2 Ocak 2008

Buluşma...Tiyatroya Davet "MENAN CİNLERİ"

Etkinlik Tarihi
Etkinlik Görüntü
Etkinlik Adı
Saat
06 Aralık2008/ Pazar

Tiyatro / Greyfurt

Menan Cinleri

Yazan : Hekimoğlu İsmail
Yöneten : Mahmut TAHSİN

15:00

YER ÜMRANİYE KÜLTÜR MERKEZİ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ

ARKASIÖNEMLİ NOT

Salon 310 kişiliktir. Normalde bilet 10 YTL. dir. Toplu alım yapıldığı için 8 YTL. ye indirilebilmiştir. Sınırlı sayıda biletimiz olduğu için gelmek isteyen kardeşlerin benimle kısa zamanda irtibat kurmaları gerekmektedir.MURAT ŞENDOĞDU0532 293 32 19

Ruhi, SaidSaid, Ruhi, Davud

~*~~*~~*~~*~

Hekimoğlu İsmail'in "İnsanların halini insanlara anlatmak için seçilmiş cinlerdir bunlar" dediği Büyük Menan ve Küçük Menan isimli iki Cin ile başlıyor oyun. Büyük olan küçüğe insanların bozulmuşluğunu anlatıyor, yerinde görmek için dünyaya iniyorlar ve örnekleri geziyorlar.
Görsel efektler, "flash-back" anlatımlar ile İBB Şehir Tiyatroları ekipleri kadar profesyonel hatta daha zevkli bir oyun izlemek istiyorsanız
...

~*~~*~~*~~*~

3 Ana eleman, bir hapishane koğuşu, topu topu 8-9 kişilik bir ekip, harkulade bir performans (Hani filmlerin afişlerinde yazar ya, Outstanding !!! Two thumbs up! Filan diye, ondan işte :). 370 küsürüncü oyunları idi herhalde, her oyunda yapılan bazı küçük değişiklikler ile , genelde güldüren temelde düşündüren bir hikaye. Hikaye Hekimoğlu İsmail'e ait, ekip ise Tiyatro Greyfurt.

~*~~*~~*~~*~
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Daha önce yayınlanan yazıları okumak için aşağıdaki adresten kütüphanemizi ziyaret edebilirsiniz.
http://groups.google.com/group/gencdusunur?hl=tr
Genç Düşünürler Mail Grubu yönetimi ile iletişim adresi: actiontime1@hotmail.com
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.