29 Ocak 2008

DÜNYA TURUNA VARMISINIZ ?

The Grand Canyon (Büyük Kanyon) - ABD


Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 600x392 ve büyüklüğü 72KB.

South Island - ABD


Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 480x360 ve büyüklüğü 72KB.



Cape Town - Güney Afrika Cumhuriyeti
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 600x450 ve büyüklüğü 42KB.



Golden Temple (Altın Tapınak) - Hindistan

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 750x500 ve büyüklüğü 125KB.



Taj Mahal - Hindistan

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 864x538 ve büyüklüğü 61KB.



Canadian Rockies (Rocky Dağları) - Kanada

Uluru - Avusturalya
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 700x420 ve büyüklüğü 56KB.



Chichen Itza - Meksika
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 888x593 ve büyüklüğü 142KB.



Machu Picchu - Peru

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 532x399 ve büyüklüğü 56KB.



Petra - Ürdün

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 500x375 ve büyüklüğü 69KB.



The Pyramids (Piramitler) - Mısır


Venice (Venedik) - İtalya

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 500x338 ve büyüklüğü 30KB.



Maldives (Maldivler)

Great Wall Of China (Çin Seddi)
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 636x400 ve büyüklüğü 41KB.



Victoria Falls (Victoria Şelalesi) - Zimbabwe


Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 550x368 ve büyüklüğü 60KB.



Yosemite National Park (Yosemite Ulusal Parkı)

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 759x504 ve büyüklüğü 143KB.



Auckland - Yeni Zelanda

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 640x480 ve büyüklüğü 67KB.



Iguassu Falls (Igunassu Şelalesi) - Brezilya

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 640x480 ve büyüklüğü 52KB.

Angkor Wat - Kamboçya
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 626x327 ve büyüklüğü 48KB.



Himalayas (Himalaya Dağları)




Masai Mara - Kenya
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 600x399.



Luxor - Mısır



Abu Simbel - Mısır

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 852x600 ve büyüklüğü 173KB.

French Polynesia
Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 640x480 ve büyüklüğü 87KB.



Bali

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 640x480 ve büyüklüğü 137KB.



Angel Falls (Angel Şelalesi) - Venezüella


Zermatt - İsviçre

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resmi görebilirsiniz. Orjinal resmin boyutları 560x420.



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.