T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Condaleezza Rıce’nin Sırrı K=F=22


Condaleezza Rıce'nin Sırrı K=F=22

Değerli okurlarımız "Gizli Güçler ve METAFİZİK İSTİHBARAT" kitabımızdan bilirler..Neyi?..Rahmani/Hilali kaynaklardan elde edilmiş "Metafizik İstihbarat" verilerinin fizik istihbarata olan katkılarını....Bu karşılıklı koordinasyon o kadar mühimdir ki, bir çok bilginin zamanında halka ulaştırılması yeryüzüne gelecek bir çok felaketin Allah'ın izniyle önünü keser. Bugün dünya halihazırda "ÜTOPİSTLERE " terk edilmemişse; bunda Hilali/Rahmani İstihbarat kuvvetlerinin operasyonlarının pek büyük tesiri vardır.Daha önceki yazımda 22'nin sırlarından bahsetmeye çalışmış, "Kabbala doğmacılarının", Mısır'ın Thot'undan aparttığı bu sırrın hakikatte ilahi kaynaklı ancak yorumunun şeytani/siyon kaynaklı olduğunu aktarmıştım... Okuyamayanlar bir önceki yazımıza müracaat edebilirler. Ve bizleri takip edenler yine biliyorlar ki, Siyonizm de pek ehemmiyetli olan "J ve B" sütunları erkekliği ve dişiliği bir "merkezde" temsil eder. O merkez Tanrı Yehova, salak kabala şakirtlerinden saklanan asıl kimliğiyle " ŞEYTAN'I LANİ"dir.Bir insanın tamamen şeytana intisap etmesi için Alemlerin Rabbini haşa şifai/sözlü olarak inkarı yeterli değildir. Çünkü Allah, pek merhametli pek sabırlıdır. Lakin kulu, verdiği iradeyi kendine karşı her uyarıya rağmen kullanır netice de her cürümden sonra bir de dünyaya geliş biçimini ve kodlarını inkar edip, değiştirmeye kalkarsa işte o zaman kıyameti kopar... Ez cümle, her türlü düşmanlığın, kinin terbiyesizliğin, cürmün ardından eser olarak kendine fırça darbeleri vurup, tuvaldeki varlığını değiştirirse daha açık ifadeyle erkekken dişi, dişiyken erkek olamaya kalkıp tıpkı idolleri YEHOVA gibi TRANSSEKSÜEL bir tip olup ve yine tıpkı YEHOVA gibi belden aşağı erkek, belden yukarı kadın veya zaman zaman tersi olmaya kalkarsa işte o zaman K= F= 22'lerden olur. "K= F= 22" ise; bu dosya adamlar/karakterler içinde özel bir tasarımın adıdır!Ve üstatlarına her açıdan benzediklerinden, onunla "TELEPAT OLARAK" kolaylıkla iletişim kurarlar/transa geçerler...Her müsait zeminde Rabbiler dedikleri hahamların/gerisörlerin yani şifacıların yazdığı senaryolara uygun -Kuran'ı Kerimde bu hahamları Tanrılar olarak kabul edip, onlara bu şekilde itaat edenleri uyardığı halde - rolleri ve vazifeleri icra etmeye devam ederler... DEDİK YA ÖZEL TASARIMLARDIR!!!Başta Menahim Begin olmak üzere, İsrail Bakanlarının hepsi İstihbarat kökenli olup pek çoğu hayatlarının bir döneminde kadın kimliği ve formatında yaşamış, hizmet etmişlerdir. Bir çoğunun fotoğrafları dünya medyasına az da olsa el altından sızdırılmıştır... İşte dünyayı şekillendirecek o gizemli "22 rakamını " telaffuz edecek, "DÖNÜŞTÜRÜCÜ KUKLA" elbette ki sıradan birisi olamazdı.Tıpkı RAMSES olmaya kodlanmış SARKOZY'ler olduğu gibi YAHOVA olmaya kodlanmış "J - B Dışişleri Bakanları" da var aramızda...Gelecek kabinenin Dışişleri Bakanı dikkatli olsun.. Abdullah Gül'e ise geçmişşş....DÜNYA'da "Enigma/kaos çağı" sona erecek... K=F=22/CONDALEEZA RICE sadece bir başlangıç...
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..


Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.