19 Kasım 2007

YANITI alınmamış eski sorular: Cumhuriyet muhabiri PKK’lı mı?


Cumhuriyet muhabiri uyuşturucu sanığı
Cumhuriyet sus pus

Cumhuriyet muhabiri PKK'lı mı?

Geçtiğimiz günlerde Vakit gazetesinde çıkan bir haber, akıllara çeşitli sorular getiriyor. Vakit'in haberine göre, aralarında Cumhuriyet gazetesi Yurt Haberler Müdürü Mehmet Faraç'ın kayınbiraderi İbrahim Halil Karaaslan'ın da bulunduğu PKK'lı grup uyuşturucu operasyonları sonucunda yakalanmış. Vakit'in iddiasına göre, Cumhuriyet gazetesinden hiçbir yetkiliyle bu konu hakkında görüşülememiş. Takip ettiğimiz kadarıyla, Cumhuriyet'e bu mesele hakkında, gelişmeleri yalanlayan bir haber de çıkmadı. Neden İlhan Selçuk, sorular karşısında sessiz kalıyor?

Cumhuriyet'in Diyarbakır muhabiri gerçekten PKK'lı mı? Eğer öyleyse bu adamı Cumhuriyet gazetesine kim aldı? Bu sorular soruluyor ve cevapları merak ediliyor. İlhan Selçuk lütfen. Bu sorular karşısında sesiz kalmayın, kendinizi savunun, böyle bir şey yok deyin, Atatürkçüler PKK ile işbirliği yapmaz, aralarında PKK'lıları barındırmaz deyin, lütfen söyleyin bunları!



--
We are in the world as words are in a book. Each generation is like a line, a phrase...

Dünyada, bir kitabın içerisindeki sözcükler gibiyiz. Her nesil bir satır, bir cümle misali…
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.