11 Temmuz 2007

ABDUL RAŞİT GAZİ ŞEHİD DÜŞTÜ !


بسم الله الرحمن الرحيم

إِنَّ اللّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْرَاةِ وَالإِنجِيلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُم بِهِ وَذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ

"Allah mü'minlerden canlarını ve mallarını, cennet kesinlikle kendilerinin olması pahasına satınaldı. Allah yolunda çarpışacaklar da öldürecekler ve öldürülecekler. Bu Tevrat'ta da, İncil'de de, Kur'an'da da Allah'ın söz verdiği bir vaaddir. Allah'tan ziyade ahdine riayet edecek kim vardır? O halde yaptığınız bu alışverişten dolayı size müjdeler olsun! Ve işte o büyük kurtuluş budur." (Tevbe:111)

Bugün sabah saatlerinde Lal Mescidi ve Külliyesine saldırı düzenleyen Münafık Pakistan Askerleri Mescid İmamı ve Medrese Müderrisi Abdul Raşid Gazi ile birlikte 70 talebeyi şehid ettiler...
Münafık Pakistan Askeri yetkilisi Tuğgeneral Javed Cheema, "Abdul Raşid Gazi 5 arkadışıyla teslim olmak istemişti, ancak diğer militanlar tarafından vurularak öldürüldü" şeklinde açıklama yaparak Sivil Talebeler üzerine yaptıkları katliamı meşru zemine yayma gayreti içerisine girdi.
Talebelerin lideri Abdul Raşid Gazi defalarca, "teslim olmaktansa şehid olmayı tercih ederiz" şeklinde açıklamada bulunmuş, bu sabah saldırı sırasında yaptığı açıklamada da "Kesinlikle şehid olacağım" demişti.
Rabbim Şehidimizi Arzuladığı Makama Kavuştursun........


LAL MEDRESESİNİN KOMUTANI

ABDUL REŞİT GAZİ !
ALLAH ŞEHADETİNİ KABUL EYLESİN !

FOTOĞRAFLAR filistin etkinlik grubu

KAYNAK:ŞEHADET VAKTİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.