8 Kasım 2007

Esir Türk Askeri PKK'lı Çıktı (video)

PKK'nın Dağlıca baskınında esir aldığı erlerden birinin, sıfır noktasına gönderilmeden önce Türk bayrağını yakmak ve PKK'yı desteklemekten tutuklandığı ortaya çıktı. Peki, suç dosyası bu kadar kabarık olan biri neden sıfır noktasına gönderildi? Bu Askeri Niye O Noktaya Koydular??

Türkiye bayrağını, Türkiye vatandaşlarının canlarını korumak için görevli ve bu işten maaş alan yetkililer bu olaydan bi haber mi?

................
Ramazan Yüce, PKK'nın elinde olduğu dönem Roj TV kameralarına konuşmuş ve "Burdaki arkadaşlar bize abi kardeş gibi davranıyor. Biz gerçeği gördük. Gelip halka da söyleyeceğiz bunları. Devlet büyüklerimize söylüyorum bu silahla çözülmez, masaya oturun.... Arkamızdan gelmeyen Tabur komutanımıza sesleniyorum. Arkamızdan destek göndermediyse bu demektirki bizim artık asker olmamıza gerek kalmamıştır. Ve elimizden geldiği kadar Türk Ordusundan uzaklaşmaya çalışacağım" demişti.


Bu sözleri söyleyen Mardinli Er Ramazan Yüce'nin, askere gitmeden önce Türkiye bayrağını yakmaktan ve PKK'ya destek vermekten dolayı tutuklandığı, amcasısının, dayısının ve yeğeninin de PKK'ya yardım ve yataklık etmek suçlarından tutuklandıkları öğrenildi.

Yapılan araştırmada Ramazan Yüce'nin 21 Mart 2002 nevruz kutlamaları sırasında çıkan olaylar sonrası, PKK lehine gösteri yapmak suçundan tutuklandığı anlaşıldı.

Ancak bunlara rağmen Ramazan Yüce askere alındı ve en kritik noktaya gönderildi.

KASTEN Mİ YAPILDI?

Bu bilginin ortaya çıkması akıllarda bir başka soruyu gündeme getirdi.

Sivil hayatında PKK lehine çalışmalar yürüten ve bu suçtan tutuklanan, yani devletin elinde "resmi belgelerle" PKK'ya yakın olduğu tescil edilen bir kişinin nasıl olup da PKK'nın en yoğun saldırı bölgesi olarak seçtiği Şırnak'a gönderildiği ve oradan da sınıra sıfır noktadaki en kritik karakolda görevlendirildiği büyük bir soru işareti.

İşin canalıcı tarafı ise, bu askeri oraya kimin gönderdiği yerine Ankara'da askeri bir savcı tarafından Ramazan Yüce'nin 12 askerin hayatını kaybettiği çatışmada PKK'ya bilgi sızdırıp sızdırmadığı tartışılıyor..
İşte o video



http://www.furkanhaber.com/haber_detay.php?haber_id=15466

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.