15 Kasım 2007

Dünya İsterim, İşgalci İsrail yok olsun!


yavuzselim@boyuthaber.com



Siyonist Katillerin başı Simon PERES, geldiği gibi gitti. Umarım bir daha gelemez. Bu sütundan da, sitemizin diğer yazı, haber ve analizlerinden de bu kan içiciyi ifşa ettik, geçmişini izah etmeye çalıştık ve Türkiye’ye resmen Cumhurbaşkanı GÜL tarafından davet edilmesini, anlaşmalar imzalanmasını ve tüy dikercesine TBMM’de milletvekillerine hitap ettirilmesini tenkit ettik. Buna ses çıkarmayan "Sözde İslamcı, özde paracı" basın yayın organlarını ve onların romantik din bezirganı yazarlarını deşifre ettik. Neden mi?Türkiye Büyük Millet Meclisi halen Hilafetin ilgasına dair kanuna göre, Hilafet’in mana ve mefhum olarak şahsı manevisinde mündemiç olduğu bir çatıdır. Oysa Hilafeti 400 yıl yürüten Osmanlı’yı yıkan Siyonistlerin faaliyetleridir. Bununla ilgili detaylı bilgileri kaynaklarıyla daha önce kaleme aldığımız yazılarda sizinle paylaşmıştım. Siyonizm’in kurucusu ve İsrail’in fikir babası Theodor HERZL de, 1897 yılında İsviçre’nin Basel kentinde Siyonist önder ve temsilcileri topladığı ve Siyonist Protokolleri ilan ettiği kongrede: “Kuzey sınırlarımız Kapadokya’daki dağlara kadar dayanır, Güney’de de Süveyş Kanalı’na (Nil-Fırat arası)…Sloganımız ise “Davud ve Süleyman’ın Filistini!” olacaktır" “Basel'de ben Yahudi Devleti'ni kurdum. Eğer yüksek sesle söylersem bütün dünya bana güler. Fakat beş sene içinde veya elli sene sonra herkes bunu bilecek” demişti.


Basel'de yapılan ilk Siyonist kongrede çizilen hayali sınırlar Osmanlı İmparatorluğu'nun egemenliği altında bulunuyordu. Tekrara lüzum yok, nihayet Osmanlı’yı sancılı, kanlı ve hileli bir süreçten sonra yıktılar. Ancak aziz milletimiz Balkan Cephesinden, Trablusgarptan, Yemenden, Iraktan, Doğu Cephesinden ve Çanakkale’den başlayarak verdiği benzersiz ve şanlı mücadele ile büyük bir İstiklal Savaşı gerçekleştirdi ve Anadolu’da Müslüman bir devleti yeniden ihdas etti. Kurulan yeni devlet de aslında İslam Devleti olarak tarih sahnesine çıktı. 1924 Anayasası’nda “Devletin dini din-i İslamdır” yazılıdır. Elbette sonra hiç beklenmeyen, arzu edilmeyen bazı süreçler yaşandı .

Ancak Allah’a hamdolsun hala Anadolu topraklarında % 99’u Müslümanlardan oluşan bir devlet var. Osmanlının yıkılması, Hilafet’in ilgası ve işlevsizleştirilmesi sadece Türkiye değil tüm dünya Müslümanlarını sarstı. Ancak tüm bunların gerçekleşmesi için çabalayan şer odaklar için olanlar yeterli olmamaktadır. Nasıl olursa olsun Anadolu’da bağımsız bir Türkiye’nin varlığı hala nihai planlarına engel teşkil etmektedir. Bu son engeli de bertaraf etmek üzere şimdi son bir hamle yapmak niyetiyle Irak işgal edildi, sırada Suriye, İran ve Suudi Arabistan var. Bunlarda gerçekleşince öldürücü darbeyi akıllarısıra Türkiye’ye indirerek, yeryüzünden İslam’ı ve Müslümanları silecekler. Irak’ta, Afganistan’da, Bosna’da, Çeçenya’da ve uzun yıllardır Filistin’de olanlar bu nihai gayenin provasıdır. Tüm bu kirli plan ve tezgahları, şerli oyun ve hileleri fark edecek derecede bilinçli liderlere, medyaya ve halka ihtiyacımız her zamankinden daha fazladır. Maalesef şu an Arap alemini ve ülkemizi idare edenlerde bu uyanıklığı, bilinç düzeyini, öngörüyü ve feraseti göremiyoruz. Hangi akla hizmet ederek Filistin’de elan akan kanın baş sorumlusu PERES ve onun işbirlikçi pişekarı ABBAS, ülkemize davet edildi, kırmızı halılarla, şampanyalarla, alkışlarla karşılandı ve millet iradesinin tecelligahı anlamında en mukaddes mekânımız TBMM’de konuşma yapmalarına izin verildi?

Yahu bunu deli yapmaz, deli…İzin verildi de ne oldu? Adam Müslüman ülke parlamentosunda konuşan ilk (ve inşaAllah son) İsrail Devlet Başkanı olma sıfatını alarak 1897 Basel Siyonist Konferansı’ndan tam 110 yıl sonra yıktıkları Osmanlı’nın millet meclisinde adeta zaferini ilan etti, İsrail’in tanrısından bahsetti. Demokrasi yalanları attı. Bre Koca Siyonist madem demokrasi ve hürriyetten yanasın, neden Müslüman Filistin’i istila ettin, bebeklerine varıncaya kadar Filistinlilerin öldürülmesi emrini verdin ve bu barış beldesini Açıkhava hapishanesine çevirdin, neden temiz ve adil bir seçimle işbaşına gelen HAMAS’ı yok etmeye çalışıyorsun? Bu katilin bunları hem de Meclisimizde, İbranice ifade etmesi çok vahim, ama bundan daha vahim olanı ise onu Mecliste dinleyerek alkışlayan Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan, Bakanlar, iktidar ve muhalefet milletvekillerinin varlığıdır.

PERES, meclisteki yalan ve hayallerle dolu konuşmasını Yahudi Dönmesi olan 35 Yaş Şiirinin şairi Cahit Sıtkı TARANCI’nın, rivayete göre kuruluşunu özlemlediği İsrail için yazdığı “Memleket İsterim” şiiriyle bitirdi ve dünyaya şu mesajı verdi: “Bakın ey insanlar, bizimle uğraşmayın, biz 110 yıl önce İsrail’i kurmaya karar verdik ve 50 yıl içinde Filistin’i kendimize memleket eyledik, bunu başarmak için de önümüzdeki tek engel olan Osmanlıyı içerdeki işbirlikçiler vasıtasıyla yıktık. Şimdi çok yakın bir sürede “Büyük İsrail”i kuracağız ve yeryüzünün tamamını İsrailleştireceğiz. Bizimle şaka olmaz. Biz bakın, yıktığımız Osmanlının devamı olan Türkiye’ye geldik ve meclisinde İbranice olarak konuşuyoruz”.

Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikâyet ölümden olsun.diyerek konuşmasını bitiren Koca Siyoniste ben de şöyle sesleniyorum:
Dünya isterim,
İnsanlar hür, düzen adil olsun;
Barışın ve kardeşliğin diyarı olsun.

Dünya isterim
Ne başta Siyonist derdi, ne gönülde Kudüs hasreti olsun;
Yeryüzünde akan kan ve gözyaşı dursun.

Dünya isterim
Kan emici Siyonistler ve Haçlılar def olsun;
İşgalci İsrail yok olsun!KAYNAK:boyut haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.