T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35966] Re: Dünya Türk Birligi Şeyhülislamdan danışman,Nurcu Hocadan Vergi Dairesi Müdürü

Doğrusu burada neye itiraz edildiğini pek anlayamadım.
Her insanın kendine has bir durumu bir CV si vardır. Mesela Doğan medyanın patronu Aydın Doğan ile GKB'mız İlker Başbuğ paşamız da Mason Tarikatinin Büyük Kulüp Mason locasının üyesidirler.
Devlet erkanımızın, ve bürokratlarımımızın üst kademelerinde bulunan kişilerin çoğuda bir Yahudi Tarikatı olan Sabataist Tarikatı mensubu ve ya Merkezi Yurt dışında olan dünya mason tarikatının Türkiyedeki üstadı muhteremlerinin (Şeyhlerinin) müritleridirler.
Bu durumda aşağıdaki haber çok sakil durmuyormu. Bu yazının sahibi sayın Eski devlet Bakanımızında Bu mason tarikatı üyesi olmadığını kim söyleyebilir.
Ben mason değilim diye Mason locaları Türkiye üstadı muhteremi (Şeyhi) olan zattan sahte belge alan aslında Ankardaki mason tarikatının Bilgi locasına kayıtlı bir mason tarikatı müridi olduğu sonradan açığa çıkan, kaynağı yurt dışında olduğu için Atatürk Tarafından kapatılmış mason localarının sahte belgeli halkı kandırarak yarım asır mensubu olduğu dış kaynaklı Mason tarikatının müridi olarak ülkemizin kaderini etkilemiş Eski Başbakan 9. CB'ı Sayın Süleyman Demirelden niye bahis edilmemiştir.
Demirelin Masonluk belgesinin kısa yollarından biri
Türk milleti artık Yahudi Mason tarikatlarının mensuplarını kayırmak amaçlı Türkleri dışlayıp yönetimi sadece azınlıkların elinde tutmasını sağlayan bu çifte standartları bilmektedir.
Üstelik kişinin kişisel dini inançlarının Laiklik ile ilgisi yoktur ama yönetim merkezi dünya egemenlerinin elinde yurd dışında bulunan ve ellerinde üyelerine istediklerini yaptırabilecek yaptırım gücüde bulunan Gayri müslim Siyonist Masonluk vs. gibi tarikatlerin üyelerinin Müsteşar , genelmüdür, bakan Başbakan, CB'ı General vs. olduğu bir ülkede bu yazılarıları yazanlara ve gönderenler sizne yapmak istiyor ve ne demeye çalışıyorsunuz dersek hiçde ayıp olmaz sanırım.
Bakın Büyük kulüp mason locasında başka kimler var
Meşhur 28 şubatın  mimarı Yahudi vatandaşımız Orgeneral Çevik Bir
Türk adalet sistemini beş bin kişilik kardroyu sedece kendisi ve mensubu olduğu mason locasının arzularına göre işe alarak ifsat eden CHP eski Adalet Bakanlarından Mehmet Moğultay kendisine neden hep böyle sadece CHP lileri işe aldın diye soran gazeteciye. Ne yapsaydım yani MHP lilerimi alsaydım diye cevap vermişti.
İşte bu kısa yolda Büyük kulübüb üye listesi var ben sadece disiplin kurulu üyelerişni buraya alayım.

DİSİPLİN KURULU

Mehmet Moğultay(Başkan)  Nazmi Akiman(2.  Başkan) Şükrü Aytekin İlhan

Org. Necati Özgen  Erol Cihan Emekli Amiral Nezih İşeri  Eski Müsteşar İlhan Kesici

Sevgi Gümüştekin  Mehmet Yıldırım

Fikret Öztamur  İlter Ural

Mehmet Moğultayın Can Dünda ile röpörtajından bir paragraf

Can Dündar: Buyrun.

Mehmet Moğultay: Şimdi benim zamanımda da hakimler mesleğe kabullerini hakimler savcılar yüksek kurulu karar veriyordu. Evvela bir yazılı mülakat yapılıyordu, bu bakanlık nezdinde yapılıyordu. Sonra mülakat yapılıyordu. Yani yazılı ve mülakat yapılıyordu ama biz 1995 yılında mesleğe bir kısım avukatları aldık. O zaman hatırlarsanız bir avukatlık kanunu çıktı. Bu avukatlık kanunu gereği 5 yılını dolduranlarla ilgili olarak bir yazılı sınav yapmadık, sadece mülakat yapıldı. Bu mülakatı da hakimler savcılar yüksek kurulu yaptı. Benim bundan haberim bile yoktur yani. Şimdi bu niye bu kadar toplumun gündemine taşındı?

Yazının tamamı için kısa yol

http://www.tumgazeteler.com/?a=2424469

Türk milleti büyük çoğunluğu ile müslümandır. Müslüman halka sudan bahaneler ile her türlü kadroyu kapatmak demek kendilerini Türk milletinden saymayanların keşke Anadoluyu Müslüman Türkler fetetmeseydi diyen azınlık Hıristiyan rektör ve tarihi eser kaçakçılığının yanı sıra  yolsuzluktan yargılanan başka bir Azınlık varandaşlardan Ermeni kökenli Van üniversitesi Rektörünün  yargılanmması, Cumhuriyetin yargılanmasıdır diyen CHP genel başkanı Deniz baykalın sözlerini nereye koyacağız. Türkiyede Müslüman Türkleri dışlamak için hareket edenlerin asıl sorunlarının Türk milleti ile olduğu açıktır. Bu gibilerin arkasına takılanlarında ileride bu hareketlerini çocuklarına kötü bir miras olarak bırakacalkarından hiç şüphe etmiyorum. Bu günlerde geçecektir.

Son olarak İlker Başbuğ'un Büyük kulüp'e rasmen üye olduğu üyelik belgesinin kısa yolu

http://www.dostlukpaylas.com/general-ilker-basbug-un-buyuk-t38715.html?t=38715

A.D.Şimşek

 



04 Kasım 2009 16:52 tarihinde betula nelson <betneluk@yahoo.co.uk> yazdı:









Rifat Serdaroglundan.


ŞEYHÜLİSLAMDAN, DANIŞMAN, 

NURCU HOCADAN, VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ.

 

“Anayasa Madde 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, DEMOKRATİK, LÂİK ve SOSYAL bir HUKUK DEVLETİDİR.”

 

Anayasa Devletin tüm kurumlarını, tüm yöneticilerini ve hepimizi bağlar. Anayasa emirlerine uymayanlar suç işlemiş olurlar ve sonucuna katlanırlar.

 

Şimdi size AKP iktidarında göreve getirilen iki bürokratla ilgili bilgi vereceğim. Biri Ankara’da, diğeri yılın 12 ayı turist ağırlayan Bergama’da görev yapıyor.

 

Şeyhülislam Danışman; Devlet Bakanı Faruk Çelik, danışmanlığına ALİ YÜKSEL isimli birini getirdi. Avrupa Milli Görüş Teşkilatında uzun seneler Genel Sekreterlik ve Genel Başkanlık yaptı. Avrupa’daki 27 İslami Kuruluşun üye olduğu, Almanya İslam Konseyi tarafından “Şeyhülislam” ilan edildi ve yıllarca bu görevi yaptı. Yıllarca İslami Holdinglere camilerde para topladı. Bu para toplamalar yüzünden, Halife Metin Kaplan’ın adamlarıyla, yaralamaya varan kavgalar yaptı.

İki eşli(biri resmi nikâhlı, diğeri imam nikâhlı) şeyhülislam danışman, Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlarımızın problemleri ile ilgilenecek!

 

Nurcu Hocadan Vergi Dairesi Müdürü;

 

Şahsın adı; Zülfikar Altın

Görevi; Bergama Vergi Dairesi Müdürü

Müdür, Mustafa Yazıcı Caddesi, Okkaoğlu Apartmanı Çatı katını kiralıyor. Evdeki ara duvarlar yıkılıyor, salon tam bir tarikat dershanesine çevriliyor. Müdür mesai saatlerinde esnaf ziyaretleri yapıyor ve esnafları Perşembe günü akşamı kendisinin vereceği derse çağırıyor. Tesadüf, öncelikli ziyaretler hep vergi dairesine borcu olanlara yapılıyor. Perşembe günü akşamı, Vergi Dairesi Müdürü kafasına sarığını takıyor, gelenlere Nur Risaleleri dağıtılıyor ve müdür saatlerce ders veriyor. Her geçen hafta kalabalık artınca, diğer cemaatler müdür hocayı şikâyet ediyorlar, müdür hocanın tayini çıkıyor. Fakat kendi tarikatı Bakanlık nezninde kuvvetli olsa gerek, bir hafta sonra görevine iade ediliyor ve derslere, pervasızca kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşlara, “neden gidiyorsun” diye sorduğunuzda alacağınız cevap hep aynı. Vergi Dairesine borcum var, nasıl gitmem!

İşyerinizin vergi incelemesine alınması için belli kriterler var. İşyerinizde, Türk Bayrağı, Atatürk’ün resmi varsa, hele hele bir de “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazısı varsa, doğru incelemeye.

 

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Maliye Bakanı Mr. Mehmet Şimşek sizlere soruyorum, Anayasa’nın 2. maddesi sizi bağlamaz mı? Sizin Lâik Devlet anlayışınız bu mu? Yoksa siz kendinizi Türkiye Cumhuriyeti’nin Bakanları değil de, Osmanlı Sadrazamı mı sanıyorsunuz?

Sizler, Sayın Cumhuriyet Savcıları; Sizin Cumhuriyetin Savcıları olarak, Lâik’liği koruma gibi bir göreviniz yok mu? Bergama gibi bir ilçe’de bu olayları duymaz mısınız? Mutlaka birinin şikâyetçi olması mı gerek? İlçenin Vergi Dairesi Müdürü yüzlerce insanı dershanesine toplayacak, Anayasa’nın Lâiklik ilkesini paspas yapacak, sizler duymayacaksınız. Bunu duymazsanız neyi işiteceksiniz?

Ülke’nin Başkent’inde, kendine “Şeyhülislam” denen bir meczup Devletin en üst bürokratı yapılıyor, kimsenin sesini çıkardığı, “ Bakan Bey ne yapıyorsun” dediği yok! Pes artık!

 

Bu iki olay, Ankara ve Bergama’da oluyorsa, yurdun diğer köşelerinde neler oluyor varın siz hesap edin.

 

Sağlık ve başarı dileklerimle, 04.Kasım.2009

 

Rifat Serdaroğlu

Eski Sağlık ve Devlet Bakanı

rifatserdaroglu@superonline.com

0532 2110011


_______________________________________________
Tfsj mailing list
Tfsj@zenitbilisim.net
http://lists.zenitbilisim.net/mailman/listinfo/tfsj






--
Turkey değil Türkiye






--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.