29 Aralık 2007

BEN SENİM EY DEVLET

BEN SENİM EY DEVLET

Ya sen gel bize, ya biz gelelim size, ne sen gel bize, ne biz gelelim size. Sizin dininiz size bizimkisi bize. Benimkinden sana ne? Senden de bana ne, git istediğin gibi yaşa ama, beni de rahat bırak, mutlu bir birey olarak yaşayayım. Başımı örtmek istiyorum sana ne.
Namaz kılacağım, içtima saati mi? Bırakın namazımı kılayım Allaha kulluk yapayım sonra toplarsın beni, sonra asarsın.
Bırak tapınma kutsama ihtiyacımı yerine getireyim. İbadetimin ne olduğunu bana sen öğretme, sen nasıl devletsin sen niçin beni tarif ediyorsun. Kimliğimi, kişiliğimi niçin tanımıyorsun?
Ben dürüst bir vatandaşım, vergimi veriyorum. Askerliğimi yapıyorum, oy zamanı oylamana da katılıyorum. Oğlumu askere, ölüme gönderiyorum. Kızımı okula gönderemiyorum başı örtülü diye okula almıyorsun. Sen ne yapıyorsun? Sen din eğitimi aldın.
Öcüsün diyorsun, dini eğitim alamazsın küçüksün diyorsun. Başı örtmenin ne gibi zararları oldu ülkeme, daha açıklamadın! Hijyen olarak mı,bilmen mi?Düşman askerlerinin elbisesini mi andırıyor, niçin örtümden rahatsızsın ey devlet denen şey açık söyle ben anlamıyorum.Öyle karanlıklar arkasından baykuş gibi söylenme net hukuk ihlali yapma insan haklarına kıyma
Sen beni yıkarsan, nasıl yaşayacaksın. Seni ayakta tutan benim. Sonra seni ben kurdum, inancım kurdum. Sen kimsin? Sen bensin. Beni niçin inkâr ediyorsun tanımadın mı ben senim seni kuran inanç, ihlâsım. Kan ve gözyaşıyla yokluk içinde, zorluklarla bir ve beraber olarak, omuz omuza kurduk ama bugün beni ayırıyorsun ben ayrımcılık yapmanı hak etmedim bana iftira atıyorsun beni suçluyorsun beni tarif etmene dayanamıyorum. Bırak ben kendimi nasıl tanımlıyorsam oyum
Ben inancını yaşamak isteyen ve namusunu temiz kılan iffetli yaşamın son temsilcisi bir Müslüman'ım. Seni kuran benim seni koruyacak olan da ben olacağım. Bana giydirdiğin, deli gömleği gibi sıkıyor.

Benim örtüm vatandır, namustur, bayraktır, Allahın kitabından bir sayfadır, bir ayettir

Sen Allahtan kopuk bir zalim olma bana, ben senin öz evladınım. Evladını vuran baba kendini vurmayı göze almış demektir. Sen ne biçim babasın ey devlet! Senmi üveyleştin, ben mi üvey evladım acaba.



--
Korkaklıkta mahçup olmak,ilerlemekte şeref var.İnsan,korkaklık gösterek, kaderin cilvesinden yakasını kurtaramaz.

Web Sitemiz: http://www.gencmusalli.com/
http://www.dersaadet.org/
Blogumuz: http://gencmusalli.blogspot.com/
http://dusunceufuklarinda.blogcu.com/

Hasan Ahmet Evliyaoğlu
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.