Masonlar İsmail Hakkı Karadayı için taziye mesaj yayınladı

28 Şubat zulmünün baş mimarlarından emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı üyesi olduğu Mason Kulübü  taziye mesajı yayınladı.

28 Şubat zulmünün baş mimarlarından emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği ve septisemi nedeniyle 88 yaşında hayatını kaybetti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 22'nci Genelkurmay Başkanı olan Karadayı için üyesi olduğu Masonik yapılanma "Büyük Kulüp" tarafından bir taziye mesajı yayınlandı.Eski genelkurmay başkanları da yer alıyorduYönetim Kurulu Başkanlığını M. Gündüz Kaptanoğlu’nun yaptığı, ve eski komutan Atilla Kıyat ile Aydınlık yazarı Mustafa Pamukoğlu’nun da yönetim kurulu üyesi olduğu Masonik "Büyük Kulüp" üyeleri arasında Eski Genelkurmay başkanlarından Yaşar Büyükanıt, İlker Başbuğ ve 28 Şubatçı Çevik Bir de yer alıyordu.

"Derin üzüntü içerisindeyiz"Darbeci İsmail Hakkı Karadayı için taziye mesajı yayınlayan kulüp açıklamasında, "Yüksek Divan Üyelerimizden 4136 Sicil No'lu 22. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi.

Karadayı’dan mason selamıBüyük Kulüp’e üye olan ve masonik yapılanmanın içinde yer alan İsmail Hakkı Karadayı, birçok kez ellerini ceketinin arasına sokarak verdiği mason selamı ile objektiflere yansımıştı.

Referans Medya

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.