T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36808] Karar 'vakıf ayı'nda, baskın Aralık'ta!

Karar 'vakıf ayı'nda, baskın Aralık'ta!
 
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’na (TİB) yapılan ikinci baskının kararını çıkaran ve Rotary Kulübü üyesi olduğu ortaya çıkan Hakim Safiye Bilge Pekgöz’e düzenli olarak gönderilen Rotary bülteninde, Özel Rotary Günleri de yer alıyor.
 
İLGİLİ HABER:

TİB'E BASKIN KARARINI ROTARYEN ÜYE VERMİŞ-BELGE HABER

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’na (TİB) gerçekleştirilen ikinci baskının kararını Sincan 1. Ceza Hakimi Osman Kaçmaz’ın talimatıyla çıkaran Hakim Safiye Bilge Pekgöz’e gönderilen Rotaryen Bülteni’nde ilginç bilgiler yer alıyor. 

VAKIF AYINDA KARAR, ARALIK’TA BASKIN
Safiye Bilge Pekgöz’ün TİB’e baskın yapılmasını kararlaştırdığı Kasım ayı Rotaryenler için Vakıf Ayı olarak biliniyor. Baskının gerçekleştirildiği 1 Aralık ise Rotaryenlerin özel günleri arasında yer almıyor.
Ankara Emek Rotary Kulübü üyesi olduğu ortaya çıkan Hakim Safiye Bilge Pekgöz’e gönderilen Ratoryen Bülteni’ndeki “Özel Rotary Günleri” şu şekilde sıralanıyor.

ROTARY BÜLTENİ’NDE ÖZEL ROTARY GÜNLERİ
OCAK: KAMU OYUNA TANITIM AYI

-Her yılın Ocak ayı Rotary’nin Kamu Oyuna Tanıtım Ayı’dır. Bu ay içerisinde Rotary hakkında daha fazla bilgi edinmek ve çalışmalarını öğrenmek üzere toplumun ve üyelerimizin daha çok haberdar olmaları için çalışılmalıdır.

ŞUBAT: DÜNYA ANLAYIŞ AYI
- Şubat ayı ise Dünya Anlayış Ayı’dır. Bunun için Şubat ayının seçilmiş olmasının nedeni 23 Şubat gününün Uluslar arası Rotary’nin kuruluş yıldönümü olmasıdır. Bu ay içerisinde Rotary kulüpleri özel programlar düzenleyerek uluslar arası anlayış ve iyi niyeti arttırıcı etkinlikler yapmak, Dünya Toplum Hizmeti projelerini dünyanın çeşitli yerlerinde yaygınlaştırmak gibi faaliyetlere ağırlık verilir.

MART: DÜNYA ROTARACT (GENÇ ROTARYENLER) HAFTASI
- 13 Mart gününe isabet eden hafta ise Dünya Rotaract Haftası (Genç Rotaryenler) olarak kabul edilmiştir. Bu hafta içerisinde Rotary kulüpleri ve bölgeler bazı projelerini Rotaract kulüpleriyle birleştirerek onların çalışmalarına ışık tutarlar.

NİSAN: ROTARY DERGİ AYI
-Nisan ayı Rotary’nin Dergi Ayı’dır. Bu ay süresince Rotary kulüpleri ‘The Rotarian’ adlı derginin ve bölgesel diğer Rotary yayınlarının okunması ve kullanımını arttırıcı çalışmalarda bulunurlar, programlar düzenlerler.

AĞUSTOS: ÜYELİK VE ÜYELİK GELİŞTİRME AYI
-Ağustos ayı Üyelik ve Üyelik Geliştirme Ayı’dır. Bu ay içerisinde Rotary destekli programlara özel bir önem verilir.

EYLÜL: GENÇLİK AYI

-Eylül ayı Gençlik ayıdır. Dünyadaki Rotary kulüpleri çocuklara ve gençlere yönelik Rotary destekli programlara özel bir önem verirler. Bu ay içerisinde kulüplerin çoğu gençlik mübadele faaliyetlerine ayrı bir ilgi göstererek çalışmalarını bu konuda yoğunlaştırırlar.

EKİM: MESLEK HİZMETLERİ AYI
-Ekim ayı Meslek Hizmetleri ayıdır. Bu ay içerisinde kulüpler tek tek her Rotaryenin meslek ve iş yaşamlarının önemini vurgulayarak ön plana çıkartırlar. Düzenlenen özel faaliyetlerle Meslek Avenü’sü çalışmalarını arttırırlar.

KASIM: ROTARY VAKFI AYI
-Kasım ayı Rotary’nin Vakıf ayıdır. Çeşitli kulüpler ve bölgeler Rotary Vakfı’nın programlarına dikkati çekecek çalışmalar yaparlar. Bu çalışmalar ile vakfa maddi destek sağlar ve Paul Harris Dostları için bağış toplamaya yönelik faaliyetler ve duyurular yaparlar.


--
Dr. Tarık Ziya

Toplumsal Onarım ve Siyasal Rehabilitasyon

Ana Bilim Dalı Başkanı Yardımcısı

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.