1 Kasım 2007

Peşmerge mi ABD askeri mi?!...

Dün akşam haberlerde sözüm ona peşmerge askeri diye verilen,ellerinde silahlarla düzenli ordu yürüyüşü ile bizlere gösterilen askerlere baktığımda gözlerim dehşetten irkildi.Bu askerlerden hiçbirinin peşmerge askeri olması mümkün değil,tipleri incelediğimde hepsi iri kıyım,saç ve göz renkleri tamamı ile insana " BU BİR AVRUPALI " dedirten cinsten ; çok az bir dikkatle bakıldığında bu askerlere ya Hollanda,ya Alman ya da ABD askeri demeniz mümkün.Üstelik bu askerlerin çok eğitimli ,özel üstü özel bir birlik olduğu anlaşılıyor.
İkinci olarak bölgeye ABD casus uçaklarını göndermiş sözüm ona Türk Genelkurmayına PKK hakkında istihbarat toplayıp verecekmiş bu uçaklar.ACABA DİYORUM?!...
Üçüncü ve çok önemli bir diğer husus.TÜRK MEDYASINDAN BİR ALLAH'IN KULU ÇIKIP DA ; fidan gibi çocuklarımızın ağızlarından bile yanık kokusu çıkmasına neden olan ve Uluslararası hukuk tarafından bile kullanılması yasaklanmış olan bu Allah'ın cezası mayınların bu ülkeye nasıl ve ne şekilde girdiğini sorgulama zahmetinde bulunmuyor,NİÇİN?!...Görsel medyada; dans programlarından tutun da her türlü SHOW programı yayınlanıyor, her konuda tartışma programları yapılıyor; yazılı medyada ise hangi sanatçının gece kiminle yakalandığı ,nerede sabahladığı ve hatta hangi lisenin bir odasının mescid yapıldığı büyük puntolarla konu edilebiliyor ; lakin hayatının baharında pırıl pırıl yavrularımızı alçakça katleden BU ŞEREFSİZ MAYINLAR her nedense ve ne hikmetse konu edilmiyor.Bu mayınları,yasak olmasına rağmen hangi ülkeler üretiyorlar.Araştırmalarıma göre bu mayınların birçoğu İtalyan,aralarında İspanyol yapımı olanlar bile var.Bu mayınlar bu ülkeye nasıl giriyor: TIRLARLA MI, İNCİRLİKTEN Mİ,NASIL?!..Ve bu konuda meclisimiz ya da Türk kamuoyu bir araştırma sürecini başlatamazlar mı,bu o kadar zor mu? Yoksa dökülen gözyaşları,TİMSAH gözyaşları mı?
Son bir husus : ABD'de yaşayıp ve Türk TV'lerinin birçoğuna uydu yayınından katılıp Barzani'yi bizlere çok masum bir kişi gibi göstermeye çalışan İlnur Çevik adlı kişinin Barzani ile ticari ortaklıkları olduğunu Türk kamuoyunda kaç insan biliyor?!..


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.