Yeniden Mirzabeyoğlu'na Özgürlük Kampı

Geçtiğimiz sene Ramazan ayında 17 senedir zindanda olan Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu için düzenlenen ve kamuoyunca oldukça çok ilgi çeken 'Mirzabeyoğlu'na Özgürlük Kampı'nın 2'si bu sene yeniden başlıyor.Salih Mirzabeyoğlu'nun özgürlüğünün konuşulduğu bugünlerde onun için düzenlenen kampı Gaye Fikir Platformu organize ediyor..Platform Mirzabeyoğlu ile özgür bir iftar için Bolu F Tipi cezaeviniin önünde nöbette olacaklarını ve tüm halkımızın davetli olduğu belirtildi..

MİRZABEYOĞLU İLE ÖZGÜR İFTAR

Bundan 16 yıl önce Ramazan ayında alınarak o gün bugündür esir tutulan ve kendisine Telegram işkencesi uygulanan MÜTEFEKKİR KUMANDAN SALİH MİRZABEYOĞLU İLE ÖZGÜR İFTAR İÇİN; 

Bolu F Tipi Cezaevi Önünde kurulacak SALİH MİRZABEYOĞLU'NA ÖZGÜRLÜK KAMPI'na basın-yayın, vakıf, dernek, platform, siyasal parti, Sivil Toplum Kuruluşları ve tüm halkımız davetllidir. 

MİRZABEYOĞLU'NUN ÖZGÜRLÜĞÜ için bütün meseleleri geri planda bırakma sorumluluğuna sahip herkesi devam eden hukuki sürece destek çalışması olan kampa - MİRZABEYOĞLU'NU KARŞILAMAYA bekliyoruz.

Özgürlük kampına iştirak edecek kurum ve kuruluşlar isimleri Basın Açıklamasında ve etkinlik sayfasında yer almak üzere aşağıdaki mailden bize ulaşabilirler.

Ulaşım için : 0539 668 72 48

Organizasyon: GAYE FİKİR Platformu
Etkinlik linki : https://www.facebook.com/events/1417126461909672/?ref_notif_type=plan_mall_activity&source=1

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.