18 Aralık 2007

Din korkusu üzerine...



Yüzü biraz kırmızıya çalar,kısa enseli, hafif şişman ve göbekli adam konuşuyordu : Ben zekat veremem çünkü çok borcum var.Oğlan ,bizim Vito'yu değiştirmemi istiyor,neymiş efendim VİP modelini almalıymışız,çok rahat edermişiz filan.Arkasına yaslanıp TV seyredecekmiş kerata.Genç işte kimde ne görse istiyor.Kıza gelince o da Toyota'yı beğenmiyor, ne arabalar çıktı baba diyor.Bilmez miyim elbette biliyorum,fabrikada arasıra internete girip yeni otomobillere,modellerine ve fiyatlara bakıyorum. Dinine lanet elin adamı ne arabalar yapıyor birader.Hanımın istediği şeyi utandım Türkiye 'den alamadım, hani beni kullanacak zannedecekler diye,malum serde göbek de var ya hani;neyse uzatmayayım sözü, geçen Avrupa'ya gittiğimde oradan aldım.Alet de ne titriyor birader bir görmelisin.Hanım da hergün üstünde.Neymiş manken gibi olacakmış,bir hayli de zayıfladı mübarek kadın.Bu gidişle ben de kullanacağım mereti .Zayıflama aleti deyip geçme birader çeşit çeşit ;titreyeni var,titreteni var,pedallısı neyim var.
Arkadaşı söze atıldı,bırak titreyeni titreteni şimdi; gidişata ne diyorsun.Valla arkadaş doğrusunu istersen ben dincilerden korkuyorum ,ulan ne güzel müslümanız elhamdülillah,daha ne istiyonuz birader.Bir de Doğu'ya moğuya yardım edeceklermiş,iş sahası açacaklarmış da filan . Ulan arkadaş ben bunlardan korkuyorum,bir de zorla zekat filan almasınlar bizden ,bak o zaman işte,zaten piyasa durgun,yaprak bilem kımıldamayor.Eskiden ne güzeldi de mi.Basıyoduk mühürü kırata,arıya marıya filan. Hiç böyle şeyler var mıydı o zamanlar.Memleketi karıştırdı bunlar birader, ben bunlardan korkuyorum .Bana zekat vermek düşer mi ne diyon,zaten borçluyum...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.