20 Mayıs 2007

FENERBAHÇE-GALATASARAY SAVAŞI FOTO GALERİ


Maç Değil Savaş/Galeri
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, öyle fotoğraflar ortaya çıktı ki görüntüler sanki savaş alanından. İşte kare kare dehşet fotoğrafları...
Sisteme Eklenme Tarihi: 2007-05-20 09:52:12

Dünyanın izlediği Galatasaray- Fenerbahçe derbisi öncesi Ali Sami Yen stadı tribünlerinde arbede çıktı, polisle sarı kırmızılı taraftarlar çatıştı.
Olaylar, Fenerbahçeli taraftarların stadyuma girmeye başlaması ile birlikte başladı. Sarı lacivertli taraftarların Galatasaraylıların olduğu bölgeye doğru yabancı cisimler atması olayları tetikledi.
Galatasaraylıların da Fenerbahçe tribünlerine doğru yabancı ve yanıcı cisimler atması ile olaylar doruğa tırmandı. Bu sırada kapalı tribündeki Galatasaryı taraftarla polis arasında çatışma çıktı.
Polis olay çıkaran taraftarları tribünden çıkartmaya uğraşırken biber gazı da sıktı. Bunun üzerine kapalı tribündeki Galatasaryılar polisin üzerine yürüyüp tek yakaladıkları polisleri dövdü.
Uzun süren olaylar sırasında Galatasaray taraftarının 'yönetim istifa' sloganları attıkları da duyuldu.



1 yorum:

  1. futbol dostluk kardeşliktir ama buna harbiden terbiyesizlik denir.ben futbolu dostluk kardeşlik olarak biliyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.