaktadır.
    Alah kadını ve erkeği yaratırken isteseydi saçsız yarata bilirdi ama ikisini de saçlı yaratmayı uygun gördü. kadın saçı ne mene bir şeydirki, kapattın kapatmadın diyerek ugrunda ülkelerde rejimler yıkılıyor, cumhuriyetler devriliyor, insanlar birbirini öldürüyor.
    EĞer müslümanlık bir akıl dini ise ki böyle olduğunu düşünüyorum.
    Yapılanların mantıklı bir açıklaması olamaz.
    Yukarıdaki sorularıma Diyanet işleri başkanlığından mantıklı ve ayetide gösteren bir lyanıt aldığımda aynen yayınlayacağım

    Bana göre söz konusu vatansa, vatanın bunca sorunları varsa türban sadece bir teferruattır.

    Son günlede kamu oyunu yanıltmaya yönelik bazı söylemlere açıklık getirmek adına,konuya ilişkin kanun maddelerini aşağıda aynene sizlerle paylaşıyorum,




    Bu kanunları anayasada yer aldığı hali ile yayınlayarak yorumunu sizleri bırakıyorum.


    MADDE 24. – Herkes, vicdan, dinî inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir.
    14 üncü madde hükümlerine aykırı olmamak şartıyla ibadet, dinî ayin ve törenler serbesttir.
    Kimse, ibadete, dinî ayin ve törenlere katılmaya, dinî inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dinî inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz.
    Din ve ahlâk eğitim ve öğretimi Devletin gözetim ve denetimi altında yapılır. Din kültürü ve ahlâk öğretimi ilk ve orta-öğretim kurumlarında okutulan zorunlu dersler arasında yer alır. Bunun dışındaki din eğitim ve öğretimi ancak, kişilerin kendi isteğine, küçüklerin de kanunî temsilcisinin talebine bağlıdır.
    Kimse, Devletin sosyal, ekonomik, siyasî veya hukukî temel düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasî veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama amacıyla her ne suretle olursa olsun, dini veya din duygularını yahut dince kutsal sayılan şeyleri istismar edemez ve kötüye kullanamaz.
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI

    BEŞİNCİ KISIM - Çeşitli Hükümler


    I. İnkılâp kanunlarının korunması

    MADDE 174. – Anayasanın hiçbir hükmü, Türk toplumunu çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarma ve Türkiye Cumhuriyetinin lâiklik niteliğini koruma amacını güden, aşağıda gösterilen inkılâp kanunlarının, Anayasanın halkoyu ile kabul edildiği tarihte yürürlükte bulunan hükümlerinin, Ana-yasaya aykırı olduğu şeklinde anlaşılamaz ve yorumlanamaz:

    1. 3 Mart 1340 tarihli ve 430 sayılı Tevhidi Tedrisat Kanunu;

    2. 25 Teşrinisâni 1341 tarihli ve 671 sayılı Şapka İktisâsı Hakkında Kanun;

    3. 30 Teşrinisâni 1341 tarihli ve 677 sayılı Tekke ve Zaviyelerle Türbelerin Seddine ve Türbedarlıklar ile Bir Takım Unvanların Men ve İlgasına Dair Kanun;

    4. 17 Şubat 1926 tarihli ve 743 sayılı Türk Kanunu Medenisiyle kabul edilen, evlenme akdinin evlendirme memuru önünde yapılacağına dair medenî nikâh esası ile aynı kanunun 110 uncu maddesi hükmü;

    5. 20 Mayıs 1928 tarihli ve 1288 sayılı Beynelmilel Erkamın Kabulü Hakkında Kanun;

    6. 1 Teşrinisâni 1928 tarihli ve 1353 sayılı Türk Harflerinin Kabul ve Tatbiki Hakkında Kanun;

    7. 26 Teşrinisâni 1934 tarihli ve 2590 sayılı Efendi, Bey, Paşa Gibi Lâkap ve Unvanların Kaldırıldığına Dair Kanun;

    8. 3 Kânunuevvel 1934 tarihli ve 2596 sayılı Bazı Kisvelerin Giyilemeyeceğine Dair Kanun.



    KANUN NO: 2596 BAZI KİSVELERİN GİYİLEMİYECEĞİNE DAİR KANUN (*)
    Kabul Tarihi: 3 Kânunuevvel 1934

    Resmi Gazete ile neşir ve ilânı: 13 Kânunuevvel 1934 - Sayı: 2879
    3.t. Düstur, c.16 - s.24

    MADDE 1 - Herhangi din ve mezhebe mensup olurlarsa olsunlar ruhanilerin mabet ve ayinler haricinde ruhani kisve taşımaları yasaktır.

    Hükümet her din ve mezhebden münasib göreceği yalnız bir ruhaniye mabed ve ayin haricinde dahi ruhani kıyafetini taşıyabilmek için muvakkat müsaadeler verebilir. Bu müsaade müddetinin hitamında onun aynı ruhani hakkında yenilenmesi veya bir başka ruhaniye verilmesi caizdir.

    MADDE 2 - Türkiye'de kanuna tevfikan teşekkül etmiş ve edecek olan izcilik ve sporculuk gibi topluluklar ve cemiyet ve kulüb gibi heyetler ve mektebler mahsus kıyafet, alâmet ve levazım taşımak istedikleri zaman yalnız nizamname veya talimatname ile muayyen tiplere uygun kıyafet, alâmet ve levazım taşıyabilirler.

    MADDE 3 - Türkiye'de bulunan Türklerin ve yabancıların, yabancı memleketlerin siyaset, askerlik ve milis teşekküleri ile münasebetli kıyafet ve alâmetlerini ve lavazımını taşımaları yasaktır.

    MADDE 4 - Ecnebi teşekkül mensuplarının kendi kıyafet, alâmet ve levazımları ile Türkiye'yi ziyaret etmeleri, İcra Vekilleri Heyetince tâyin olunacak mercilerin müsaadesine tâbidir.

    MADDE 5 - Türkiye Devleti nezdinde memur bulunanların kıyafetleri beynelmilel mer'i âdetlere tâbidir.

    Müsaadei mahsusa ile gelen yabancı memleketler kara, deniz, hava kuvvetlerine mensup kişilerin resmi üniformalarını nerelerde ve ne zaman taşıyabilecekleri İcra Vekilleri Heyeti karariyle tâyin olunur.

    MADDE 6 - Bu kanunun tatbik suretini gösterir bir nizamname yapılır.(**)

    MADDE 7 - Birinci maddenin hükümleri bu kanunun neşri tarihinden itibaren altı ay sonra ve diğer maddelerin hükümleri kanunun neşri tarihinden itibaren mer'idir.

    MADDE 8 - Bu kanunun icrasına İcra Vekilleri Heyeti memurdur.

    (*) Bu Kanun, 7 Kasım 1982 tarih ve 2709 sayılı (TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI) nın 174 üncü maddesinde belirtilen devrim kanunlarından olup Anayasanın kabul edildiği tarihte yürürlükte bulunan hükümlerinin Anayasaya aykırı olduğu şeklinde anlaşılamaz ve yorumlanamaz.

    (**) B. Bakanlar Kurulunun 3 Şubat 1935 tarih ve 2/1958 sayılı kararnamesiyle yürürlüğe konulan Tüzük, T.C. Tüzükleri: c.2 - s.32


    Ülkemizde yaşananların, dayatmaların, ısrarların neyi amaçladığının yorumunu sizlere bırakıyorum.

    YanıtlaSil
  2. ilgili makam kim diyanet mi :)

    YanıtlaSil
  3. ALLAH"in rahmeti inanlarin üzerine olsun,icimizdeki yaradir basörtüsü bacilarimin kinayicilarin kinamalarina baskilarina bas egmeyecegini biliyorum,ALLAH yar ve yardimcimiz olsun.biz müslüman türkler olarak dinimiz,vatanimiz ve namusumuz icin yasariz bunu böyle bilsinler gerektiginde hic gözümüzü kirpmadan canimizi veririz,türkiyedeki bu olumsuz gelismeler yurtdisindaki kafirleride azdirdi almanyadada basörtüsü sorunu yasyoruz ama taviz yok insaALLAH:SAYFANIZDAN COK SEYLER ÖGRENIYORUZ;ALLAH RAZI OLSUN:SADIK KARDESINIZ-ALMANYADAN SELAMLAR:

    YanıtlaSil
  4. Bu Hadisenin Tam tersini düşünüyorum düşünsenize başı açık kadınlarI bir televizyon aynen yukarı da ki gibi kovalayıp şu soruyu soracak "devlet memurlarının başlarının açık olması yasak bunu bilmiyormusunuz?"" NEDEN bAŞINIZ AÇIK DOLAŞIYORSUNUZ BURDA? gibiii

    heyt be MEMLEKETE BAK NE ALA!::!:!:

    YanıtlaSil
  5. YAZIKLAR OLSUN ALLAH SİZİ KAHRETSİN. BAŞÖRTÜSÜ DİYE TUTURDUNUZ. NAMUS NEDİR SİZCE. CIPLAKLIGIN FAZLASI NE KADAR HOŞGÖRÜLMÜYORSA. AŞIRI DİNCİLİKTE ÖYLEDİR. ALLAH KADININ SACINI GUNAH BELLESEYDİ SACSIZ YARATIRDI BELKİDE???
    SİZLER GİDİN ŞERİATLA YÖNETİLEN ÜLKELERDE YAŞAYIN SİZ BU TOPRAKLARI HAKETMİYORSUNUZ. BAŞÖRTÜSÜNU SİYASI SİMGE BÖLUCULUK FAKTURU HALİNE GETİRDİNİZ. YAZIKLAR OLSUN. İNANCINDA İCİNE ETTİNİZ. RABBİM SİZE AKIL VERSİN. BAŞÖRTUSU TAKMAYANLAR KAFİRMİ. BİŞİ SÖYLEYEYİMMİ SİZ BİR HİCSİNİZ ALLAH BİRDİR VE BUYURMUŞTURKİ EDEP YERLERİNİZİ KAPATINIZ.....

    YanıtlaSil
  6. Şeriatla yönetilen ülke mi var dünyada yine biri saçmalamış.....

    Sizin İçin aşırısı da aşırı olmayanı da bir...İSLAM düşmanlığı yaparken hepiniz böyle saçmalıyorsunuz...Kim demiş ki başörtüsü takmayanlar kafir diye ?
    ayrıca BAŞÖRTÜSÜ ALLAHIN EMRİDİR ...

    YanıtlaSil
  7. Ya Türkiye Laik Bir Ülkedir.Bunu unutmayın.Artık bitti kapalı devri artık 21.yyıldayız.artık teknoloji zamanı.artık peygamer dönemi bitti.şimdi 21.yy uzay dönemi var başladı bile.artık avrupa ülkeleri ve milletleri uzaya cıkarkenve teknoliyle uğraşırken tr ve türkiye gibi ülkeler yok başörtü yok bilmem ne yapmak günah sevapmış bırak.bunları.o günah bu günah neden geldik dünyaya o zaman

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.