12 Ocak 2008

Çağdaş Eğitim Vakfı camiye neden gelir?

Çağdaş Eğitim Vakfı camiye neden gelir?

Her fırsatta imam hatip okullarına ve din eğitimine karşı söylemleriyle tanınan Çağdaş Eğitim Vakfı'nın (ÇEV) bakın nerede yardım topluyor.

Çağdaş Eğitim Vakfı'nın (ÇEV) camilerde yardım topladığı ortaya çıktı.

Her fırsatta imam hatip okullarına, din eğitimine ve dinine bağlı nesiller yetiştirilmesine karşı söylemleriyle tanınan Çağdaş Eğitim Vakfı'nın (ÇEV) camilerde yardım topladığı ortaya çıktı.

Din ve dindarlar konusundaki açıklamaları değerlerine bağlı pek çok insanı rencide eden ÇEV üyelerinin Cami'de namaz kılmaya gelen vatandaşlardan yardım talebinde bulunması farklı şekillerde yorumlandı. Bunlardan biri ÇEV'in kendisini "Çağdaş" olarak tanımlayan kesimlerden destek bulmayınca rotayı hayır yapma konusundaki duyarlılığı herkesçe mâlum dindar insanların toplandığı ortamlara çevirdiği şeklinde. Bir başka yorum ise ÇEV yönetcilierinin değerlerine bağlı insanları 'kolay kandırılabilir kişiler' olarak görüp, onlardan aldıkları yardımlarla yine onlar aleyhine kampanyalar yürütebileceklerine inandıkları yönünde.

ÇEV'in makbuz karşılığı camilerden ne kadar yardım topladığı konusu ise kamuoyu tarafından bilinmiyor. Yine vakfın bu paraları hangi amaçlar doğrultusunda kimlere yönlendirdiği de kamuoyunun bilmediği bir başka konu.

Öte yandan Vakfın bir süre önce bölücü örgütle irtibatı olan bazı öğrencilere burs verdiği ortaya çıkmış ÇEV yönetimi belgeleriyle ortaya konulan bu haberler karşısında zor durumda kalmıştı.

İşte ÇEV mensuplarının camilerde bağış topladıklarına dair ilginç fotoğraf kareleri.

http://www.furkanhaber.com/haber_detay.php?haber_id=16498


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.