ADNAN OKTAR MEHDİ Mİ? CÜPPELİ AHMET CEVAP VERDİ!


Adnan Oktar kendinde ''mehdi'' ye ait sıfatlar olduğunu söyleyince Cübbeli Ahmed Hocanın tepkisini çekti! Cübbeli'nin tepkisine Adnan Oktar; ''Çarşamba'da işlenen cinayetlerin sebebi bu adamın önünü açmak içindi'' dedi...Ve Cüppeli Ahmed Hocayı Ergenekoncu olmakla suçladı.
Öte yandan Adnan Oktar'ın internette cüppeli Ahmed Hoca'ya karşı onlarca site açtığı ve *adeta parasını konuşturarak sanal bir savaşı Cüppeli Ahmed Hoca'ya karşı yürüttüğü gözlemlendi.

Adnan Oktar'ın kendisini mehdi ilan ettiğini dillendiren Cüppeli Ahmet Hoca'nın Adnan Oktara verdiği cevabın videosu aşağıdadır.

34 yorum:

  1. Hem Sünni inançta hem Şii hem de Alevi inançta Mehdi'nin gelişi kesindir. Ebu Hanefi, Ebu Hanbel, İmam-ı Malik, İmam-ı Şafi bunlar hepsi bu konuda kesin açıklamalarda bulunmuşlardır. Hanefi mezhebi de Hanbeli mezhebi de , Maliki ve Şafi de Hz. İsa’nın gelişinin kesin olduğunu Mehdinin zuhurunun da kesin olduğunu söylemişlerdir. Artık burada konu kapanmıştır. Yani Sünni inançta bu konu kesindir. Ama adam çıkıp da ben arkadaş Sünni inançta değilim fakat fikrimde bu diyorsa bu saygı duyulur, böyle düşünebilir. Ama hem Sünniyim, hem Hanefiyim, mezhep imamına bağlıyım ama karşıyım diyorsa bu olmaz. O zaman o mezhebe bağlı değildir. Yani Sünni değildir.

    YanıtlaSil
  2. İnsanların din duygularını şu veya bu şekilde suiistimal ederek, toplum nezdinde kendilerini profile eden kişiler her
    zaman olmuştur... Bu gibilerini ciddiye alanlara şaşmalı...

    YanıtlaSil
  3. sami buyuksenHaziran 10, 2009

    Cübbeli Ahmet Hoca sadece Mehdi değil, Deccal de çıkmadı diyor. Eğer Deccal çıkmadıysa, şu anda dünyanın her yerinde Müslümanlara bu kadar zulmü yapan kim? Şu anda Müslümanlara, dünya tarihinde görülmemiş bir zulüm yapılıyor. Bu zulümlerin hepsi, hadislerde tarif edilen Deccaliyet hareketidir. Deccalin çıktığı ve faaliyet halinde olduğu çok açıkken, Cübbeli Ahmet Hoca gibi kişilerin Müslümanlığı atalete düşürmeye çalışması çok vahim bir durum.

    YanıtlaSil
  4. ibrahim ayganHaziran 10, 2009

    Hz. Mehdi’nin bütün geliş alametleri birbir, sırayla ortaya çıktı. Bütün alametler çıktığına gore, demek ki Hz. Mehdi de çıktı. Hz. Mehdi bir sonraki yüzyılda çıkacak demek, bütün bu alametler bir sonraki yüzyılda yine tekrar edecek demektir. Cübbeli Ahmet Hoca bu kadarını bile akıl edemiyor. Neden dil eğip büküyor, anlamak mümkün değil!

    YanıtlaSil
  5. fethi mersinliHaziran 10, 2009

    Said Nursi Hazretleri diyor ki, Hz. Mehdi ve Hz. İsa ancak samimi müslümanlar tarafından imanın nuruyla tanınacaklar. Demek ki, Hz. Mehdi hemen, ilk huzurunda tanınmayacak. Peygamberimiz de demiştir ki, o halkı görecek ama halk onu görmeyecek. Demek ki, Hz. Mehdi halkın arasında olacak, ama halk onu Mehdi olarak bilmeyecek. Cübbeli’nin bu hadislerden, Bediüzzaman Hazretlerinin bu açıklamalarından haberi mi yok, yoksa anlamazlıktan mı geliyor?

    YanıtlaSil
  6. Peygamber Efendimiz (sav) bir hadisi şerifinde, Hazreti Mehdi (a.s.) İstanbul'a geldiğinde, denizin üzerindeki kuru bir yoldan geçeceğini bildirmiştir. Buradaki "Denizin üzerindeki kuru yol" ifadesi ile Hz. Mehdi döneminde yapılan Boğaz Köprüsüne işaret edildiği açıktır. Ama Cübbeli bu hadisi, insanların aklının ihtiyarinin kalkacağı bir olay gibi anlatmaktadır. Cübbeliye göre, Hz. Mehdi Adriyatik Denizinin yakınına gider, deniz ondan uzaklaşır, bunun üzerine Hz. Mehdi denize biraz daha yaklaşır, deniz ondan biraz daha uzaklaşır ve sonunda Adriyatik Denizi tamamen kurur. Ayrıca Cübbeli Ahmet Hoca, Müslümanların kuruyan Adriyatik denizinin ortasında kamp oluşturup oturacaklarını, dinleneceklerin ve daha sonra Hz. Mehdi (a.s.) ile birlikte bu kuru yolu geçip Roma'ya gireceklerini söylemektedir.
    Böyle bir durumda imtihan kalmaz. Böyle bir olayı gören her insan imana mecbur olur. Bu Allah’ın adetullahına uygun değildir. Peygamber efendimiz (sav)’in hadisi şerifinin açıklamasının böyle olmayacağı açıktır. Ama Cübbeli böyle incelikleri anlayabilecek bir insan değil.

    YanıtlaSil
  7. Allah Adnan Hocamızdan razı olsun. Allah Hocamızı vesile etti de , birçok alim geçinen hocanın gerçeklerden uzak hurafelerinden bizi kurtardı.

    YanıtlaSil
  8. Hülya Avşara -yerim seni ,diyenden Mehdi olurmu hiç...
    edep Ya Hu!

    YanıtlaSil
  9. Mehdi insanlara iftira atar mı? Mehdi kendine her karşı çıkanı karalar mı? Sağ basın buna vesile olmaya utanmıyor mu? para için bu işlere girilir mi? Yazık yazık yazık...

    YanıtlaSil
  10. diyorlarki şuan müslümanlara eziyet eden deccaller değilmi????bi sorum olacak
    peki efendimiz zamanında müslümanlara eziyet eden müşrikler deccalmiydi?

    peygamber efendimiz ayı ikiye ayırdığında nice peygamberler mucizatlarını gösterdiğinde kavimleri müslüman mı oldular hemen ....

    ayet te söylendiği gibi ne kadar az akıl ediyoruz....

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. "Hülya Avşara -yerim seni ,diyenden Mehdi olurmu hiç...
    edep Ya Hu!"

    YanıtlaSil
  13. adnan oktarında hadisleri yorumlamada hatası var.cübbeli hoca zaten bilmez bu konuları.mehdi kimdir gelmişmidir bunu ancak allaha sorarak öğrenebilirsiniz.hacet namazı kılıp allaha soracaksınız.mehdi kim ise bana göster diye...bu iki hocamızın hacet namazındada haberi yokmudurki atısıp dururlar.kuranı kerim sözün doğrusunu allah söyler buyuruyor.eh bizede düşen hacet namazı ile allahtan sormak.cevap bu kadar kolay ama.birde su hocalarmızın kavgasına bakın.

    YanıtlaSil
  14. neyin kavgasıdır ki bu iman edenler bu mehdi şu mehdi derler. kıyamet geldi geliyor derler. Demezler mi ki kişinin kıyameti kendi ölümüdür. 1 sn sonraya çıkmaya kimimizin senedi var. 1 saniye sonranızı biliyormusunuz ki kıyameti bileceksiniz. Mehdi değilim ben diyen insan o özellik bende var o da bende var şuda bende var derse kibirlik hakkında cdleri dagıtıp seyrettiren kişiye yakışık alır mı? Büyüklerin celalide büyük olur. Ahmet hoca gibi insanların bu gibi şeylere tahammülü olamaz. Hem nefsani bir savaş olsaydı arkasındaki cemaatle olurdu oda mehdi. Kızmasında ki fikri fikirlerin zedelenmesi.

    YanıtlaSil
  15. BENDE BİRŞEY ANLAMADIM, ADNAN OKTAR MEHDİ BEN MEHDİYİM DEMEZ DİYOR AMA ARKASINDAN KENDİSİNİN MEHDİ OLDUĞUNU SÜREKLİ İNSANLARA EMPOZE EDİYOR, BU NE ŞİMDİ BEN MEHDİ DEĞİLİM DİYORUM AMA BEN ESASINDA MEHDİYİM BÖYLE BİR KURNAZLIK VARMI

    YanıtlaSil
  16. kadında diyor ki spiker; diyorki buna; e diyo bütün tarifler size uyuyor, yani şimdi bu benim anladığım kadarıyla siz mehdisiniz diyebilirmiyiz diyor; yok yok öyle demiyorum diyor, ondan sonrada diyor ki; ama diyo mehdi de işte öyle ben mehdiyim demicek diyor... (şey fıkrayı görüyormusun fıkra ya fıkra ya)

    YanıtlaSil
  17. 150 yillik fanatik anti evrimci Evangelistlerin, ve 200 yillik fanatik anti maddeci (=hasa, madde yoktur, hersey beyinde illuzyondur!) hezeyanini savuran bu Amerikan Hacli Emperyalistlerin urunu olan bu sahte mehdiye (parasindan pulundan, tehditlerinden korkmadan) onurluca karsi gelebilen tum samimi Musluman Din adamlarina selam olsun.
    Bu tip saskin adamlari mehdi secip atayan Amerikan Emperyalist illuzyoncu "Mesih Deccal" ordusuna karsi Allah tum Muslumanlari uyanik ve muzaffer kilsin.

    YanıtlaSil
  18. Valla kim ne derse desin harun yahya kod adlı kişi bir ilizyonisttir, evlatları ailelerine düşman eden kişidir, adi suçlardan sabıkalı bir insandır, peygamber efendimizin evinde damı yokdu, sofrasında aşı yoktu, kendisini mehdi diyen bu şahsın saraylarını, villalarını yakın zamanda tvlerden izlemedikmi, kendini mehdi ilan eden bu şahsın mehdi olduğuna inanma ihtimalim, deccal olduğuna inanma ihtimalimden çooooooook ama çoookk daha zayıftır hatta böyle bir ihtimal yoktur. Allah'ın ayetlerine, resulünün hadislerine iftira edenler yahut bunları kendi menfaatlerine kullanmaya çalışan insanlar ne zalim insanlardır, kendilerinedemi acımazlar. Böyle bir zalim olmaktan ve böyle bir zalime inanmaktan Allah'a sığınalım.

    YanıtlaSil
  19. Adnan Oktar hiçbir zaman mehdilik iddiasında bulunmadı.Birbirinden değerli birçok eseri var.Bu eserler dünyada büyük br hayranlıkla okunuyor.Kendisinden Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  20. adnan hoca kendisinin mehdi olduğunu asla söylemiyor ki..ama olabilirim diyor..yani olasılıktan bahsediyor.ve de şunu ekliyor:'Doğrusunu Allah bilir' ama neden olmasın ki..5 sene önce ben internette onun konuşmalarına bakmaya başladım. ve söylediği herşey olduğu gibi bugün aynen çıktı.ben inanmaya başladım..tabi en doğrusunu Allah bilir..

    YanıtlaSil
  21. ama Adnan hocayı tanımadan yorum yapanlara şunu diyeyim ki bugün bir ataiste Harun yahya deseniz inanın o kadar korkarlar ki..ve hemen zıplamaya başlarlar.çünkü o çok etkili bir müslüman.Allah razı olsun.şunu da ekliyim ki cüppeliylen herkes dalga geçiyor.ne konuştuğunu bilmiyor.bilgisi yok.laf kalabalığı yapıyor.tabi laf atıyor salih müslümanlara.kimin adamı bilmiyorum..

    YanıtlaSil
  22. eğer Harun yahya mehdi değilse neden sitesinde Seyyid olduğunu belgelerle kanıtlıyor. Eğer Adnan oktar Amerikan iş birlikçisiyse deccalin uşaklarına karşı EVRİM TEORİSİNİ YERLE YEKSAN EDEN bu çalışmalarda ne. Amerika neden dininizde sizleri bilinçlendiren birine DESTEK olsun nasıl bir mantıktır bu. Eğer Adnan oktar Mehdi değilse Kimsenin son zamanlarda yapamadığı bunca çalışma ve bilgiye hangi üniversiteleri bitirim hangi okulları okuyup yada hangi medreseye gidip yapıyor ve bunca bilgiyi önünüze seriyor. HAYU BUNCA BİLGİNİN KAYNAĞI NEREDE. bUNCA BİLGİYİ NERDEN ALIYOR. YOKSA GERÇEK OLAN GİZLENİYORDA BU ŞAHIS İŞİN MECAZİ YÖNÜMÜ. BİR YAzdIRAN MI VAR. YOKSA KENDİSİ Mİ? BENDE soruyrum ve sizin gibi cevapları arıyorum. ne yargılıyorum ne dil uzatıyorum ne karalıyorum nede şu anda destekliyorum mehdinin mahfiyeti gibi gizli duygularım...

    YanıtlaSil
  23. Her şeyi bir kenara bırakıpta ben ne kadar iman sahibiyim demek gerekiyor.Allah şahittir ki ben şu kadar imana sahibim dersem apaçık bir yalana düşerim. Eğer ki gerçekleri öğrenmek istiyorsan sadece Allahtan iman iste ve Allahın sana verdiği akıl ve istediğin iman gücüyle gerçeklere bir daha bak eğerki işin içinde bir yalan varsa muhakak ki bir gariplik olduğunu hissedeceksin...
    gerçekten doğruyu merak ediyorsan sadece Allahın rızasını kazanmak için uğraşmalısın ki gerçekleri Allah size kendi rızasıyla ve sizin gerçekleri öğrenmeye hazır olduğunuzun vakti geldi desin ve size göstersin neyin olup bittiğini

    YanıtlaSil
  24. tek bir sey yazıcam mehdi a.s ile ilgili toprağa ektiğinde ağacı çiçeği yada bitkiyi ol diyecek saniyesinde buyuyecek mehdiyim diyen varsa yapsın vede musa a.s gibi kekeme olacak belirlitleri bunlar peygamber efendmiz s.a.v bunları mehdiden isteyebilrisiniz demiştir demekki yalan derseniz eğer peygamber efendimizde yalan soyluyor sıyceksnız haşa alemlere rahmet olarak gonderılene yalancı dıyecek delıkanlı varmı

    YanıtlaSil
  25. tarihde de görülmüştürki öyle insanlar allah yolunda giderken sapıtmışlar ve yollarını kaybetmişlerdir.bize doğru yolu gösterecek olan kuran, sünnet ve gerçek alimlerdir.bir kişinin gerçek alim olduğu nasıl anlaşılır tamamen kuran ve sünnet üzere yaşamasından ben tarafsızım ama cübbeliyi ve adnan oktarıda dinlaedim.ama cübbeli hoca kuran ve sünnet ışığında giden bir insan

    YanıtlaSil
  26. benim hadislerden anladigim kadariyla ADNAN OKTAR mehdi olamaz.
    Nedenmi ?
    2 basit nedeni var :
    ------------------------------------------------------
    1:
    (Hz. Mehdi (as)'nin) Yaşı 30 ile 40 arasında olduğu halde gönderilecektir... Hz. Mehdi (as) benim evlatlarımdandır. 40 yaşlarındadır. ?(El-Kavlu’l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 41)
    --------------
    Mehdi benim evlatlarımdandır. 40 yaşlarındadır. (El-Kavlu’l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, sf. 41)

    Birkaç hadise göre Hz Mehdinin Yaşı 40 olarak naklediliyor,

    oysa Adnan hocanin Yaşı kaç ??. ( 54 Yaşında )
    --------------------------------------------------------
    2:
    Ey insanlar, muhakkak Allahu Teala size zalimleri, münafıkları ve onlara uyanları menetmiş ve size ümmeti Muhammed'in en hayırlısı olan ve Mekke'de bulunan, İSMİ AHMED, babasının ismi Abdullah olan Hz. Mehdi'yi reis kılmıştır. Ona katılınız. (El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 31) .

    Oysa Adnan hocanin babasinin ismi ne ?? ( Yusuf )

    isim :Adnan Oktar
    dogum tarihi: 2 Şubat 1956 ( 54 Yaşında )
    dogum yeri : Ankara'da doğdu
    babasının adı : Yusuf'tur.

    Bunlar peygamber efendimizin hadisleridir .

    Buyrun bakalim ?

    YanıtlaSil
  27. Türkler Adnan Oktar ı çöp etti. Bakın dünyada nasıl ciddiye alınıyor. Richard Dawkins in kim olduğunu bilmeyen varsa iyi araştırsın. Alelecele konferans düzenliyor konu ne biliyor musunuz? Adnan Oktar ve yaratılış atlası... Ve esere onun diliyle cevap vermek şöyle dursun adam diyor ki vay bu adam bu parayı nerden bulmuş? vay efendim kuşe keğıt pahalıymış.adam diyor ki senin teori teori değil bilimsel bir yanı yok bilimde gözlenebilirlik olmalı ama koskoca dawkins ne diyor biliyor musunuz bizde bilmiyoruz uzaylılar getirmiş olabilir dünyaya hayatı:) Bütün büyük hocalar Mehdinin İstanbulda çıkacağında birleşti birde dünyaya çevirin gözünüzü. Ha cübbeliyi Şeyh Nazım Kıbrisi nin yanında Adnan Oktarın söylediklerini onaylarken hiçde atıp tutamadığını nasıl doğru bildiğini(!!!) savunamadığını da izleyin bu arada... Allah mübarek etsin Mehdi çıktı çıkacak inşaAllah... İnşaAllah bana da nasip olsun görmek ve tabi olmak

    YanıtlaSil
  28. Adnan Oktar ı çöp etmekle alakali bisey degil bu.
    saadece onun mehdi olamiyacagini söylemek istiyorum.
    yani ben söylemiyorum , hadisler söylüyor

    YanıtlaSil
  29. ADNAN OKTAR KESİN OLARAK BEKLENEN MEHDİDİR. DECCALİ ( SİYONİST DÜNYA ÖRGÜTÜ ) DEŞİFRE EDİP BU ÖRGÜTÜN FAALİYETLERİNE KARŞI DÜNYA ÜZERİNDE UYANIŞ OLMASINI SAĞLAYAN İNSANDIR. HALBUKİ SİYONİST DÜNYA ÖRGÜTÜ KENDİ YOLLARINA ÇIKAN İNSANLARI YA PASİFİZE EDER YADA KESİN OLARAK ÖLDÜRÜR !!!! ÖRNEK : TURGUT ÖZAL - EŞREF BİTLİS - UĞUR MUMCU - ADNAN KAHVECİ. FAKAT BU ÖRGÜT ADNAN OKTARI YILLAR BOYU NE PASİFİZE EDEBİLMİŞTİR, NE DE ÖLDÜREBİLMİŞTİR. ÇÜNKÜ MEHDİ ÖLDÜRÜLEMEZ !!!

    YanıtlaSil
  30. hay ağzına sağlık hocam ne kadar güzel ve doğru söyledin vallahi önceden seni dinlemezdim ama bundan sonra daha sık takip edecegim.gerçekten birilerinin bunları söylemesi lazımdı

    YanıtlaSil
  31. ..ALLAH ın selamı üzerinizee olsun...arkadaşlar muhakkak bu konuda az çok bilgisi olan herkes birşeyler ekliyor...fakat unutmamamız gereken geleceği hakikat olan bu kişinin genç olduğu 1400 başlarında baharda gelen kutsi çiçeklerden yani 1981 bahar aylarında dünyaya geldiği halkın içinden yani çıkacağı zamana kadar halkın çinde yaşayan insanları çok iyi tanıyan ve vadedilen sürede başa geçeceği söylenen bir şahıs olma ihtimali bana göre daha kuvvetli...öncesinde gaybı bilen ALLAH tır...biz bize düşen görevi yapalım ALLAH ın ipine KUR AN a sımsıkı sarılalım..bu görev bizedir kardeşler

    YanıtlaSil
  32. hadis usulune göre mehdinin gelecğine dair tek bir tane sahih hadis yok. En büyük yanılgı mehdi bekleyip yerinde çakılı kalmaktır. Müslüman bunlarla kafasını yormamalı. Herkes bir mehdi olmalı ve durmadan çalışmalı. Bakın islam coğrafysaına ne hallere düşmüş. Eğer bir mehdi çıkarsa tabi oluruz.

    YanıtlaSil
  33. Adnan oktar mehdi olamaz bunu tartışmak bile Allaha Kurana küfürdür adnan oktar uçkuruna düşkün sapık deli raporu olan saddetin tantanında dediği gibi bu ülke için bir tehlikedir.

    YanıtlaSil
  34. ahmed yılmazEylül 15, 2012

    adnan oktar madem mehdi afrika insanlar açlıtan ölüyo ortadoğuda masum insanlar ölüyo neden sesi çıkmıyor?? islamda hertürlü miiliyetçilik yanlıştır kabul edilemez bu adam türk islam birliği diyorda başka birşey demiyor.türk kürt islam gibi şeyler yanlış yoldur.israillilerle bir araya gelip onları övüyor. bu adam mehdi olamaz.deccalin türkiyeden çıkacağı ayrı bir söylentide var doğruysa deccal budur bence.gözlerindede sorun var zaten kör olabilir bi gözü.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.