5 Aralık 2007

HİSSİZLEŞEN İNSANLIK VE HAYVANLIK******

Hissizleşen insanlık ve hayvanlık


Almanya, Berlin'deki bir hayvanat bahçesinin ziyaretçileri fillerin bulunduğu alanda yeni doğmuş bir yavruyu izlemeye geldiler fakat olanlar karşısında şoke oldular. 3 tonluk annesi doğurduktan sonra yavru fili çamurda yuvarlamaya başladı. Bebek fili hortumuyla iten anne daha sonra onu filler için özel olarak kurulmuş olan havuzun içinde boğmaya çalıştı. Zorla nefes almaya çalışan yavru fili annesinden kurtarmaya çalışan hayvanat bahçesi yetkilileri onu hortumundan çekerek kurtardı. Ziyaretçilerden biri olayla ilgili olarak şunları söyledi: 'Korkunç bir olaydı. Zavallı yavrunun gözlerinden biri yaralandı ve her yer kan oldu. Çığlıklar atarak yerde yuvarlanıyordu'.

(www.haber7.com, 2007)


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.