13 Ocak 2008

BABA, SEN KATİL MİSİN..???

BABA, SEN KATİL MİSİN..??? (Murat Yalçın)
-O da nerden çıktı kızım? O nasıl soru? -Baba gazete arşivlerini karıştırırken Milliyet, Hürriyet ve daha bir çok gazetede ismini okudum. 2002 senesi seçim öncesindeki bütün gazete arşivlerinde aynı yazıya rastladım. Baba ben bilmez miyim senin asla katil olmadığını?-Kızım ülkücülere o iftiraları atanlar ve bu iftiralar karşısında susanlar, maalesef siyasi rakiplerimiz ve onlarla yani o siyasi rakiplerimizle işbirliği yaparak, ülkücü hareketin kimyasını değiştirmek isteyen aramıza sızmış kötü amaçlı insanlardır.

-Baba ben bunların art niyetli yazılar olduğunu anladım. Ama bir tek yetkilinin çıkıp da bu haberleri tekzip etmemesine bir mana veremedim. Mesela, o dönemde MHP İl başkanı olan amca o bile bir tekzip yollamamış..? Halbuki, "ben bu davaya hizmet edenlerin ayağını yıkar, o suyu da içerim" diyordu da sen konuşmasını çok beğenmiştin. -Hayır kızım o il başkanıydı ama beni tanımıyordu. Benim ülkücü olduğuma dair referans istediğinde çok şaşırmıştım. Tabi ne diyeceğimi şaşırmıştım. Onu İzmir'e Ankara'daki amcaların paraşütle atmıştı. O amcaların şimdi partiyi terk ettiler. Yani bu küfre susarak rıza göstenler, böylelikle amaçlarına ereceklerini planlayanlar, şimdi partimizi terk ettiler kızım. Bir bölgeyi tanımadan başkan atayanlar da çok yanıldılar.

-Peki neden o iftiraları attılar size?-Kızım, o il başkanına emir veren ademin biri, o amcanla aynı bölgeden geldikleri için İzmir'den aday oldu. O amcan gerçekten de "bu benim hemşerim, buradan aday olacak" diye mücadele ediyordu. Bunları beraberce hesaplamışlardır.-Baba, o amca... Hani Ülkücan'ın babasıyla alay etmişti değil mi?-Evet kızım, mübarek Ramazan'da herkese iftar yemeği için davet mesajı yollarken Ülkücan'ın babasına da "Seni davet etmiyorum, ne kadar sevildiğini anla!!!" diye mesaj çeken amcan o. Can pazarında tanıdıklarını mal pazarında satan amcan.-Baba kızma! Bu güne kadar, MHP den bir itiraz, bir red haykırışı çıkmadıysa, gazeteler tekzip etmediyse sanmam ki bunda bir kasıt olsun. Olsa olsa tembel davranmışlardır. Ben size kasten ihanet edildiğine inanmıyorum. Keşke TÜRKEŞ dedemiz sağ olsaydı O zaman genel merkez de il başkanları da tembel olmazdı. Baba ben sana güveniyorum! Sen dünyanın en iyi babasısın. Ama ben büyüyünce asla partici olmayacağım!!! İçinizden o kanlı günlerde "bana sağcılar suç işliyor dedirtemezsiniz" diyecek bir Demirel bile çıkaramadınız. O Demirel ki, Sivas, Maraş, Çorum, Malatya olaylarının yaşandığı bir dönemde, savaşın en şeytanca yapıldığı devirde, gerdanını gere gere "BANA ÜLKÜCÜLER SUÇ İŞLİYOR DEDİRTEMEZSİNİZ" demiş. Yazıklar olsun o MHP yöneticilerine ki, bu mübarek millet, bu kutlu vatan için komünistlerle savaşan ülkücülere katil diyen basını tekzip bile etmemişler. Bu durum senden çok beni utandırıyor baba...-Kızım, o yazıyı genel merkezdeki bir hizip, kendilerine bağlı olan bazı kişileri aday listesinin başına getirmek istediği için, bizzat kendileri basına verdiler. Delege seçimiyle liste başına gelmiş olan ben ve diğer ülkücüler "Bizleri listelerden niçin sildiniz?" deyince de "Bakın basın sizin için katil diyor, biz partiyi korumak için bunu yaptık" diyerek kendilerini savundular. Bu davanın her zaman hadimi olan ülkücüleri, bu şekilde lekeleyerek partiden dışlamak istiyorlardı. Ben o haberlerde ismi geçenlerin hepsini tanıyorum, maalesef hiç birisi bu iftirayı haketmemiş insanlardır.Yukarıda bahsedilen olayların üstünden seneler geçmiş de olsa kızımla hasbihal ederken muhattap olduğum bu acı sualler o günlerle ilgili bazı gerçekleri açıklamama vesile oldu. Geç kalmış bu tekzibi bugün buradan ben yapayım. Türk milleti bilsin ki, Ülkücü Hareketin içinde tek bır tane dahi katil yoktur!!! Küfrün temsilciliğini yapan basın kadar, bu küfürler karşısında susmayı tercih ederek şeytanla işbirliği içinde olanları, uğrunda her şeyimizi fedaya hazır olduğumuz davamıza karışmış bütün menfaatperestleri ve bir de tembel ülkücüleri şiddetle kınıyorum.Murat Yalçın
http://www.yusufiye.net/modules.php?name=News&file=article&sid=417

--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
İster Mermi Kullansın, İster Oy Pusulası,
İnsan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı...
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.