T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: Komplo Teorileri ::. CHP'de "Kürt" çatlağı mı var?

.....................
Kılıçdaroğlu’nun “Türk bir ırk değildir” sözlerine dönüyorum. CHP Türkiye’nin Türk yurdu olduğunu simgeleyen Türkiye kelimesinin “Türk” kökünü tümden bir ulus olarak görmüyorsa ortada AKP’nin de ötesinde taviz veren bir tutumu var demektir. Buna rağmen neden o ekim yaptığı bölgeden oy alamadığı şaşırtıcıdır. O açılımın alasını çoktan yapmış ama ürününü alamamış, bedavaya gelmiş demektir. Eğer böyle değil de Kılıçdaroğlu’nun kişisel bir söylemi ise “CHP’de ciddi bir çatlak var” diye yorumlamak olasıdır.. Birileri “silkinip, titreyip” kendine dönebilir. Bu şahsın, ve CHP’de Doğu-Güneydoğu lobisinin, ayrılıkçı girişimlerin son dem artan kazanımlarından etkilendikleri ve onların ılımlı görünen ama beter bir versiyonu oldukları kanısı ortaya çıkacaktır.

Esasen geçmişteki tartışmalara baktığımızda,- “Kürt sorunu” demeye hala dilim varmıyor, Güneydoğu diyelim- CHP’de bir fikir birliğinin oluşmadığı çok açık................AYRINTILAR...CHP mi MHP ile aynı paralele düşüyor. MHP mi CHP çizgisine geldi?


--
*Yazılarım tamamen özgündür.

**Benim için ne diliyorsan, sana da aynısı olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.