12 Temmuz 2007

MESCİD ŞEHİDLERİ GÖSTERİLERİNDE İNKİLAB YEMİNİ

Amerikan işbirlikçisi Pakistan rejimine karşı 'Abdul Reşid Gazi önderliğinde 'Mescid Kıyamı'

Amerikan işbirlikçisi Pakistan rejimine karşı Abdul Rişid Gazi önderliğinde 'Mescid Kıyamı' gerçekleştirip şehid olan Pakistan Talebe hareketi talebeleri için büyük bir cenaze merasimi düzenlendi.

Abdul Reşid Gazi ve beraberindeki Mescid şehidlerinin kanlarının yerde kalmayacağını belirten Pakistanlılar, bu kanların Pakistan İslam İnkılabı'nı tutuşturan bir alev olacağını belirtiyor.

Pakistan rejimi askeri güçlerine teslim olmaktansa şehid olmayı yeğleyen Abdul Reşid Gazi'nin cenazesi yakınlarına teslim edilerek doğum yeri olan Pencab bölgesinde defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Binlerce Pakistanlının katılımıyla düzenlenen cenaze merasiminde bir konuşma yapan talebe liderlerinden Mevlana Abdul Aziz "Yüzlerce annemiz, kızlarımız, bacılarımız ve oğullarımız kurban oldu. Geçen günler içinde nelerin olup bittiği apaçık ortadadır. Aziz şehidlerimizin kanları bereketlerini gösterecek ve inşallah yakında Pakistan bir İslam İnkılabı'na şahit olacaktır!" diyerek Amerikan işbirlikçisi Pakistan rejiminin yıkılışının yakın olduğunu belirtti.

Mevlana Abdul Aziz "Boyunlarımız vurulabilir ama asla zalimlerin önünde eğilmez. Bizim mücadelemiz zafere kadar sürecektir, aramızda şehid olmaya hazır birçok ABdul Reşid Gazi'lerimiz vardır" diyerek diktatör Pervez Müşeref rejimine meydan okudu.

Photo

Sonuna kadar direndi, teslim olmadı ve şehadete ulaştı...

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Mescid şehidleri aileleri

Photo

Photo

Pakistan Cemaat-i İslami hareketi mensupları Mescid Katliamını protesto ediyor

Photo

Taşınan pankartlarda "Katliam Amerika'yı memnun etmek için yapılmıştır" yazıyor

İSRA HABER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.