T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36037] Sevgili Abla, açılım açılım diyorlar. Nedir Allah aşkına?

Soru: Sevgili Abla, açılım açılım diyorlar. Nedir Allah aşkına? Şunu anlayabileceğimiz bir şekilde izah eder misin? (Abdullah)

Cevap:
Sevgili Abdullah, bak şimdi. Bir gün bir haber aldın. Alışveriş merkezinin villa çekilişinde büyük ödül sana çıkmış. Ancak geç haberin olduğu için işlemleri o gün mesai saatine kadar yapman gerekiyor. Yoksa villa birinci yedek talihliye geçecek. Mesai saatinin bitmesine de az bir süre kalmış. Arabana atlıyorsun ve hızla alışveriş merkezine doğru yola koyuluyorsun. Bu arada bir arabayla çarpışıyorsun. İkinizde arabadan iniyorsunuz. ‘Sen vurdun’, ‘yok ben değil sen bana vurdun’ kavgasına tutuşuyorsunuz. İşte burada kavgayı devam ettirmek ile mesai saatini kaçırıp villadan olmak arasında kalıyorsun. Eğer sinirlerine yenilip açılım yapmazsan kavgayı sürdürürsün. Biraz daha yumruklaşırsınız. Mesai biter, fırsat kaçar, 200 liralık hasarı ödememek için 500 bin dolarlık villa yedek kazanana kaptırılır. Açılım yapmak ise ‘tamam kardeşim kim vurduysa vurdu, ben senin arabanı da yaptırırım’ demek, ödülü almaktır.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.