T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36058] Re: danıştay sertmiş açıklama yapmııııış

Yüksek Yargının bu ülkede ağzını açmaya bile zerre kadar hakkı yoktur. Bu yaptıkları utanmazlığın daniskasıdır.

Bu ülkede yüksek yargıçlar omurgasız oldukları için gidip ihtilalcilere saygı duruşunda bulundukları ve emir komuta zincirine bir halka oldukları gün yargı rezil olmuş ve artık saygıya değer bir tarafı kalmamış kör topal yürümekte ve namuslu ve şerefli

yargıçların hamallığı ile zar zor ayakta durmaktadır.

CHP nin Adalet Bakanı ve Büyük kulüp adlı büyük mason locasının disiplin kurulu başkanı Mehmet Moğultay'ın

 

1991′de kurulan DYP-SHP ve DYP-CHP hükümetleri döneminde, sadece Adalet Bakanlığı'na 5 bin kişi alınırken, CHP'li Moğultay, "Kadroları örgütüme değil de MHP'ye mi verseydim?" sözleriyle tarihe geçti.

 

Haberin kısa yolu

 

http://habermerkezi.wordpress.com/2003/04/29/dyp-chp-hukumetleri-doneminde-tek-bakanliga-5-bin-kadrolasma/

 

CHP'nin işgali altına girmiş ve hukuku rafa kaldırmış içlerinde en akıllıları sayılması gereken Diplomasi uzmanları Em. Büyükelçi Onur Öymen'in Tunceli (Dersim) konusunda konuşmasında ortaya çıkan mantalitenin, bir kalemde beşbin personelini atayıp sonrasını da onların kontrolüne bırakmış hukuku imha edenler derneğine dönmüş örgütlenmelerini (YARSAV gibi) gözden geçirmek yerine  hukuk katletmeye devam ederek hukukçuluk yaparken bari sessiz ve utanç içinde kalmaları gerekirken utanmadan bizi dinliyorlar demiyorlar mı. İnsan deliriyor.

Sizler mutlaka sürekli gözaltında tutulması ve içinizdeki bazılarının ihtilalci katiller caniler ile kol kola gezmesini önleyemediğiniz için çoğunuz sanık ve şüpheli olan kişilersiniz.

Susun da Hukukçu sansınlar.

A.D.Şimşek

 
13 Kasım 2009 19:51 tarihinde Tarık <tarik.b.ziyad@gmail.com> yazdı:
DANIŞTAY demişki: ''Yargı mensuplarının dinlenilmesi, fiziki takibe alınması, yazılı ve görsel basında haber ve görüntülerine sıklıkla yer verilmesi yargıyı kontrol etme ve üzerinde etkili olma gayesinden başka bir şey değildir. Bu durumu insan haklarına saygılı, demokratik ülke kavramıyla bağdaştırma olanağı bulunmamaktadır''

BUNLAR İNSAN HAKKINA SAYGILI, DEMOKRATİK ÜLKE KAVRAMIYLA BAĞDAŞIYOR:
sokakta başörtüsü kararı
meslek liselerinden kat sayı yüzünden puan kesilmesine.



alışırsınız sizde.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.