T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] TÜRKİYE ÜZERİNDEN BÜYÜK İSRAİLİ KURMAK

Türkiye üzerinden büyük İsrail'i kurmak

17 seneden beri 20. Haçlı Seferi'ni yaşıyoruz. Önce Amerika'yı Büyük İsrail'in kurulması için hazırladılar. Sonra Avrupa Birliği'ni buna entegre ettiler. Sonra NATO'yu bunun gücü haline getirdiler. NATO şimdi Rusya'ya karşı değil.. Terör bahanesiyle İslam'a karşı taarruz için kullanılan bir kuruluş haline getirdiler.

SEVR'i dayatanlar, 1918'den 1923'e kadar 5 sene uğraştılar. Anadolu'yu yutamadılar. Bu kez de üçüncü bir Siyonist, kim bu; haham Haim Naum ortaya çıktı. İnönü'nün Lozan'daki müşaviri. 'Ben bunlara Lozan Anlaşması'nı imzalatırım' dedi Haim Naum. Ve imzalandı.

Haim Naum doktrini: "Anadolu insanını aç bırakacağız, işsiz bırakacağız, borca esir edeceğiz, dininden uzaklaştıracağız." idi. 80 senedir Dünya Siyonizmi bizim üzerimizde bunu uygulamaya çalışıyor. Şimdi 1990 senesi gelince, Rusya çöktü. Amerika tek kuvvet oldu. Dünya Siyonizmi 'bu Amerika bizim elimizin altındadır. Tarihimizin en güçlü noktasına geldik. Artık Büyük İsrail'i kurmanın vakti gelmiştir. 20. Haçlı Seferi'ni başlatalım ve Büyük İsrail'i kuralım' dedi.

Margaret Thatcher'in İskoçya'daki konuşması ile bu gerçek bütün dünyaya ilân edilmiştir. Ne dedi orada Thatcher? Dedi ki NATO toplantısında; 'Biz bu toplantıyı neden yapıyoruz arkadaşlar. NATO'yu devam ettirecek miyiz, ettirmeyecek miyiz? Biz NATO'yu niçin kurmuştuk? Rusya'ya karşı savunma paktı olarak. Rusya çöktü şimdi. Komünizm de dağıldı. Düşmanı olmayan ideoloji yaşamaz. (Dikkat ediyor musunuz, inançlarının temelini düşmanlığa dayandırıyorlar.

NATO şimdi Rusya'ya karşı değil. Terör bahanesiyle İslam'a karşı taarruz için kullanılan bir kuruluş haline getirdiler. 3-4 senede bu değişiklikleri yaptılar. Şimdi fiilen İsrail'i kurmaya kalktılar, bir de baktılar ki takdir-i ilahi; Türkiye'de bir Refah Partisi işbaşına gelmiş. Dediler ki, Türkiye'de RP varken biz hiçbir şey yapamayız, önce bu işi halletmemiz lâzım. Ve 28 Şubat olayı oldu.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.