DURSUN KARATAŞ BÖYLE KARŞILANDI !FOTO GALERİ


Hollanda'da öldükten sonra Türkiye'ye DHKP/C lideri Dursun Karataş'ın cenazesi, Gazi Cem Evi'ne getirildi.




Karataş ailesinin avukatı Taylan Tanay, cenazenin BUGÜN Cuma namazını mütakip Yeşil Camii'de ve Gazi Cem Evi'nde yapılacak törenin ardından Gazi Mezarlığı'na defnedileceğini söyledi.

Hollanda'dan saat 16:30 gibi İstanbul'a getirilen Dursun Karataş'ın cenazesi kimlik tespit çalışmalarının ardından akşam 19:00 sularında Karataş ailesine teslim edildi.
Çiçeklerle taşınan Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi lideri Dursun Karataş'ın naaşının bulunduğu Gazi Cemevi'nin önünde binlerce kişi sloganlarla cenaze törenini bekliyor.


Atatürk Havalimanı'nda cenaze aracına bindirilen Dursun Karataş'ın cenazesi, otobüsler eşliğinde Gazi Mahallesi'ne getirildi. Ellerinde kırmızı bayraklar taşıyan grup, Karşılama töreninde “Umudun adı DHKP-C”, “Önder yoldaş Dursun Karataş”, “Titre oligarşi Parti Cephe geliyor” sloganları atıldı "Kahramanlar ölmez halk yenilmez, Önder yoldaş Dursun Karataş" sloganları attı.


İŞTE O FOTOĞRAFLAR










8 yorum:

  1. yazıklar olsun "memlekete bak" bir tarafta şehidimin kanı diğer tarafta "it" lerin leşleri... ve karşılayanlar. karşı-layan-lar...

    yazıklar olsun. kökleri kurusun kurusuuuunn!

    YanıtlaSil
  2. YAZIKLAR OLSUN. KÖKLERİ KURUSUN.

    YanıtlaSil
  3. turkiyedee yasamayii hak etmiyorlar. hepsinii sureceksin anadoludan

    YanıtlaSil
  4. dursun karataş ölümsüzdür, yaşasın dhkp-c

    YanıtlaSil
  5. susun lan itler bu myolda şehit düşenler halkların savşları ve ezilmemesi için şehit düştüler. dursun karataş bu halkın özgürlüğü için günlerce cezaevlerinde yattı işkencelerden geçti ve ölşüme yakalandı... saygıyla anıyorum tek yol devrim...

    YanıtlaSil
  6. GEBERİKLERİN ARDINDAN BİRŞEY SÖYLENMEZ, ARTIK BUNA AHLAKIMIZ DA MÜSADE ETMEZ. BULABİLSEK ZERRE KADAR İYİLİĞİNİDE SÖYLERİZ, ÇEKİNMEDEN. AMA HAYATTA OLAN KAHPELERE SÖYLEYECEĞİMİZ ÇOK ELBET... ONLAR BİLSİN Kİ; TÜRKİYEYİ YIKMAK İSTEYENLER BUNA CESARET EDEMEDİKLERİNDEN SÖZÜM ONA DEVRİM MİYAVLAMASI YAPAN BU ÇAKALLARI TÜRETİYOR İÇİMİZDE... ALLAH'IN LANETİ BUNLAR ÜZERİNEDİR.

    YanıtlaSil
  7. titre oligarşi parti-cephe geliyor... halk için savaşanlarada şehit denir. yurdumuzu bölenlere karşı savaşıp ölen mehmetçiklerede şehit denir.. keşke herkes neden öldüğünü bilseydi.. ''herşey tam bağımsız SOSYALİST TÜRKİYE için''

    YanıtlaSil
  8. rahmetli yedi icti dava arkadasi hemserisi mehmet agar kicini kurtardi.gözü patlak urfali yine devranini sürüyor.bulurlar yine yerini dolduracak dursunun birini cok merak ediyorum simdi dükkanina kim bakacak dursunun

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.