23 Temmuz 2007

Çankaya Bizimdir Bizim Kalacak !


AK Parti taraftarları sandık zaferini “Çankaya bizimdir, bizim kalacak” sloganlarıyla kutladı. CHP merkezi sessiz! MHP'de buruk başarı! Uzan, Ağar ve Saadet sandığa gömüldü! İşte son durum:
AK Parti'de 23. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin şu ana kadarki sonuçları sevinç yaratırken, davul zurna çalındı.Parti binası önüne kurulan dev ekranlara faklı televizyon kanalların verdiği seçim sonuçları yansıtılırken, ellerinde Türk bayrağı ve parti flaması taşıyan partililer, sevinç gösterilerinde bulundu. Partide seçim sonuçlarını izleyen Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, partilileri balkona çıkarak selamladı.Partililerin, bir ara “Çankaya bizimdir, bizim kalacak” sloganları attıkları duyulurken, seçim döneminde partinin mitinglerinde belirlenenler dışında slogan atılmaması anonsu yapıldı. Bu arada, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün küçük oğlu Emre Gül de parti genel merkezine geldi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.