12 Kasım 2007

ABD'de, İran Anketi



ABD'de, İran Anketi

%18 Askeri Seçeneği İstiyor

ABD'de yapılan kamuoyu yoklamasında, halkın sadece yüzde 18'inin İran'a karşı askeri seçeneği tercih ettiği ortaya çıktı.
USA Today ve Gallup'un işbirliğiyle yapılan araştırmada, ankete katılanların yüzde 73'ü, ABD'nin İran'ın nükleer programını durdurmak için ekonomik yaptırımlar uygulama ve diplomasi seçeneklerini kullanması gerektiğini düşündüğünü söyledi.
Kamuoyu yoklamasında halkın yüzde 45'i askeri seçeneği her durumumda kesinlikle reddederken, diplomasinin başarısız olması halinde veya hemen askeri operasyon yapılması gerektiğini düşünenlerin oranı yüzde 46 çıktı.
USA Today, her dört Amerikalıdan üçünün, ABD'nin, İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için gerekenleri yapmayacağından endişe duyduğunu yazdı. Gazete, buna eşit sayıda insanın da İran'a askeri saldırıda acele edilmesinden endişe duyduğunu bildirdi.




--
We are in the world as words are in a book. Each generation is like a line, a phrase...

Dünyada, bir kitabın içerisindeki sözcükler gibiyiz. Her nesil bir satır, bir cümle misali…
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.