14 Ocak 2008

Şaron'u, gördüğü kabuslar komaya soktu

Şaron'u, gördüğü kabuslar komaya soktuİki yıldır komada olan İsrail'in 'Kasap' lakaplı eski Başbakanı Şaron'un komaya girmeden iki hafta boyunca her gün kâbus gördüğü ortaya çıktı.
Dünya Bülteni / Haber Merkezi
4 Ocak 2005 tarihinde geçirdiği beyin kanaması sonucu komaya giren İsrail eski Başbakanı Ariel Şaron'un beyin kanaması geçirmeden birkaç gün önce sekreterine sürekli gördüğü kâbuslardan şikayet ettiği açıklandı. İsrail eski Başbakanı'nın sekreterinin anlattığına göre Şaron, komaya girmeden önceki hafta her gece gördüğü rüyalardan birinde, kendini derin bir kuyuya atılmış gördü. "Sabra ve Şatilla Kasabı" ve "Buldozer" lakaplarıyla bilinen Ariel Şaron, sekreterine uykularını kaçıran kâbusların birinde de, Filistinlilerin eline esir düştüğünü ve Filistinlilerin kendini bakır zincirlere bağlı ve çıplak bir şekilde Gazze sokaklarında dolaştırdıklarını gördüğünü anlattı. OĞULLARI ŞARON'A İNEKLERİ ANLATIYOR Öte yandan Şaron ailesiyle ticari ilişkileri bulunan ve aileyi yakından tanıyan Filistinli Mahmud Zebbah, Tel Aviv'de bir rehabilitasyon merkezinde yatan Ariel Şaron'un iki oğlunun her gün nöbetleşe babalarının yanına gittikleri ve Şaron'a kitap okuduklarını ve müzik dinlettiklerini söyledi. El-Cezire'ye konuşan Zebbah, Şaron'un oğulları Omri ve Gilad'ın babalarına çiftliklerinden bahsettiklerini, ekinler ve inekler hakkında konuştuklarını ve babalarının kendilerini duyduğuna inandıklarını bildirdi. Zebbah, babalarının komadan çıkması ümidiyle Omri ve Gilad'ın Şaron'a İsrail ordu radyosunu dinlettiklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.