T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35956] Ordu'nun kendisini bitirme planı üzerine

Şimdi Başbuğ’a sormak lazım:

Bunu “kimse” tasvip eder mi? Bunu tasvip eden kimseye ne denir Türkiye’de veya dünyanın her hangi bir yerinde? Bu PKK’lıların dönüşündeki “zafer havası” ndan daha mı az rahatsız edici, daha mı az tahripkar?

Toprağı kazsan yerden silah, mühimmat fışkırır iken ülkenin ordusunun başı TV’de tüm medya kuruluşlarının en yüksek seviyede temsil edildiği bir şov ile “bir kaç boru” ya indirgiyor meseleyi.

Medyatik Kumandan

Medyatik Kumandan

Eregenekon hakkında tüm meseleyi bazı “gizli tanıklar” meselesi gibi sunarak Baykal gibi onların avukatlığını yapıyor.

“Cephede” ne kadar başarılı olacağı test edilmedi gerçek manada 1974 Kıbrıs çıkrması’ndan beri. Orada kendimize ait çıkarma gemisi kendi uçaklarımız tarafından 7 saat süreyle bombalanarak batırılmış idi. Şehit sayısı aklımda değil.

PKK ile “asimetrik savaş” taki başarı da ortada. Bir dizi Dağlıca’lar, pimi çekilmiş bombalar, Şemndinliler. Aktütün’ler, Temizöz’ler, JITEm JIT gibi “devletin terör örgütleri” manzumesi sonunda “bunu kimse tasvip edemez” dedirten noktaya gelinmesi “kahraman ordumuzun terörle savaş karnesi” ni ortaya koyuyor.

Ceylan’ın ölümü üzerine askeri savcısını, jandarmasını “güvenli olmadığı için” göndermeyip, köyün imamını gönderen ordu “açılım” a karşı “50 yıl daha dağlarda gezme” ye öbür Başbuğ Devlet kadar iştiyaklı olmayışı da bu karnenin kabullenliidir.

Şimdi bu bu “ıslak belge” veya Başbuğ’un ifadesi ile “bir kağıt parçası” ile sınıfta kaldığı artık su götürmeyen Ordu’nun başındakiler pişkince laiklikten, ulus devlete, Atatürk ilkelerinden Cumhuriyet’in manasına, Anayasa değişikliğinden “şehit annesi” nin baş örtüsüne her konuda racon kesmeye devam ederse başılk “cuk” diye oturur:

Ordu’nun kendini bitirme planı.

Bülent Arınç’ın “iyi ki bu ordu ile savaşa girmiyoruz” sözüne itirazı olan var mı? Ya “komşularla sıfır problem” politikasının bilgeliğini?


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.