20 Ocak 2008

[A Bozkurt Olmak ile Mankurt Olmak Arasında Karar Verebilmek…

Orta Asya'da Yaşandığına İnanılan Bir Trajik Öykünün Özeti:

Eşkıya kaçırır bir zavallı kadının çocuğunu. Sonra çocuğun saçlarını kazıtır. Kazıttığı yeri bir miktar deri ile kaplar. Güneşin altına oturtur. Deri sıcaktan gerildikçe çocuğun başını sıkar. Saçları dışa doğru çıkamadığı için, kıllar içeriye döner ve beyni harap eder. Acıdan ve deformasyondan çocuk aklını yitirir ve divane olur. Daha sonra eşkıyanın hayvanlarına çoban yapılan bu çocuk (MANKURT), kendisini aramaya gelen annesini eşkıyanın emriyle öldürür.

Gerçek milliyetçinin eli kalem tutar. Yazmaya oturduğu zaman, farklı düşüncedeki insanların tepkisine sebep olabilecek şekilde yüz kelimeye sıkışmış sloganları değil, herkesin kabullenebileceği gerçekleri ve mantıklı yorumları yazar.

Gerçek milliyetçi, tarihine vakıf olduğu için, Güneydoğuda yaşayan insanlarımızın nasıl kandırıldıklarını ve kullanıldıklarını görebilir. Bu sebeple, dış odaklar, hainler ve bölücü örgüt tarafından kandırılan ve kullanılan insanlarımızı bu hain ellerden kurtarmanın yolunu arar. Kesinlikle duygularının esiri olmaz ve öfkeye kapılarak kendi insanımızı defterden silmez. İnsanımızı defterden silmenin, bu insanların yaşadığı toprağımızı defterden silmek ile aynı anlama geldiğini görecek kadar basiretlidir.

Gerçek milliyetçi, yaşanmış olaylardan ve geçmişte camiasının başına gelenlerden çıkarılması gereken dersi çıkarır ve Don Kişotça ucuz kahramanlıklara girişmez. Kendine güvenen insanları ve milletinin bekasını maceralara kurban etmez.

Gerçek milliyetçi, sadece doğruları söyler, açık gerçekleri inkâr etmez. Açık gerçekleri inkâr etmenin ve gerektiğinde özeleştiri yapamamanın, sahip olduğumuz değerleri küçük düşüreceğini ve doğruluğunu sorgulatacak kadar şüphe duyulur hale getireceğini bilir.

Gerçek milliyetçi, provokasyonlarda ve vatanı böldürecek oyunlarda kullanılacak sürü olarak görülmesine ve kendi üzerinden oyunlar tezgâhlanmasına müsaade etmez.

Gerçek milliyetçi, tertemiz kimliğimizi kullanarak kendilerini temiz göstermeye çalışan mafya örgütlenmelerine de, ajan kırıntılarına da, burjuva bozuntularına da, diktatör adaylarına da alet olmaz.

Gerçek milliyetçi,

nefsimize dokunacak doğruları söylediği için,

gerektiğinde özeleştiri yaptığı için,

vatanın bütünlüğünü gururundan bile önde tuttuğu için,

çok sevdiği lider şahsiyetlere zarar gelmesin diye adını sustuğu için,

kendisini henüz anlamayan ve bu yüzden kırıcı sözler sarf eden bazı kardeşlerinin sözlerini ve tavrını ağır da gelse sineye çeker.

Toprak altındaki şehitlerin hatırı için, ak alınlı bacıların namusunun hatırı için, günahsız masum çocukların kanının hatırı için, bölünmemesi ve böldürülmemesi gereken vatanın hatırı için, inmeden dalgalanması gereken bayrağın hatırı için, baki kalması gereken devletin hatırı için, sönmeden tütmesi gereken ocağın hatırı için her şeye katlanır.

Çünkü her milliyetçi, üzerimizden oynanan oyunları bütün çıplaklığı ile eninde sonunda görecektir ve konumunu bu gerçeklere göre dosdoğru olarak belirleyecektir.

Kendisini mankurtlaştırmaya çalışan ihanet odaklarına dersini verecektir.

Zalimlerin tezgâhına düşüp mankurt olmayacaktır, kendi iradesinin elinde bozkurt olacaktır.

Sonunu Düşünen Hiç Bir Zaman Cesur Olamaz
Kafkas Kartalı - İmam Şamil

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.