[anadoluhaber:37782] Dinli GATA mı? Dinsiz GATA mı? 3 Haber

Dinli GATA mı? Dinsiz GATA mı?

GATA üzerine yazılmış basından seçme üç haber sunuyoruz sizlere.

Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz ÖZDİL Antalya Belediye Başkanı Mustafa AKAYDIN ve TSK içindeki ve soruyoruz ''Hangi GATA? Dinli mi? Dinsiz mi? Kuran Okunan İmamlı mı? İslamın Emri Başörtülü Girilemeyen mi?

 

 GATA

“Başbakan Bülent Ecevit, son yolculuğuna GATA'nın Cennet Kapısı'ndan geçerek başladı...

GATA morgunun açıldığı ve üzerinde Cennet Kapısı yazan küçük tören odasında, GATA imamıyla birlikte dua edenlerin çoğunluğunu komutanlar oluşturuyordu.”

*Ben yazsam, neyse...

*Taraf Gazetesi'nin genel yayın yönetmen yardımcısı Yasemin Çongar yazmıştı bunu, Milliyet'teyken.

*Eski defter'ler moda ya bugünlerde...

Hatırlamak isteyen, hatırlar.

İnanmayan, arşive bakar.

*GATA'daki törene katılanlar, Cennet Kapısı yazan salonda toplandı. GATA imamıyla birlikte dua edenler arasında, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Genelkurmay Başkanı'nın yanı sıra, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ ile kuvvet komutanları vardı. GATA imamı, Kuran-ı Kerim'den sureler okudu. İmam, edilen duaların sevabını, Hazreti Muhammed, İslam büyükleri, Atatürk, silah arkadaşları ve Ecevit'in ruhuna hediye etti.

*Cennet Kapısı.
Kadrolu imam.
Kuran-ı Kerim.
Hazreti Muhammed.
Mustafa Kemal.

*GATA işte bu.
 

“Dinsiz” dedikleri GATA.

Yılmaz ÖZDİL

CHP'li Başkan Akaydın: Camiye ayakkabı ile giriliyor mu ki, GATA'ya türbanla girilsin  
 
 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, "Camiye ayakkabı ile giriliyor mu ki GATA'ya da türbanla girilsin." dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Halkın Gündemi isimli program öncesinde gazetecilere açıklama yapan Mustafa Akaydın, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) alınmamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GATA skandalını doğruladı

Erdoğan'ın , eşi Emine Erdoğan'ın başörtüsü sebebiyle Nejat Uygur'u GATA'da ziyaret edemediğini açıklaması büyük yankı uyandırdı.Yaşananların birinci elden tanığı Nejat Uygur'un eşi Necla Uygur, 'o günü' Zaman'a anlattı. Hastane yönetiminin 'başı örtülü, kabul edemeyiz' demesi üzerine 'geçmiş olsun' ziyareti Ankara Kalesi'nde gerçekleşmiş. Buluşmada Emine Hanım'la dertleştiklerini dile getiren Necla Uygur, hâlâ o anın üzüntüsünü yaşadığını söylüyor: "Gelseler şeref vermiş olacaklardı. İnanın o kadar mahcup oldum ve üzüldüm ki. Bir başbakanın eşi hastanede bir sanatçıyı ziyaret edecek ve kabul edilmeyecekti. Demek çocuklarım başı kapalı olsaydı onlar bile babalarını ziyaret edemeyecekti."

TSK'da Seks Tuzağı

Bir Teğmen, polise gönderdiği ihbarla ortaya çıkan iddialar mide bulandırdı. İşte insanı şoke eden iddialar;

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Metin Ataç ile dönemin donanma komutanı şimdiki Deniz Kuvvetleri Komutanı Eşref Uğur Yiğit'e yönelik suikast düzenleneceği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame onaylandı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli iki amirale suikast planladıkları ve uyuşturucu ile TNT kalıbı bulundurdukları iddiasıyla hakkalarında soruşturma yürütülen 9’u tutuklu teğmen 19 sanık hakkındaki iddaname İstanbul 12’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. 7 Mayıs 2009’da başlayacak ve 3 gün sürecek olan davanın Poyrazköy Davası ile birleştirilmesi yönündeki talebini de ilk duruşmada karara bağlanacak.



--
Dr. Tarık Ziya

Toplumsal Onarım ve Siyasal Rehabilitasyon

Ana Bilim Dalı Başkanı Yardımcısı

Sivil Hastalıkları Mütehassısı

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.