17 Kasım 2007

YAHUDİ VATANDAŞIN URFA İTİRAFI..

Yahudi vatandaşın Urfa itirafı


Nesim Levi öyle sıradan bir Yahudi değil. Profilo Holding Genel Müdürlüğü yapmış, Türkiye'de ki Yahudi eserlerini ihya etmek gibi bir fonksiyon üstlenmiş bir isim. Üstelik Levi o yıllar itibariyle Uluslar Arası Lions Kulüpler Direktörlüğü görevi de olan, Türk Lionslarını Avrupa'da temsil eden bir Yahudi vatandaşımız.

1994 yılında, yani bundan tam 12 yıl önce, Nesim Levi işte o programda, "Türkiye'den İsrail'e göç eden Yahudi ailelerinin bir kısmı Türkiye'ye geri dönmeye ve Urfa yöresine yerleşmeye başladı." İtirafında bulundu. Ben bu olaya gözlerim ve kulaklarımla şahit oldum. Şimdi birileri gider, Şanlıurfa'da Yahudi olmadığını ve Yahudilere mülk satılmadığını tapu kayıtlarına bakarak iddia edebilir.

İyi de, kariyerini bütün dünyanın tanıdığı Nesim Levi yalan mı söyledi? Peki, Levi'nin bu açıklamasından 6 yıl sonra Şanlıurfa'nın göbeğinde, "Dinler ve Kültürler Parkı" adı altında 186 bin metrekarelik bir "Küçük İsrail" inşa edilmesi için İsrail'in, yahut adı Türk kamuoyu ile bir türlü paylaşılmayan meçhul Yahudi yahut Yahudilerin tam 20 milyon dolar ayırmış olmasına ne diyeceğiz? O günün Şanlıurfa Belediye Başkanı Refah Partili Ahmet Bahçivan'dır. Şehrine 20 milyon dolarlık bir yatırım yapılıyor olması onu da mutlu eder ve projeyi incelemeye başlar. Başlar ve gördükleri karşısında irkilir.

Mısır'da çıkan El Ahrar Gazetesi'nde Dr. Rıfat Seyit Ahmet imzası ile 2005'in son günlerinde yayımlanan, "MOSSAD Kuzey Irak'ta arazi satın alıyor" başlıklı yazısından kısaca aktaralım:
"ABD'nin Irak'ta İsrail'in rolünü kucaklayan çok elverişli ve çok aktif bir ortam yaratmaktadır. Irak hükümetinin ileri gelen danışmanlarının İsrail ile sıkı bağlantıları bulunan İngiliz ve Amerikalılar olmaları daha etkin kılmaktadır. Bunlar isim isim medyada aktarılıyor ve teyit ediliyor. Irak'tan gelen son bilgiler, birçok Irak asıllı İsraillinin Bağdat'a geri döndüğü ve 1948 yılında Irak'ı terk eden babalarının bıraktığı mal ve mülkleri Iraklı komisyoncular aracılığıyla belirledikleri yönündedir. İsrail'in Irak'a derinlemesine dalmasının bir nedeni de MOSSAD'ın faaliyetleridir. MOSSAD Kuzey Irak'ta yoksul vatandaşlardan arsalar satın alarak kampanyasını genişletmektedir."

(http://www.haberalemi.net)


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.