23 Ocak 2008

Günün Haberleri

Ergenekon operasyonu
Polis, dün sabaha karşı altı ayrı ilde 24 farklı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonun, dava içeriği hakkında yayın yasağı bulunan Ümraniye soruşturmasıyla ilgili olduğu ortaya çıktı.

ABD 'nin "yürüyen kalesi" FOOOS çıktı
ABD'nin Irak'ta yola döşenen bombalara önlem olarak geliştirdiği yeni nesil zırhlı araçlar ilk zayiatını verdi. Irak'ta düzenlenen bombalı saldırıda, Türkiye'nin de almayı planladığı 'yürüyen kale' olarak bilinen araçtaki bir ABD militanı telef oldu, 3 militan da yaralandı.
Beni 'dinsiz' gösterenlere hakkımı helal etmiyorum
CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, başörtüsüyle ilgili sözlerinin basın tarafından çarpıtıldığını ileri sürdü.
Yazık oluyor bu çocuklara sorunu çözün
7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, başörtüsüne çözüm bulunmasını istedi. Evren "Buna bir çare bulunmasını ben de istiyorum. Bu çocuklara yazık oluyor" dedi.
Hrant Dink suikastinde şok ifade
Yasin Hayal'in eniştesi Coşkun İ, Hrant Dink'e yönelik suikast planlarını 3-4 ay kadar önce jandarma istihbarat görevlilerine detaylı biçimde bildirdiğini söyledi. Coşkun İ, "Tetiği Yasin Hayal çekecekti" dedi.
Türkiye hacda referans ülke
Türkiye'nin hac organizasyonlarında Suudi hükümeti tarafından İslam ülkelerine örnek gösterildiğini söyleyen İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, "Dünyada marka haline geldik" dedi.
Türk Telekom'a sabit ücret darbesi
Artık sabit telefonda her ay mecburi ödenek olan sabit 10 YTL ücrete son. Duyarlı bir vatandaşın açtığı dava üzerine Türk Telekom'a sabit ücret darbesi vurdu.
Forbes:"Müslümanlara ilham veren vaiz"
Ünlü ekonomi dergisi Forbes, Oxford Analytica'ya dayandırdığı portre haberinde, Fethullah Gülen'i, "Tüm Müslümanlara ilham veren vaiz" olarak niteledi.
Başörtülü yazarın canlı yayın tepkisi
NTV'de türban yasağı konulu tartışma programına katılan sosyolog yazar Fatma Barbarosoğlu, canlı yayını terketmek istedi. İşte Barbarosoğlu'nu bu kadar kızdıran neden.
'Takke operasyonu' asılsız çıktı
Çizgi karakteri, takkeli öğretmene benzeten medya, skandal haber üretti. Sanki kafasında takke olan bir öğretmen gibi gösterilerek yapılan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.
Filistinli Mülteciler
Bir sağlık ocağının bile bulunmadığı mülteci kampında, evladını kaybeden bir annenin dilinden dökülen sözler hançer gibi saplanıyor yüreğimize. İnsan hakları diye bir şeye artık inanmıyor acılı anne.
Zorunlu eğitim 9 yıl oluyor
MEB Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü İnanlı, "2008-2009 eğitim öğretim yılında pilot il uygulamasına geçerek, okul öncesi eğitimi de zorunlu hale getireceğiz.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.