28 Temmuz 2007

Resmen dalga geçtiler!

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Başkan Yardımcısı Ali Ercan “Cumhuriyet mitinglerini AKP’ye karşı yapmadık” deyince olan oldu! Katılımcılar, Ercan'la resmen dalga geçtiler!


Emre Aköz ve Cengiz Çandar’ın hışmına uğrayan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkan Yardımcısı Ali Ercan yaptığı açıklamalarla, herkesi katıla katıla güldürdü.



22 Temmuz seçimi sonrası, sonuçların gayri resmi olarak açıklandığı dakikalarda, CNN Türk’te Ahmet Hakan Çoşkun’un hazırlayıp sunduğu, Tarafsız Bölge programına Ankara stüdyosundan katılan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Genel Başkan Yardımcısı Ali Ercan geceye “Cumhuriyet mitinglerini AK Parti’ye karşı yapmadık” iddiaları ile damgasını vurdu.

Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz ve Referans Gazetesi yazarı Cengiz Çandar’ın hışmına uğrayan Ali Ercan yaptığı açıklamalarla, izleyenlerin ve diğer stüdyo misafirlerinin katıla katıla gülmesine neden oldu.

HABER VAKTİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.