28 Aralık 2007

Faşist bir kültürümüz var.

Türkiye kaçınılmaz olarak rejim değişikliğine doğru ilerliyor. Yangın çıkarmak üzere eğitilmiş adamlar var ve şimdi bu adamlarla yangını söndüreceksin. Çelişkili bir durum. Göreviniz, yangın söndürmek ise o zaman buna göre eğitilmiş insanlar yetiştirilmeli. Sadece yangın çıkaran ve söndüremeyen insanları ise yavaş yavaş tasfiye edeceğiz. Tabi ki onlar da tasfiye olmamak için ayak diretecekler. O zaman onları bile 'eyvallah' demeye mecbur edecek şeyler yapılmalı.
Örneğin Sedat Peker'in ve Çakıcı'nın kimlerle ilişkisi olduğunun açığa çıkarılması gibi. Yine Türk vatanperver generalimizin Çakıcı ile çekilen resimleri var. Bu arada vatanperverliğin başka bir boyutunu da böylece görmüş oluyoruz. Türkiye'de kim kimdir daha tanınır hale gelmeye başlandı. Önemli olan toplumca bu doğrultuyu tutturmuş olmamızdır. Çünkü süreç devam ettikçe "Eyvah AB'ye giriyoruz bölünüyoruz" diye bağıran adamları kimse okumaz ve tasfiye olacaklar.
murat belge
--
%47'NIN ZAFERI
-------------------------------------------------------
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
---------------------------------------------------
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.