15 Nisan 2007

İnternet Dünyası Işık Hızı İle Gelişiyor

İnternet günleri başladı. İnternet Medyası Derneği'nin düzenlediği toplantıya yoğun katılım var. Ceylan Otel'deki toplantıya Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım katılıyor

İnternet günleri başladı. İnternet Medyası Derneği'nin düzenlediği toplantıya yoğun katılım var. Ceylan Otel'deki toplantıya Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım katılıyor.
Toplantının açılış konuşmasını İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık yaptı. Özışık, internet camiasına çeki düzen verecek yasal düzenlemeyi gündeme getirdi.
Özışık, internet medyasının yasal bir platforma kavuşturulmasını istedi.'Biz çoktan büyüdük' diyen Özışık, internetin öneminin artık kavranması gerektiğine dikkat çekti.
İNTERNETİN BAKANI
'İnternetin Bakanı' lakabını alan Ulaştırma Bakanı Yıldırım, 'internet çağın icadı' diyerek sözlerine başladı. Bakan, 'Çok farklı bir amaçla ortaya çıkan internet aradan geçen süre içinde vazgeçilmez oldu. Başlangıçta askeri amaçlı düzenlenen bu yapı günün birinde milyonları buluşturan yapıya kavuştu. Işık hızı ile gelişen bu sektöre ayak uyduracak yasal düzenlemeleri yapmak gerekiyor' dedi.
SANAL KULLANICI ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR.
Türkiye Avrupa'da bilgisayar satışında yedinci sıraya çıktı. Bakan Yıldırım'ın verdiği bilgiye göre sadece bir yıl içinde 2 milyon 790 bin bilgisayar satıldı. Türkiye'deki bilgisayar sayısı toplamda 8 milyona ulaştı.
İnternet kullanıcıları da çığ gibi büyüyor. 2003 yılında 6 milyonu zor bulan bu rakam, 2007 yılında 20 milyona ulaştı.
İnternet artık sınırları ortadan kaldırdı. Artık şikayetler de değişti. Bakana vatandaş 'bizim evdeki internet hızlı çekmiyor' şikayeti iletiyor.

1 yorum:

  1. o bakan rüyasında görümüş galiba bunu telekomun yaptıgı internet yayını ancak onları keser zaten ne zaman nette sorun olmadıkki bide utanmadan sorun yok diyorlar yabancıların yaptıgı yeni bir netsistemi olsa seve seveve geçeçigim bu rezalet sistemden daha iyidir en azından

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.