T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36922] 23-28 Aralık Kafkasya Bölgesindn Haber Özetleri

İmarat Kavkaz Vekalat Emiri, Ebu Usman Dokka Umarov: "Nevsky Express" Sadece Bir Başlangıçtır" (Video)
Shamilonline'nin İmarat Kavkaz Silahlı Kuvvetler Komutanlığı haber kaynaklarından edindiği bir habere göre, İmarat Kavkaz Vekalat Emiri Ebu Usman Dokka Umarov'un  2009.Aralık ayı başında (Hicri, Zilhicce 1430) Rus vatandaşlarına hitaben bir videosu kaydedildi.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

İmarat kavkaz KBK (Kabardey-Balkaria-Karachay) Sektörü Mücahidlerinin Bildirisi

İmarat kavkaz KBK (Kabardey-Balkaria-Karachay) sektörü mücahidlerinin haber kaynağı, İslamDin web sitesi, geçtiğimiz günlerde, (23.Kasım 2009 tarihinde) Kabardey-Balkaria Chegem yerleşim bölgesinde bir mercedes araç içinde kafaları gövdesinden kesilmiş halde bulunan 2 mürted çeteci hakkında detayları içeren bir bildiri yayınladı. Bizde ShamilOnline.org olarak bu bildirinin özetini sizlerle paylaşıyoruz.

 
haberin devamı... www.shamilonline.org
****
Dağıstan Shamilkale'de UAZ Polis Aracına Sabotaj

Shamilonline'nin İmarat Kavkaz Dağıstan sektörü haber kaynaklarından edindiği verilere  göre,Dağıstan Shamilkale (eski Mahackale) de dün gece (27.Aralık) yerel saat ile 02:10 sıraları Akushinsky bölgesi istikametine seyahat eden mürted polis aracına mayınlı bir saldırı yapıldı.

Mürted kukla yönetim, yerel medyaya olayı doğruladı ve yerel saat ile 02:10 da meydana gelen patlamada UAZ aracın kullanılamaz durumda olduğunu ve bir mürted polisin ağır yaralandığını söyledi.

 
haberin devamı... www.shamilonline.org
****
Dağıstanlı Tai Box Şampiyonu Öldürüldü
Thai boksun eski dünya şampiyonu Kafkasya asıllı Müslim Abdullayev Moskova'da öldürüldü. 27 yaşındaki Muslim Abdullayev'in cesedi, Moskova'nın kuzeyindeki bir stadyum yakınlarında dün gece bulundu. Kafasını hedef alınan birden fazla kurşunun ölümüne sebebiyet verildiği anlaşılan olay üzerine Moskova polisinin geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.
 
haberin devamı... www.shamilonline.org
****
İnguşetya;Malgobek Orta Achaluki'de Öldürülen M.Tochiev'in Evi Arandı

Shamilonline'nin Kavkaz-Knot haber sitesinden edindiği bir habere göre, geçtiğimiz ay ( 25.Kasım.2009, yerel saat ile 06:30 da) İnguşetya'nın Malgobek Orta Achaluki köyünde,kukla yönetimin mürted çetelerince militan olduğu ve çatışma sırasında öldürüldüğü rapor edilen Mustafa Tochiev'in evinde arama yapıldı.

 
haberin devamı... www.shamilonline.org
****
 
İnguşetya,Sunzhensky bölgesinde Mürted Polis Aracına Saldırı

Shamilonline'nin İmarat Kavkaz İnguşetya sektörü haber kaynaklarından edindiği bir habere göre, 26.Aralık Cumartesi günün İnguşetya Sunzhensky bölgesi, Ordzhonikidzevsky yerleşim birimi doğu eteklerinde, devriye görevi yapan mürted polis aracına saldırı düzenlendi.

 

 

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

 
Kadirovskyler Türkiye’de Kavga Çıkardı!

Rusya’nın sadık kulu Ramzan Kadirov’un Türkiye’deki propagandacısı Seyfullah Türksoy’un, kukla Kadirov’un imajını düzeltmeye yönelik çalışmalarının bir ayağı olarak İstanbul Grand Cevahir Otel’de organize ettiği Türk-Çeçen Dostluk Gecesi’nde ulusal hainlerin gangsterleri Çeçen Cumhuriyeti İçkerya bayrağı açan gençlere saldırdı.

 

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

Fedai

Bizi yaradan, ve bir çok insan arasından seçerek Müslüman eden, Cihadla şereflendirerek Mücahid ve şehidlerden eden Allaha hamd olsun. Resulullahın (s.a.v). buyurduğuna göre, bir devenin sağılması müddetinde  Cihad eden herkes için Cennet vacib olur. Yani biz artık bu yola çıkmakla kazananlardan olduk ve hatta uykumuzda bile bize ecr kazandırır, her bir korkuya göre günahlarımız bağışlanır. Cihadımız Dünyada İslam’ın güçlü olması ve Müslümanların hukukunun üstün olması, Ahirette ise Firdevs Cennetini kazanmak niyeti ile bu yola çıktık ve maksadımıza doğru bir karış bile yaklaşabilsek, sanki bunu yapmış gibi olacağız.

haberin devamı... www.shamilonline.org
****
Şeyh Ebu Muhammed Makdisi'den Kafkasya Mücahidlerine Yönelik Destek ve İftihar Beyanı

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla
Tevhidi destekleyenleri şereflendiren, şirki yayanları alçaltan Allah’a hamd olsun…Salat ve selam; muvahhidlerin imamı, mücahidlerin önderi, Allah’tan başkasına ibadet edilmemesi ve insanları kula kulluktan kurtarmak için kitap ve demir ile gönderilen Peygamber’in üzerine olsun…
Tabarani’nin rivayet ettiğine göre O, (s.a.v) şöyle buyuruyor:
Hediyeyi, hediye olduğu müddetçe kabul edin. Fakat o, dinde bir rüşvet olursa almayın. Ve kitap nereye giderse siz de oraya gidin. Muhakkak ki kitap ve sultan (egemenlik ve güç), ayrılacaklar.

haberin devamı... www.shamilonline.org

****

İmarat Kavkaz Riyadus-Salihiyn Taburu'nun Açıklaması

Riyadus-Salihiyn (Şehidler Taburu) 17.Aralık.2009 tarihinde, İmarat Kavkaz İnguşetya sektöründe gerçekleştirilen Şehadet eylemi ile ilgili bir açıklama yayınladı. Bizde ShamilOnline.org olarak bu açıklamanın bir özetini sizlerle paylaşıyoruz.

***.

17 Aralık ‘ta İmarat Kavkaz İnguşetya vilayeti Ekazhevskom yerleşim bölgesi, Kavkaz otoyolu girişinde yerel saat ile 13:00 sıraları Lada Priora kafir ve mürtedlerin denetim araçlarının üzerine sürüldü ve sonra büyük bir patlama meydana geldi.

haberin devamı... www.shamilonline.org
****
Çeçenya; Vedeno Bölgesindeki Çatışmalarda 14 Mürted Öldürüldü 20 den Fazla Mürted Yaralandı

Shamilonline'nin İmarat Kavkaz Çeçenya sektörü haber kaynaklarından edindiği habere göre, İmarat Kavkaz Silahlı Kuvvetleri Doğu Cephesi ana karargâhı, Çeçenya'nın Vedeno bölgesindeki son 5 günlük yoğun çatışmalarda Mücahidlerin en az 14 Kafirsky Kadirov mürtedini öldürdüğünü ve 20 den fazla mürted çete elemanını da yaraladıklarını bildirdi.

haberin devamı... www.shamilonline.org
****
FSB 'nin İddiası; Militan Sabotaj Elemanları Gürcistan'da Eğitiliyor

Shamilonline'nin İmarat Kavkaz haber kaynaklarından edindiği bir habere göre, Dağıstan'da ki işgalci FSB (Rusya Federal Güvenlik Servisi)  çetesinin iddiasına göre; Dağıstan'a gönderilmek üzere Militan sabotaj grupları Gürcistan topraklarında eğitiliyorlar ve militan grupların amacı, enerji sistemleri tesislerine ve demiryollarına sabotaj eylemleri yapmak  ve terör saldırılar gerçekleştirmek.

haberin devamı... www.shamilonline.org
****
Polonya'da Dembak kampındaki Çeçen ve Gürcü mülteciler açlık grevine gitti (Video)

Gürcü televizyonu Polonya Dembak kampındaki Çeçen ve Gürcü mültecilerin Polonyalı yetkililerin hareketlerini protesto etmek için açlık grevine gittiğini bildirdi.

Mülteciler kampta ne gibi koşullar altında yaşamaya zorlandıklarını örnekleriyle gösterdi. Mülteciler muhabirlere kaldıkları kampın onlarla dolu olduğu böceklerle dolu bir kavanoz gösterdi.

haberin devamı... www.shamilonline.org
****
Jamaat Shariat: Amacımız Adil Bir Toplum Kurmak

Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah'a aittir. Salât ve Selam Allah'ın Elçisi Hz. Muhammed (sav), ashabına ve onları takip edenler üzerine olsun!

Bugün, Müslüman Ümmeti uykudan kalkmakta, inşaAllah gerçekten bir Şeriat devletinin kurulacağı bir gün gelmektedir. Bu amaç için, Allah yolunda mücadelenin en yüksek biçimi olarak Cihad yapılmaktadır.

haberin devamı... www.shamilonline.org
****
Kafkasya İslam Emirliği'nden Müslümanlara Çağrı

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla;

Hamd Âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur. Salât ve Selam elçisi Hz. Muhammed (sav), ailesine, ashabına ve Kıyamet Gününe kadar onu takip edecekler üzerine olsun!

Geçenlerde, Rus-Çeçen savaşına katılan ve şu anda Avrupa'da yaşamakta olan bazı eski üyeler "Rus-Kafkas savaşındaki direniş saflarına katılımlarına pişmanlıklarını dile getirerek" Rus işgalcilerine ve kuklalarına karşı birlikte ayakta durmak için Kafkas direnişinin tek bir güç olarak birleştirmediğini iddia ederek çeşitli açıklamalar yaptılar.

haberin devamı... www.shamilonline.org
****
 
 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.