21 Kasım 2007

[ANADOLU HABER] Şimdi resimler karanlık!

²oo6 - ²oo7 @ Blog & Mail
Gülmek bu kadar zor olmamalı. İsyan var ama Allah'a degil! Baktim, baktim pencereden. Dalmış gitmiş ruhum gökyüzüne. Bunalimin esiri oldum ciktim. Ağladım her gece tek başima

Şimdi resimlerde karanlık hep yüzüm. Umudum ha tükendi, ha tükenecek. Bir ben daha gelir mi bu dünya’ya. Belkide gelmek bile istemeyecek! Çocuktum mutluydum, birazda mutsuz. Büyümek isterdim ağabeylere bakıp. Büyüdüm adam oldum şimdilerde ama mutlu olamadım işte ben neden?

Gidenleri gördüm üzüldüm, ağladım arkalarından. Gelenler oldu sevindim, mutlu oldum. Öğrendim ki gelenler gitmek için gelmiş. Bende öğrendim bir gün gitmek için geldiğimi. Sevdim, sevildim ağladım, ağlattım aşık oldum. Adlarını bile unuttuklarıma yeminlerim oldu. Yeminlerde yalanmış verilmiş şiirler, sözlerde. Ölmedi kimse senin için ölürüm diyenlerde.

Gün geldi hırslandım görmedim kendimden başkasını. Arzular, hırslar, istekler sardı ruhumu esir aldı nefsim beni. Anladım ki mezarlıklar ben gibilerle dolu. Değmez be İbrahim değmez bu dünya yalan.

Nefretlerim oldu adı ha bekir, ha ilhan. Adlarını nefret koydum artık nefretimdiler. Göbeğini kaşıyan adam dediler bana. Bende onlara inat ...... kaşıdım.

Son Nefes e/Günlük

http://sahirzamanlar.blogcu.com

------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.