17 Kasım 2007

ERDOĞAN OLMASAYDI TÜRKİYE İRAN OLURDU..!

bence bu sözler Erdoğana hakarettir..ben bu adamın gözlerinin içine bakarım niye mi tavırlarındaki ve konuşmalarında ki samimiyeti ölçmek için..gözleri ile büyük mesajlar verir..mesala en çok anıtkabir ziyaretlerinde gözlerini gözlemlerim, orda büyük bir nefret ve isyan belirir..kendini çok zor tuttuğunu haykırır, sabrı taşar, ordan bir an evvel çıkmak için yalvarır..tahammül edemez..gözleri bunları söyler her seferinde..bende nerde durduğunu anlarım..çok sabırlı ve azimli biri..her ne kadar yollarını tasvip etmesemde çünki bunun ne onlara nede biz Müslümanlara bir getirisi olmayacak, Allahın yolu belli o yolun dışında bir zafer veya bir metod peşinde koşmak baştan en büyük hatayı etmek demektir baştan kaybetmek demektir..Eğer bu doğru olsaydı Tüm peygamberler bugünkü hükümetin metodunu izlerlerdi..Oysa onlar apacık rejime muhalif olup isyan etmişlerdir..İlahi Kaide budur, Müslümanlar için yolu Allah böyle belirlemiştir..İnsanlar bunu bir türlü can korkusundan anlamak istemiyorlar ve Biz İslama hizmet ediyoruz zannı ile İslama darbe indiriyorlar..Dün Erdoğandı yarın ki için ise şunu söylemek isterim sakın sen bu yolu deneme bu bizi güçsüz kuvvetsiz ve başarısız kılmaktan öte bir yere götürmez..Resul A.S ne yaptıysa O'nu yap..Onun yolu Müslümanların yoludur..Karşımızda bize savaş açanlar
var ama biz savaşmıyoruz Allahta savaş meydanından herhangi bir askeri taktik gözetmeden arkasını dönüp gidecek olana apacık bir şekilde hain olacağını ve yerinin azab yurdu olacağını bildiriyor..Şimdi şu halimiz savaştan kaçanların hali değil mi? Neymiş teknolojiden uzakmışız kalifiye adamımız yokmuş, bilimden nasiplenmemişiz önce bunları hal edip sonra savaşa bilirmişiz ha birde fakirmişiz..Ben sözlere gülüyorum bu Allahtan umud kesmektir bu Allaha dayanmamaktır bu Allaha güvenmemektir bu Dini bilmemektir..O yüzden siyaseti kullanarak haklarımızı kazanacağımızı sananlar aldanıyorlar öyle olsaydı siz Resulden daha mı ikna edicisiniz ki Resul bunu Mekkede denemedi..Onun uygulamadığı metodun ve Allahında tasvip etmediği metodun kazanacağını düşünüyorsunuz..İşte böyle kullanılırsınız işte böyle aldatılırsınız işte böyle kaybedersiniz..Bir şey daha Allah Abdullah Gülün başkanlığından razı değil..Bir Büyüğüm bir gezisinde ucra bir yere gittiklerini orda haber alabilecek hiçbir mekanik alet olmadığını görünce orda kendilerini ağırlayan kişiye siz ülke ile ilgili bilgileri ne şekilde alaıyorsunuz diye sormadan edememiş, bu zatta bizim öyle şeylere ihtiyacımız yok demiş, eğer çiçekler açmışsa, kuşlar uçuyorsa, tarlalar ürün veriyorsa biz ülkede herşeyin iyi gittiğini anlıyoruz, yok eğer tersi oluyorsa o zaman kötü giden bişeyler olduğunu sezimliyoruz demiş..Benimde Gülün Cumhurbaşkanlığı döneminde birşey dikkatimi çekmişti o günler kurak günlerdi etraftaki ağaçlar susuzluktan kırılıyordu hatta ben evden su taşıyordum, hayvanlar susuzluktan telef olmuştu bir gün böyle bir köpeğe rastladım 2 hafta boyunca o hayvan aklımdan çıkmadı, bahçemizdeki güllerin etraftaki otların ağaçlardaki yaprakların hepsi kurudu sarardı..Dedim ki Allah O'na çekil diyor bu hayır değildir..Nihayetinde Müslümanlar zafer sarhoşluğuna büründüler zaten oraya Düşmanlarımız eliyle geldi gelemsi içinde çok şey yapılmıştı..O zamanlarda diyordum fazla heycanlanmayın bunlar oyundan başkası değil..Amaç belli Müslümanlara zafer kazandıklarını hissettirmek yani görüntümüzü kullanıp bizi dizginlemek başka birşey değil..Hem biz hemde hükümet aldanmaktan başka birşey yapmıyor..Allah yolu göstermiş bu zafer için başka yol metod yok..O yüzden Erdoğandan sonra gelecek kişi çok dikkatli olmalı davaya hizmet ediyorum sanarak davaya kurşun sıkan olmasın sakın..yoksa Allah sizi ordan indirir diyor..Yahudilerin Erdoğanı nasıl övdüklerine ilişkin yazıyla sizi başbaşa bırakıyorum...
Selam ve hürmetler..
"Erdoğan Olmasaydı Türkiye İran Olurdu"
Siyonist gazeteden ilginç ifadeler.
17 Kasım 2007 / 13:30

Hürriyet gazetesinin haberine göre, İsrail'de yayınlanan Haaretz gazetesi, Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in ziyareti ışığında yaptığı Türkiye değerlendirmesinde, Başbakan Tayyip Erdoğan'ı bol bol överken, Ankara'yı, "Ermeni soykırımı" konusunda ortaya koyduğu tavırdan ötürü de eleştirildi.

ÖVGÜNÜN HER KELİMESİNİ HAKETTİLER
Haaretz gazetesinde Yossi Sarid imzasıyla yayınlanan makalede, resmi bir ziyaret için geldiği Ankara'da saygıda kusur edilmeyen Cumhurbaşkanı Peres'in de ev sahiplerine övgü yağdırdığı hatırlatılarak, "Övgü ve iltifatın her kelimesini hak ettiler" denildi.

DÜNYANIN EN İYİ LİDERİ
Başbakan Erdoğan'ı, "En iyi dünya lideri kimdir diye sorulsa, hiç tereddütsüz Adalet ve Kalkınma Partisi lideri Başbakan Tayyip Erdoğan'ı seçerdik" ifadesi kullanılan yazıda, şu görüşler öne sürüldü:

"Erdoğan'ın partisi, İslami kökenlidir. Bu gerçek, gerici ve terör yuvası oldukları yolunda şüphelerin doğmasına neden oldu. Ama öyle değil. Erdoğan'ın yönetiminde Türkiye, Dünya pazarındaki fırında pişmek üzere, ekmek hamuru gibi kabarıyor. Yoksul bir semtte doğan ve gençliğinde ekmek satarak geçinen, günde beş vakit namaz kılan Erdoğan, ülkesini modern bir devlete dönüştürdü. O olmasaydı, ülkesi, kavgacı İran, ortaçağı yaşayan Suudi Arabistan ya da sallantıdaki Pakistan'dan (Medreselerin kumpasıyla, olağanüstü hal arasında sıkıştı) farksız olurdu. Erdoğan'ın Türkiyesi, değişik türdeki bir devlet destekli İslam modelinin yaşayan örneğidir. Dünya, Türk modeli sayesinde, İslam ile demokrasinin birlikte yaşayabileceğini öğrendi."

AVRUPA'YA ÇAĞRI
Makalede Türkiye-Avrupa ilişkilerine de değinildi. 'Hedonist (hazcı)' olarak nitelenen Batı'nın Türkiye'den hala korktuğunun belirtildiği makalede, "Avrupa'nın avlusunda 70 milyon Türk var. Türkiye'yi kucaklayacağına, hızla kaçıyor. Bunun ego, önyargı ve yabancı korkusu yüzünden olmadığını kanıtlayacağına, Türkiye'nin sunduğu mantıklı alternatifi elinin tersiyle itiyor" diye yazıldı. Makalede, Türkiye'de demokrasinin mükemmel olmadığı, insan hakları ihlallerinin görüldüğü belirtilen, Romanya ve Bulgaristan örnek gösterilerek, "Bu iki ülke de birçok açıdan iyi olmamasına karşın, AB'ye kabûl edildi. Kulübe, sadece iyi stoktan gelenler kabul ediliyor. Kapıdaki yalvarıp yakarmalar, seçicileri ikna etmiyor. Avrupa böyle davranarak, kökten dinciliğin ve cihadın tek alternatifini yok ediyor" ifadeleri kullanıldı.

TANIYIN YETER
Kuzey Irak ve PKK sorununa da değinilen, bu konuda Başbakan Erdoğan'ın, "kendine muhteşem şekilde hakim" olduğunun belirtildiği yazıda, terör örgütünün neredeyse hergün askere ve sivil halka zayiat verdirdiği, Türk halkının intikam çağrıları yaptığı hatırlatıldı ve "Ama Ankara, soğukkanlı bir şekilde vereceği yanıtı hesaplıyor" denildi.

BABALARIN GÜNAHINI REDDETME HAKKI
Övgüyle devam eden yazı, "Ermeni soykırımı" iddialarına gelince, üslubunu değiştirdi. Yazıda, şu ifadeler yer aldı: "Ermeni katliamına karşı Türkiye'nin tutumu, düş kırıklığı yaratıyor. Erdoğan'ın, soykırımda ülkesinin sorumluluğunu niçin reddettiği belli değil. Zaten kimse yeni Türkiye'yi suçlamıyor. Kimse tazminat ödemesini istemiyor. Herkes, sadece Türkiye'nin tanımasını istiyor. Bu tür itiraflar tarih boyunca yapılmıştır. Oğullar, babalarının günahlarını reddetme hakkına sahiptir." İsrail'de yayınlanan Haaretz Gazetesi'nde çıkan, Yossi Sarid imzalı makalede, Başbakan Tayyip Erdoğan için şöyle dendi: "Yoksul doğan, gençliğinde ekmek satan, 5 vakit namaz kılan Erdoğan, ülkesini modern bir devlete dönüştürdü. O olmasaydı, Türkiye kavgacı İran, Ortaçağ'ı yaşayan Suudi Arabistan ya da sallantıdaki Pakistan'dan farksız olurdu."

gazeteport

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.