T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36054] Kamu vicdanı başsavcılığına. Şikayet eden: Türk Milleti


İrticayla Mücadele Eylem Planı, başlıklı belgede ıslak imzası bulunduğu öne sürülen Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek, mahkemece çarşamba akşamüstü saat 18.00’da tutuklandı!

Biliyorsunuz, daha önce de 18 saat tutuklu kalmış, sonradan delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılmıştı.

Şimdi, Albay Çiçek, gitmeden önce, eşine dostuna iki, uzun mu uzun mesaj yollamış, internet üzerinden.

Bunlardan birinin başlığı şöyle: “Kamu vicdanı başsavcılığına. Şikayet eden: Türk Milleti. Sanık: Yargıya baskı uygulayan siviller, siyasiler. “

Her şeyden önce, Albay Çiçek kendini Türk milleti yerine koyuyor ya da Türk milleti adına konuşma ve yakınma hakkı buluyor kendinde. Ardından da ‘suçlu’ olarak kimi siyasileri ve basını gösteriyor.

Bu iş yargıya gittiği için, üzerinde daha fazla durmanın bi anlamı yok. Ancak, Albay’ın kendini savunacağı yer mahkemedir, internet değil! Adli Tıp Kurumu ki eleştirilecek çok yanı vardır, raporun altındaki imzayı inceleyip kararını bildiriyor. Ve Albay tutuklanıyor. Ama Türk milletine de şikayet dilekçesini yolluyor gider ayak!

Gelelim ikinci mesajına!

Bunun başlığı da şöyle: Hukuk ve adalet olmadan demokrasi olmaz.”

Doğrudur. Doğru olmasına da bir siyasi partiyi ‘bitirme’ eylem planı hazırlamak hangi demokrasi kitabında yazıyor? Bu parti ister AK Parti olsun, ister CHP, ister MHP ister Türkiye Komünist Partisi, ya da BBP! Siyasi partilerden birini ‘bitirmenin’ yolu sadece ve sadece sandıktan geçer arkadaş! Milletin oylarıyla iktidar da mu
halefet de belirlenir.

Eğer Albay Çiçek böyle bir raporu gerçekten hazırlamışsa, zor kullanarak bir siyasi partiyi ‘bitirmek amacıyla düğmeye nasıl basılacağınının ana planını yapmışsa’ bunun hesabını verecektir! Yok böyle bir şey yapmamışsa, zaten aklanacaktır.

Bakınız, bu tür raporlar, geçen gün de, dün de, bu gün de, yarın da hazırlanmıştır ve hazırlanacaktır. Çünkü hâlâ sandıkta yenilen, silahta arıyor umudu bu ülkede; bu alışkanlıktan bir türlü kurtulamıyor ve gerçek anlamda demokrasiyi içine sindiremiyor kimi çevreler! Ama artık, devletin dışında başka güç odaklarının varlığına izin veremeyiz. Milletin oylarıyla kim iktidara gelmişse, o yönetir ülkeyi. Ve gidecekse de gene milletin oylarıyla gider.

Bu iş bu kadar basit. Alın bir ‘Yuırttaşlık Bilgisi’ kitabı ve okuyun birader!!


AZİZ ÜSTEL
STAR
--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.