T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36031] Sevgili Sivilay Abla, Allah'tan alınan emir için neden birahaneden adam toplamış olabilir?

Soru: Sevgili Sivilay Abla, Danıştay katili Alparslan Arslan, Allah’tan aldığı emir ile Cumhuriyet Gazetesi’ni bombaladığını söylüyor ısrarla. Peki, Allah’tan alınan emir için neden birahaneden adam toplamış olabilir? (Kübra Denizli)

Cevap:
Sevgili Kübra, şimdi böyle bir kutsal görev için zaten cenneti garantilemiş cami cemaatini kullanmak işin kolayıdır. Mühim olan kötü yola düşmüş, hak yolundan sapmış kişileri hayır hasenata sevk etmektir. Üstelik bizim ülkede birahanedekiler irşada en açık kişilerdir. Biracıların içtikten sonra şişeyi yere vurup kırmaları aslında işledikleri günahın delilini yok etme çabasıdır. Anlaşılacağı üzere Alparslan Arslan da bir taşla pardon bir bomba ile iki kuş vurmak istemiştir.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.