18 Kasım 2007

Milliyet'ten Büyük Yalan (BELGELİ)

Milliyet'ten Büyük Yalan (BELGELİ)

Milliyet Gazetesi, Hamas lideri Halid Meşal'ın yardımcısı Musa Ebu Marzuk'ın basın toplantısından, kendilerinin kovulduğunu iddia etti. İşte, yalanı ortaya koyan fotoğraf:

Milliyet Gazetesi, Hamas lideri Halid Meşal'ın yardımcısı Musa Ebu Marzuk'ın basın toplantısına katılmasına ve üç soru sormasına rağmen toplantıya alınmadığını ve engellendiğini öne sürerek, büyük bir yalana imza attı. "Milliyet Engellendi" başlıklı haberde, Milliyet muhabirinin, Hamas liderlerinden Ebu Marzuk'un basın toplantısı sırasında salondan çıkarıldığını iddia etti.

Ancak bu haber yalandı. Çünkü bütün Türk medyası çıkarılmıştı ve medyanın içeride olduğu kısımda, Milliyet muhabiri İpek Yezdani de, Ebu Marzuk'un tam yanında oturuyordu.

İşte, o fotoğraf:

O anı anlatan Star gazetesi Muhabiri Erdal Şimşek de, Milliyet'i yalanlayarak şunları söyledi:
Dün Cuma namazından sonra Ebu Merzuk'un basın toplantısı olacağı, oradaki muhabirlere bildirildi. Cuma namazından sonra oluşturulan basın ofisinin yan tarafında bulunan "Kabul Salonu"nda toplantı yapıldı. Toplantının ilk bölümü sadece Arap Basını'na yönelikti. Türk basınına yönelik yapılan toplantıda ise İpek Yezdani Dr. Musa Ebu Merzuk'un hemen yanında oturuyordu. Sırayla hepimize istediğimiz kadar soru sorabileceğimizi söylediler. Sanırım İpek de 4. kişiden sonra 2 soru sordu. Ve toplantı yaklaşık 45. dakika sürdü. Başka soru sorulmayınca sayın Ebu Merzuk Hepimize teşekkür ederek toplantıyı bitirdi. Oradaki görüntülere baktığınızda engelleme olup olmadığını anlarsınız. Milliyet Muhabiri İpek Yezdani Sayın Ebu Merzuk'un hemen sağında oturuyor. Ve Filistin Heyetinde çok yakın dostlarım olmasına rağmen ben ayakta kaldım. "

yazi ve resimler gözükmüyorsa


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.