25 Kasım 2007

Son gelişmeler...

Sayın Başbakan Cemevlerine ibadet statüsü verilmesi kararını açıkladı,bizim mahut solcular koro halde karşı çıktılar.Neymiş Başbakan samimi değilmiş,alevileri kendine benzetecekmiş falan filan.Fakat aklı selim sahibi olarak bidiğim ve onurlu bir insan olan Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Ali Doğan, başbakanlığın yaklaşımının kabule şayan bir yaklaşım ve tutum olduğunu kanaatimce yakında açıklayacaktır.
Genel Kurmay Başkanlığımız özellikle Irak ve güney sınırımızı kontrol amacı ile bir uydunun ihale edileceğinin müjdesini verdi.Bu karalarından dolayı ilgililere minnet ve şükran duygularımı bir Türk vatandaşı olarak iletmek istiyorum.Alınacak uydu umarım Fransa'ya ihale edilmez.Benim tercihim AB yolunda bize her türlü desteği veren İtalya'ya bu ihalenin verilmesi.Gerçi İsrail uydu teknolojisi de çok ileri özelliklere sahipmiş;lakin İsrail uydusuna ne kadar güvenilebilir pek bilemiyorum.
Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ABD'li generallerin yüzlerine şu sözlerle sitemde bulundu : " ABD, asker arkadaşına ihanet etmiştir." Kore'de ölen Türklere telmihte bulunan Sayın Yazıcıoğlu, ABD'nin bugüne kadar izlemiş olduğu PKK politikalarındaki yanlışlıklara işaret etmiş oldu böylelikle ve sonuna kadar da haklı bir sitemdi bu...
PKK'lı militanların dünya üzerinde özellikle ABD'li sivil ve askeri hedeflere saldırı kararı aldıkları duyumları var.ABD'nin California eyaletindeki yangınları da bu noktadan değerlendirenler var.Ne demişler etme bulma dünyası.Başbakanımızın dilinde tüy bitmişti, BU TERÖR BİRGÜN SİZLERİ DE VURUR diye...
ODTÜ'lü bilimadamlarımızı son günlerdeki başarılarından dolayı yürekten kutluyor ve bu başarılarının devamını diliyorum.Ayrıca kendilerini de korumalarını arzu ediyorum.Çünkü bir ASELSAN'daki üç mühendis örneğini henüz unutabilmiş değiliz.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.