Seytanin Konferansi

SEYTANIN KONFERANSI

Seytan hizmetkarlarini toplamis ve demis ki:

"Muslumanlari camiye gitmekten alikoyamiyoruz. Kuran okuyup gercekleri ogrenmelerine engel olamiyoruz. Allah ile aralarinda ozel ve sonsuz bir iliski kurmalarina dahi engel olamiyoruz. Eger Allah ile olan baglari boyle devam ederse onlarin uzerindeki gucumuz yok olur. Bu yuzden birakin camiye gitsinler, hayatlarini dindar olarak gecirsinler ama siz onlarin zamanini calin ki Allaha olan baglari kopsun. Sizden yapmanizi istedigim sey bu hizmetkarlarim. Onlari yaratanlarindan uzaklastirin ve gun icersinde onunla olan baglarini koparin."

"Bunu nasil yapacagiz "diye bagirdi hizmetkarlar.

Luzumsuz seylerle onlari mesgul edin, beyinleri mesgul edecek sayisiz sey icat edin! dedi seytan.

Onlari surekli harcamaya ve odunc almaya tesvik edin. Marketleri ve alisveris merkezlerini eglenceli, vakti bosa gecirici seylerle doldurun.

Kadinlari uzun saatler boyunca calismaya ikna edin. Erkekleri bos hayat tarzlarini surdurebilmeleri icin haftada 6-7 gun, gunde 10-12 saat calistirin. Cocuklariyla zaman gecirmekten alikoyun onlari. Aileleri parcalanacagindan kisa zaman sonra evleri onlar icin islerinin stresinden kurtulabilecekleri bir siginak olmayacak" Kulaklarini o kadar mesgul edin ki iclerinden gelen o sesi duyamasinlar. Onlari her anlarinda faydasiz seyleri dinlemek icin kandirin. Evlerinde surekli gereksiz islerle mesgul edin. Ve her magaza ve restorantta muzikler caldirin. Bu kafalarini karistiracak ve Allah ile olanbaglarini koparacaktir. Sehpalarini dergi ve gazetelerle doldurun. Kafalarini gunun 24 saati haberlerle doldurun. Posta kutularini gereksiz mektuplarla, kataloglarla, bedava urun tanitimlari ve yalan umitlerle doldurun. Zayif guzel mankenlerin resimleriyle dergileri doldurun ki kocalar dis guzelligin onemli oldugunu dusunsun ve karisindan memnun olmasin.

Iste! Bu aile icin en hizli yikimi meydana getirecektir." Bos zamanlarinda dahi onlari mesgul edin. Eglencelerinden yorgun donmelerini saglayin. Onlarin Allah'in yarattigi varliklardaki harika sanatlari gormemeleri icin tabiatla yuz yuze gelmelerine engel olun.
Bunun yerine onlari lunaparklara, spora, konser ve sinemalara gitmelerini saglayin.
Onlari surekli ama surekli mesgul edin. Bir araya geldiklerinde dedikodu ve bos konusmalarla zaman gecirmelerini saglayin.

Hadi ne duruyorsunuz. Onlarin hayatlarini guzel sebeplerle oyle bir doldurun ki Allah'in gucunu gorecek, dusunecek, anlayacak zamanlari kalmasin. Az zaman icinde saglik ve ailelerini bile bu ugurda yok edecekler.

Bu ise yarayacak! Ve seytanin usaklari muslumanlari mesgul etmek, oradan oraya kosturmak icin hevesle ise koyuldular.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız: Google Grupları "mucahitler" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : mucahitler@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: mucahitler-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com.tr/group/mucahitler?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.