T a r a f s ı z D e ğ i l i z

EVANGELİST VE SİYONİST DİN ANLAYIŞI..

George W. Bush'un mensubu bulunduğu Evangelistler arasında yapılan bir ankete göre, Evangelistlerin yüzde 70'i İslam'ı şiddet dini olarak görüyor. Yüzde 81'i ise Müslümanların Hıristiyan yapılmasının gereğine inandıklarını ortaya çıkardı. BOP projesinin beslendiği kaynak olan Evangelizm kendisine İslam'ı ve Müslümanları düşman olarak seçmiş ve Müslümanların yaşadığı coğrafyaları şekillendirme çalışmalarına Bush'un tekrar seçilmesiyle beraber daha da hız vermiştir.

Bu projenin bir parçası olarak ABD'de Evangelistlerin BOP kapsamındaki Müslüman ülkelerde dağıtılmak üzere "Gerçek Furkan" adını verdikleri bir kitap yayınladılar.

Söz konusu kitapta İncil'den, Tevrat'tan alıntılar yer alırken Kuran'dan da bazı ayetler tahrif edilerek kitaba konulmuş.

BOP çerçevesinde 22 İslam ülkesinin eğitim sistemi ve eğitim anlayışı değiştirilmesi planlanıyor ve bu çerçevede Arap ülkelerinin dilleri de değiştirilecek. Bu kitabın ortaya çıkması, yalnızca lisanın değiştirilmesiyle yetinilmeyeceğini Müslümanların inanç esaslarının da değiştirilmeye ve tahrif edilmeye çalışılacağını ortaya koyuyor.

CIA uzmanları tarafından hazırlanan ve çok enteresan bir şekilde "İbrahim'i dinler" ve "üç dinin kitabı" olarak adlandırılan bu Evangelist yayın Türkiye'de yakından tanıdığımız dinler arası diyalog süreciyle paralellik arz ediyor.

Bilindiği gibi dinler arası diyalog sürecinin Türkiye'deki taşeronluğunu uzun süredir ABD'de ikamet eden Fetullah Gülen yapmaktadır. Bu süreçle birlikte pek çok Türk genci Hıristiyanların kucağına itilmiş ve din değiştirmeleri sağlanmıştır. Bunlarda birisi gazetelere de yansıyan "Nurcu Papaz" denilen bu taşeronların evlerinde yetişmiş Turgay Üçal isimli kişidir.

Evangelist ve siyonist din anlayışı
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.