ADNAN OKTAR MEHDİ Mİ? CÜPPELİ AHMET CEVAP VERDİ!


Adnan Oktar kendinde ''mehdi'' ye ait sıfatlar olduğunu söyleyince Cübbeli Ahmed Hocanın tepkisini çekti! Cübbeli'nin tepkisine Adnan Oktar; ''Çarşamba'da işlenen cinayetlerin sebebi bu adamın önünü açmak içindi'' dedi...Ve Cüppeli Ahmed Hocayı Ergenekoncu olmakla suçladı.
Öte yandan Adnan Oktar'ın internette cüppeli Ahmed Hoca'ya karşı onlarca site açtığı ve *adeta parasını konuşturarak sanal bir savaşı Cüppeli Ahmed Hoca'ya karşı yürüttüğü gözlemlendi.

İŞTE SANAL SAVAŞIN LİNKLERİ!




Adnan Oktar'ın kendisini mehdi ilan ettiğini dillendiren Cüppeli Ahmet Hoca'nın Adnan Oktara verdiği cevabın videosu aşağıdadır.


--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

32 yorum:

  1. parasını konuşturarak mı? bir web sitesi açmanın maliyeti 15 dolar kadar. 10 tane web sitesi olsa 150 dolar eder. Ki cok daha büyük meblağlar harcanmış olsa bile, Cübbeli gibi dindar halkı uyutmaya çalışan sahte din alimlerine karşı açılan mücadelede harcanan her kuruş tebliğ için harcanmıştır, Hak yolunda harcanmıştır. Adnan hocayı başlattığı bu mücadele için tebrik ediyorum. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz!!! (meral özyurt)

    YanıtlaSil
  2. Adnan Oktar'In tüm röportajlarını izledim, Mehdilik ile ilgili tek bir iddiasını bile duymadım. Sadece insanlar hüsnü zan ediyorlar, gurur duyarım ama böyle bir iddiam yok olamaz olan kişi dinden çıkar demiştir. Cübbeli kendisi hüsnü zan ediyor olsa gerek. Bir de hem Adnan Hocamızı böyle birşeyle itham ediyor bir de kendisi videosunda bana da Mehdi diyorlar diye kendini ön plana çıkarıyor. Kepazeliğin bu kadarı da olmaz canım. (Miranda Cansever)

    YanıtlaSil
  3. MEHDİ olmakmı? cüppeli Ahmed Hocamızın Ehli-sünneti müdaffaa için giriştği bu mücadelesinde destekliyoruz.Kesinlikle!

    YanıtlaSil
  4. Adnan Oktar'ı bilen, programlarını, röportajlarını takip eden herkes bilir ki, Adnan Oktar'ın mehdilik iddiası hiçbir zaman olmamıştır. Aksine biz Mehdiye öncülük ediyoruz, ortam hazırlıyoruz der her zaman. Ama kendisi benim şimdiye kadr gördüğüm bildiğim din adına en çok çalışan ve mücadele eden kişilerden biri. Allah yolunu açık etsin İNŞAALLAH.

    YanıtlaSil
  5. Adnan Hoca bugüne dek hep küfürle mücadele etti, toplumun önde gelen kesimlerine tebliğ faaliyetinde bulundu, kimsenin giremeyeceği yerlere girdi, İslamı savundu. Masonluğu yerle bir etti. Dinsizliğe karşı canla başla mücadele ediyor. Eserleriyle milyonların hidayetine vesile oldu. Cüppeli bence Adnan hocayı yereceğine örnek alsın, küfrü karşına alsın cesaret edebiliyorsa.

    YanıtlaSil
  6. Cübbeli Ahmet Hoca “Hz. Mehdi (a.s.)’nin zuhur tarihi olan Hicri 1400 itibariyle hemen tanınmış olması gerektiğini, Hicri 1400’ün ilk çeyreği geçmiş olduğundan Hz. Mehdi (a.s.)’nin zuhurunun diğer bir yüzyıla kaldığını iddia etmektedir.Ama Peygamberimiz aksini söylemiştir: "ONUN (HZ. MEHDİ (A.S.)’NİN) HALKI GÖRDÜĞÜNÜ AMA HALKIN ONU (HZ. MEHDİ (A.S.))GÖREMEDİĞİNİ" belirtmiştir. Cübbeli mi doğru söylemektedir yoksa Hz Muhammed mi? Bu Cübbeli kendini haşa Peygamberimizden üstün mü görüyor?!!!

    YanıtlaSil
  7. seda ataoğluHaziran 09, 2009

    Allah, “İslam ahlakını tüm dünyaya hakim kılacağını, inanan kullarını güç ve iktidar sahibi kılacağını” vaat etmiş. Buna Hz. Mehdi ve Hz. İsa vesile olacaktır. .Gerçeklerin üzerinin örtülmesi Cübbeli’ye ileri de MAHCUBİYET konusu olabilir.

    YanıtlaSil
  8. Cübbeli Ahmet'in Hocası Muhterem Mahmut Efendi Hazretleri ve onun hocası (Efendi Baba) Ali Haydar Efendi (K.S), Hz. Mehdi (a.s.)'nin bu yüzyılda geleceğini söylüyorlar. Şeyh Nazım Kıbrısi yine aynı şekilde. Ve Said Nursi Hazretleri başka olmak üzere yüzlerde mürşid ve büyük alim Hz. Mehdi (a.s.)'nin bu yüzyılda çıkacağını açıkça belirtiyorlar. Cübbeli Ahmet "Ben hepsinden daha iyi biliyorum, bu yüzyılda Hz. Mehdi (a.s.) çıkmayacak, çünkü daha yerin altından som altından minare büyüklüğüne sutunlar fışkırmadı" diyor ve buna benzer izahlar yapıyor. Adı geçen alimlerin yanında Cübbeli Ahmet çok cahil kalır. O nedenle onun bu tür sözlerine değil, bu tarz büyük alimlerin sözlerine itibar etmek gerekir.

    YanıtlaSil
  9. Cüppeli mürşidlerine saygısız üslub içinde, mürşidlerine inancı yok, ben daha iyi bilirim,Mehdi gelmez diyor.Mahmud Hoca efendi,Şeyh NazımKıbrısiefendi,Adnan Hocamız,Said Nursi hadisleregöre Mehdi İstanbuldan çıkacak bu yy. da diyor açık açık.

    YanıtlaSil
  10. Bence çok saçma bir tartışma.Adnn Hoca çıksın desinki ben mehdi değilim muallakta kalan bir sürü açıklama yapmış.! kARDEŞİM MADEM MEHDİ değilsin çık açıkça de i ben mehdi değilim.Videosuna bakıyorum adam mehdilik alametleri bende var diyor.Bunu demek ben mehdiyim demekle eş değer değilmidir? Allah akıl fikir versin

    YanıtlaSil
  11. İnsanların din duygularını şu veya bu şekilde suiistimal ederek, toplum nezdinde kendilerini profile eden kişiler her
    zaman olmuştur... Bu gibilerini ciddiye alanlara şaşmalı...

    YanıtlaSil
  12. Cüppeli H*oca mehdi gelmiyecek demiyor ki! kendini mehdi gören Adnan Oktara cevap veriyor.İşi öyle yerlere çekmişki bazı yorumcular sanki Cüppeli Hoca Adnan oktara Mehdi demiş! Adam kendi ben de mehdilik alametleri var minvalinde bazı şeyler söyüyor videosunda...

    YanıtlaSil
  13. mehdi var ve çıkacak ben bunu bilirim bunu söylerim kim olduğu önemli mi ki yeter ki islam alemi bir arada toplansın bir başı olsun müslümanlar güçlensin dünyeye islamı tanıtalım tebliğ edelim

    YanıtlaSil
  14. ben Adnan beyin birkaçtane röportajını izledim hiç birinde mehdilik iddia ettiğini duymadın, fiziksel özelliklerin benzetildiğini söyledi. böyle bir iddia da bulunan kişi cehenneme gider dedi. ben mehdinin geleceğine inanıyorum bir çok hadisde var gelicektir inşallah.

    YanıtlaSil
  15. Derya- Bence Cübbeli Hoca milleti kandırmaya çalışıyordu gelmicek diye diye ama baktı ki çıkıp herşeyi doğrusunu anlatan biri var şimdi de iftiraya başladı. Ben Adnan OKtarın kitaplarını, sitelerini ve röportajlarını yakından takip ediyorum hiç bir yerde Mehdilik iddiasına rastlamadım aksine Mehdiyim diyen dinden çıkar diyor.

    YanıtlaSil
  16. al birini vur ötekine. cüppeli de adnan hoca da sahtekarlar. bakın arkadaslar bütün peygamberlerin doğa üstü gücleri ve mucizeleri vardır. h.z mehdi nin elinde h.z musa nın asası, h.z süleyman ın yüzüğü olacak der ayetler ve hadisler. hayvanların dilini bilir der. kuru bir dalı toprağa gömer, o dal yeserir ağac olur der.. adnan kendini mehdi zanneden sahtekarın teki. hani bu özelliklerden hangisi var kendisinde, yada diğer sahte mehdilerde. hic bir peygamber göbekli değildir adnan da ise masallah.bahsettiğim özellikleri tasıyan sahısı bulursanız h.z mehdi dir. h.z mehdi ye KAPI acılacak hic bundan bahseden yok. acılan kapı ile h.z mehdi zamanda mekanda yolculuk yapabilecektir.

    YanıtlaSil
  17. Bence yorum yapabilmek için Adnan Oktar beyefendi'nin ve cüppeli Ahmet Hoca'nın faaliyetlerine bakmak lazım. Adnan Bey'i kitaplarından ,konferanslarından ve röportajlarından tanıyoruz. Darwinizm'le hiç yılmadan tek başına mücadelesinden tanıyoruz. Ya cüppeli Ahmet Hoca'yı nerden tanıyoruz?

    YanıtlaSil
  18. ehlisünnetHaziran 14, 2009

    nerden tanıyoruz?

    YanıtlaSil
  19. nerden tanıyacaz birini zengin cocuklarından sögüslediği paralar ile saray yavrusu gibi bir evde oturmasından, motorlarından, birinide verdiği hutbeden sonra külliyesi icin, erkeklerden dolar, mark, bayanlardan altın isteyerek cennette yer vaad etmesinden. Allah bunların ve bütün bunlar gibilerin pesinden giden, inananlara akil versin ne diyim... Gelelim su h.z. mehdi isine, ya arkadaslar adan oktar kendisi bu konudaki ayetleri hadisleri bütün sitelerinde yayınlıyor. H.Z MEHDİ nin hangi özelliği kendisinde var. Tüm dünyaya hükmedebilecekmi, hic bir fakir bırakmayacak diyor ayet ve hadislerde.. Sonra H.Z MEHDİ nin hapse atılmasıymıs uydurması, H.Z MUHAMMED e de bir takım mucizeler verilmis ve sonra vahiylerde kesilmis, mucizelerde ve FETRET devri gecirmistir. H.Z MEHDİ fetret devrindedir. hayatta ve türkiyede yasamaktadır. Ben mehdi falanım demiyorum, bunlarıda kendimden uydurmuyorum KURAN I KERİM ve H.Z MUHAMMED in hadislerinde acıkca yazmaktadır. Tabi bazı ayet ve hadisler sahtekarların isine gelmediği icin acıklamazlar yanlıs yorumlarlar. Yazmadan gecemeyeceğim h.z mehdi nin fiziksel özelliklerini bir de ben yazayım.. Esmer, orta boylu, alnında kaslarının ortasında bir yara izi vardır, zayıfcadır, AKALIN lıdır (ACIKALIN DEĞİL), YÜZÜNE NUR BASTIĞINDA YÜZÜ GÖZÜKMEZ (parlayan yıldız gibi, insanlar bakamaz), OMUZLARINDA, OMUZLARININ ORTASINDA VE İKİ KÜREK KEMİĞİNİN ORTASINDA BENLER VARDIR. H.Z MUHAMMED in bir hadisinde omuzlarında ben varmı, bir ismin daha varmı ve akalın lımısın sorusuna evet cevabı aldığınızda ve yüzünün nurunu gördüğünüz kisi H.Z MEHDİ dir der.

    YanıtlaSil
  20. Evt müslamların zafere ulaşmasını isteyen ne kadar müslüman varsa engellemek isteyen çok daha fazla münafık ve kafir de vardır.Bu kuran'da açıkça yazılmıştır zaten..Hepiniz ne derseniz deyin Adnan Oktar'ın verdiği mücaele ortadadır.Ve mehdilik ünvanına en çok yakışan mehdiyim demeden mehdi olduğu bilinen zamanımızdaki müslümanlara kurtuluşun kapılarını açmış tek insandır.Fiziksel özelliklerini ve mucizeleri bekliyorsanız Allah bütün bu özellikleri Mehdi'nin üzerinde sadece müslümanların görebileceği şekilde gizli tutmuş olabilir.Herşeyi yaratan Allah bu kadar savaşın olduğu ortamda gelecek olan Mehdi'nin özellikleri neden gizli tutulmasın ki..Mehdi'nin gelmesi zaten kurtuluştur müslümanların sonsuza kadar mutlu yaşamaları ve ahiretleri için gönderilmiştir.Bu makama saygısızlık etmek isteyen 'cübbeli ahmet'gibi sapıkların da varolduğu bilinen bir gerçektir.Allah Adnan Oktar'ın yolunu açık etsin İNŞAALLAH.

    YanıtlaSil
  21. ya arkadasım birde kuran dan ayet ten falan bahsediyorsun besbelli senin beynin yıkanmış, biraz gerçekleri görsen, okuduğun ayetleri, hadisleri anlamaya calışsan diyorum. hem mehdilik öyle yakışmakla falan olmaz, calışılarak kazanılmaz bu sana bir ayeti hatırlattımı. mucize adı üstünde neden gizlensin, merak etme mehdi cıktığında mehdiyim demiyecek ama bir zaman sonra göstermis olduğu mucizeler dolayısı ile mehdiliği kabul etmek zorunda kalacak. ado güzel calışmalar yapıyor ama yazdığı ayet ve hadisleri kendi de anlamıyor galiba.ado ölümsüzmü, hic yaşlanmıyormu, hani birtane mucize göstersin, hani neyi düzeltmis, kurtla kuzu yanyana otluyacak deniyor,hic savaş olmayacak deniliyor,tüm dünya ya hakim olacak mehdi deniliyor ve ado kendi sitelerinde de böyle yazıyor. yok mehdinin hapse atılması falan yok öyle birsey, gizlenecek ortaya cıkacak dünyayı kurtaracak sonra yine gizlenecek, deccal cıkınca tekrar ortaya cıkacak ve h.z isa ile deccalı öldürecek. hadislerde ado kendide yayınlıyor hani nerde böyle bir olay, lütfen H.Z ALLAH ın ayetlerde dediği gibi AKLINIZI KULLANIN, SİZİ ALLAH LA DİN LE ALDATMASINLAR....

    YanıtlaSil
  22. ismail nurTemmuz 29, 2009

    Adnan hoca ekibi tam organize şekilde cübbeli hoca efendiye saldırı pozisyonuna geçmiş maşallah. Tüm internet sitelerinde organize şekilde cübbeli hoca efendiyi yıpratma çalışmaları tam gaz devam ediyor. Herkes hadis âlimi olmuş hadis yorumluyor. Herkes her şeyi biliyor bir tek hocalar âlimler bilmiyor.
    bediüzzaman da şöyle dedi diye yorumlar yapılıyor. Ama aynı bediüzzamanın ATATÜRK hakkında dediği deccal ifadesine değinen yok. Neden acaba. Orası yakıyor mu ellerini Hz mehdinin (!)?
    Cübbeli hoca efendi sanki mehdi gelmeyecek demiş gibi bir durum oluşturulmaya çalışılıyor. Herkes cübbeli hoca efendinin mehdi gelecek ama bu Adnan Oktar değil dediğini gizleyerek, sanki mehdiye karşı imiş gibi bir propaganda yapıyor. Cübbeli hoca efendi mehdiye değil kendini mehdi ilan edenlere karşı bunu herkes bilmeli.
    Adnan oktarın mehdi olduğunu kim ispatlamış ki bu kadar iddia ediliyor bu iş?
    Lütfen elinizdeki ( kim tarafından verildiği bilinmeyen)teknolojik imkânları kullanarak gerçekleri saptırmayın. ALLAHtan korkun...

    YanıtlaSil
  23. ismail nurTemmuz 29, 2009

    Ne güzel İstanbul yaaaa. Herkes âlim olmuş da haberimiz yokmuş. Kopyala yapıştır formülüyle aynı şeyleri bir alttan bir üstten kopyalayıp yapıştırarak allame-i cihan kesiliyor arkadaşlar. Tam ORGANİZE İŞLER uygulaması. Aynı şeyleri değişik isimlerle yazarak cübbeli Ahmet hocaefendiyi mat ettiğinizi mi zannediyorsunuz. Geçin bunları.
    Hoca mehdi a.s gelmeyecek demiyor ki Adnan oktara sen mehdi değilsin, insanların itikadını bozma diyor. Neden bu kadar zorunuza gidiyor? ADNAN oktar mehdi mi? onun mehdi olduğuna dair bir rivayet veya işaret mi var?

    YanıtlaSil
  24. ismail nurTemmuz 29, 2009

    Bakın kardeşler, organize bir şekilde herkes birbirinin yazdığını kopyalayıp yapıştırarak güya cübbeli Ahmet hoca efendiye ders(!) vermeye kalkışıyor. Herkes haddini bilmeli ve kime ders vereceğini kime ders veremeyeceğini bilmeli. İnternet siteleri hocalara ders(!) verme yerleri değildir. Eğer ders verilecek bir şey varsa o işi ehli yapmalıdır. İki tane hadis okuyan çıkıp da koskoca hocalara ders vermeye kalkışmamalıdır. Bu işler bu kadar basit olmamalı. Yoksa önü alınamaz. Bende çıkar yazarım iki ayet iki hadis kimse çıkamaz işin içinden. Herkes ayeti hadisi işine geldiği gibi yorumlarsa Müslüman sayısı kadar din çıkar ortaya. Onun için herkes otursun yerinde işi ehline bıraksın. Bırakın onlar kendi aralarında çözsünler bu meseleleri. Size ne oluyor ki? Vesselam.

    YanıtlaSil
  25. ismail nurTemmuz 29, 2009

    Ya arkadaşlar, anladık mehdi çıktı(!) o zat-ı muhterem (!) Adnan Oktar, tamam da bu deccal nerde? Kim bu deccal? Neden bu konuda o derin(!) ilminizle hadisler yazıp yollamıyorsunuz? Bediüzzaman onu da söylemişti, neden onun sözüne itibar edip onun deccal dediği şahsın adını açıklamıyorsunuz? Ya da bediüzzamanın açıkladığı o şahsı(deccalı) sizin mehdi hazretleri(!) öve öve göklere neden çıkarır bunu da izah edermisiniz?!. Ey allame-i cihan arkadaşlar!. Hadi cevap bekliyorum!. Cübbeli Ahmet hocaefendiye saldırmak, hakaret etmek kolay yazsanıza deccalı hadi ne duruyorsunuz!

    YanıtlaSil
  26. suç insanların masumane din duygularını sömürüp kendilerine ekonomik ve sosyal açıdan çıkar sağlayan sahtekarlar da değil ki ülkemiz de virüs gibi çoğalan ne idüğü ve eğitimi ve eğilimi belli olmayan bu tür asalaklara bel bağlayan yurdum insanın da değil mi. ve de bu tür yaratıklara gizlice yol açan zehirli tufeylilerin gerek bireysel gerekse de cemaat halinde üremesine kasten ortam hazırlayan sistem bekçileri değil mi.

    YanıtlaSil
  27. MÜLÜMAN KARDEŞLERİM. MEHDİ BEŞER ÜSTÜ BİR VARLIK DEGİLDİR. MEHDİ BİZİM KİMİ BİR İNSAN OLACAKTIR.
    BÜTÜN RESULLER GELDİYİNDE "BİZİM ARAMIZDAN PEYGAMBERLİK ONA NEDEN VERİDİ?" TARTIŞMASIYLA KARŞILANMADIMI? ŞİMDİ AYNI ZİHNİYYETİ "ÜMMETİ MUHAMMED" NEDEN YAŞATIYOR Kİ? ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM.PEYGAMBERE ÜMMET OLAN BOYLE DAVRANMAZ.
    "ADNAN OKTAR MEHDİMİ?" ÇOKMU ŞAŞILACAK DURUM? EVET.PEYGAMBERLERİ SORGULAYAN ZEHNİYYET BU GÜN MEHDİNİ DE SORGULAYACAK.
    ADNAN OKTAR BEYEFENDİDE MEHDİNİN ALAMETLERİ VARSA - Kİ BİR MÜSLÜMAN OLARAK YALAN KONUŞMAMAK ADINA ALAMETLER ONA SORULDUKTA OLDUGUNU SÖYLÜYOR- BİZE DE BU KONUYU İYİCE ARAŞTİRMAK DÜŞMEZMİ. AMA İLERİ-GERİ KONUŞMAMAKLA,SAMİMİ BİR ÜSLUPLA.
    ZATEN GÜNÜMÜZDE DECCALİYYETE MEYDAN OKUYAN, DİNSİZ FELSEFELERİ TEK-TEK YENİLGİYE UGRATAN KİŞİ ADNAN OKTAR OLDUGUNA GÖRE, MEHDİNİN DE ÇIKIŞ ZAMANIYSA VE MÜSLÜMANLAR ONU ARIYORSA, SİZCE DE LİSTEDEKİ İLK İSİM ADNAN OKTAR OLMALI DEYİLMİ?

    YanıtlaSil
  28. SLM MEHDİ A.S NİN MUCİZELERİNİN OLACAĞINA İNANMIYOR, DECCALIN ÖLÜLERİ DİRİLTECEĞİNE İNANIYORSUNUZ, YANİ H.Z. ALLAH DUNYAYI DÜZELTTİRECEĞİ, PEYGAMBERLERİN BAŞI OLARAK GÖNDERECEĞİ MEHDİ YE MUCİZE VERMEYECEK. TABİ İSİNİZE GELMİYOR KENDİNİZİ mehdi İLAN EDECEĞİNİZ YA, AMA MUCİZE YOK, NASIL KANDIRACAKSINIZ İNSANLARI, NASIL SÖMÜRECEKSİNİZ, DİNİ DUYGULARIYLA NASIL OYNAYACAKSINIZ. VARDIR EFENDİM MEHDİ NİN MUCİZELERİNİ ADO KENDİSİ YAZIYO SİTELERİNDE, MEHDİ BÜTÜN HAYVANLARIN DİLİNDEN ANLAYACAK, HİC YAŞLANMAYACAK, ÖLMEZ, KURU BİR DALI TOPRAĞA GÖMECEK, BU DAL BÜYÜYÜP AĞAC OLACAK(ANINDA) BU MUCİZELERİ GÖSTERDİĞİ HALDE DE BEN MEHDİYİM DEMEYECEK İŞİNE BAKACAK, İCRAATİNI TAMAMLAYACAK, EN BÜYÜK DÜŞMANLARI DİN VE FIKIH ADAMLARI OLACAK, H.Z İSA ARKASINDA NAMAZ KILACAK... BUNLARIN NEYİNİ ANLAMIYORSUNUZ Kİ. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN, 55 yasındaki adoya, yüzünü kremleyip tvde yüzüm parlıyor diyen(h.z mehdi nin yüzü nurdan görülmeyecek, parlaklığından insanlar bakamayacak.)cekik gözlü olacak diye sahte hadisler yayınlayan,ALLAH doğru yola iletir inşallah...

    YanıtlaSil
  29. Hatasız kul olmaz. Bence bu hocalarımızı hatalarıyla değil, doğru taraflarıyla anmak ve bilmek lazım. Müslüman, müslümanın kardeşi değil mi? Cemaat olmak emrolunmadı? Zaman birlik olma zamanı bizi bize kırdırmasınlar uyanık olalım.

    YanıtlaSil
  30. Selamün Aleyküm Değerli Kardeşlerim..!

    Öncelikle Hz Mehdi a.s ile ilgili bazı bilgileri sizler ile paylaşmak istedim çünkü bu mesele bu günlerde oldukça popüler oldu.Hz Mehdinin iki boyutu vardır 1- cisi Şahsi manevi boyutu ki bunu şöyle izah edeyim ; Ruhsal boyutta bir Mehdilik makamı vardır.Seyri sülük yapanların veyahut Dinen Allah c.c ye yakinlik hasıl olanların bu makamı imtihan olarak geçerler. bu yolun yolcularının karşılaştığı bir makamdır.Ayrıca Her Dini Tebliğ eden Müslüman-Mübmin bu makamı şahsiyeden güç alarak seslenir ve güç Alır.
    2-cisi ise gerçek ten Hz mehdinin zatı şahsiyesidir .Bunu şöyle bir örnekle örnek verelim valilik bir makamdır ancak valilik şahsiyeti de vardır.Bir şahıstır aynı zamanda.Her valiye o makamın sahibi denmez o makamda Vali denir.Makamın sahibi ise ilahi evvelde kararlaştırılmış Hz Mehdidir.O valilik makamın temsili suretidir.

    Bugün Bu kadar mehdilik iddaların dan anlıyoruz ki Hz mehdi şahsen de zuhur etmiş olmalı inancımca.Ancak makamından etkilenenlerin sayısı da bir hayli artmış kimisi her tebliğ eden müslümanın mehdilik makamında olması nedeniyle kendisini makamın aslisi zan ederek bu durumdan kendisini kurtaramamış Allah yardımcıları olsun..Evet Mehdilik makamı manevisi her müslümanın Allah ın rızası ve sevgisini kazanmak maksatıyla amel etmesi yönünden cazibesi yüksek her müslümanın istediği şeydir.Ancak bu makam imtihandır. Allah ve Resulullah sevgisi her makamın üzerinde dir.Böyle de olmalıdır.Bu cihetle Hz. Mehdinin geldiğine bende inanıyorum her an çıkacagını düşünüyorum..Ancak öncelikle her kes kendi şahsi manevisin de ki cihata devam etmeli takvasız nefis denilen deccalin elinden nefsini kurtararak bir nevi iç dünyasının şahsi manevi mehdisi olmalıdır.Zaten içte olanlar dışarıda zahir alemde gördüğümüz alemde zuhur edecek..Hz Mehdinin gelişi bizlere Şahsi manevide güç ve destektir.Bunu iyi değerlendirelim ve Allah a layık kul Hz Peygamberimiz s.a.v laik ümmet olmaya çalışalım.

    Allah a emanet olun saygılarımla.

    YanıtlaSil
  31. BENCE ADNAN AKTAR MÜRİTLERİNİ YAHUDİLERİN KABBALASIYLA BÜYÜLÜYOR

    YanıtlaSil
  32. Ne oldu la patladımı adnan hocaz yada mehdiniz :) enikler ve gudiklerde hapse girdi :)) şarlatanlar

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.