4 Ocak 2008

Meydan, medya ve yılbaşı


²oo6 - ²oo7 @ Blog & Mail

Yılbaşı akşamı bayanlara yapılan taciz görüntülerini sanırım görmeyen kalmamıştır. Bakıyorum da medya "Çok Utanıyoruz" başlıkları atmış. Aslında onların utanacağı bir durum yok ortada. Çünkü bu toplumu bu hale getiren onlardan başkası değil. Buna da örnek olarak yazıma eklediğim iki resmi kanıt olarak sunuyorum. Resmin bir tanesinde eski pornocu Ali Poyrazoğlu ve Seray Sever diğerinde Bacımız! Seda Sayan ve Özcan Deniz. Şimdi bu iki görüntü ile yılbaşı akşamı yapılan görüntüler arasında ne fark var diye size sormayacağım. Aslında bir fark olmasa da onlar sanatçı olduğu için bırakın ayıplamayı onlara alkış bile tutuluyor (Bravo, bravo ne güzel tacizcilik yapıyosun. Türkiye seninle gurur duyuyor Ali ) gece gündüz stüdyoda olan kadınlar tarafından.

Benim anlamadığım sabahın köründe, gecenin karanlığında o kadınların orada ne işi var. Bu insanların hiç mi eşi, çocuğu, ailesi yok? Gerçi bakıyorum da erkeklerde artık bu tür programlara katılır oldu. Belki artık ailecek geliyorlardır kim bilir.Çağdaşlıktan bu toplum acaba şunu mu anlıyor. Fasıl Say dinlemek, Hınçal Uluç'un anlamsız yazılarını okumak, Bekir Çoşkun'a alkış tutmak yada elinde alkol ile Taksim meydanına çıkıp bayanlara sarkıntılık yapmak! Ben eminim ki bu Taksim ayıları imkan bulsa orada sırayla o bayanlara tecavüz bile ederlerdi. Yok be o kadarda değil demeyin arkadaşlar ne olur. Bu toplumun içinden bebeklere tecavüz eden, yaşlı kadınlara tecavüz eden, erkek çocuklarına tecavüz eden hatta ve hatta tavuklara, eşeklere tecavüz eden çıkmadımı?


Ama bizim karanlıklarımız pardon aydınlarımız çağdaşlıktan ödün vermezken ve uğraşırken İmam Hatip Lisesi ile yada Başörtülü bayanlarla ve Türkiye laiktir laik kalacak nidaları atarken aslında durumun ne çok vahim olduğunu görememeleri yazık.Bir söz vardır geçmişini bilmeyen ve sahip çıkmayan neslin geleceği olamaz diye. İşte geçmişini bilmeyenlerin hali ortada resimlerde de göründüğü üzere. Son sözüm şudur. Yılbaşı ayılarını meydanlar da aramak yerine medyada bulabilirsiniz. İnanın bulmakta zorlanmazsınız. İşte bu yüzden Taksim ayılarını ayıplamayın yada ayrımcılık yapmayın.***

Bu durumdan çok utanan! Hürriyet gazetesi bir dilekçe yazmış Adalet Bakanlığına. Ben gönderdim arkadaşlar. Eğer sizde göndermek isterseniz bir bakın derim.

Taksim Meydanı'nda yılbaşı gecesi turist kadınları taciz edildikleri iddiasıyla gözaltına alınan biri İran uyruklu olmak üzere 5 kişi ifadelerinin alınmasının ardından savcılığın talimatıyla 57 YTL para cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı.

DİLEKÇEYİ OKUMAK VE GÖNDERMEK İÇİN TIKLAYIN...

Eğer tacizci magandaların 57 YTL ile kurtulmasına isyan ediyorsanız bu dilekçeyi Adalet Bakanı'na gönderin. Bu dilekçeye katılıyor altına imzanızı atıyor ve Adalet bakanı'na gönderilmesini istiyorsanız tıklayın…..

Son Nefes e/Günlük

http://sahirzamanlar.blogcu.com/




Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

3 yorum:

  1. oha bukadarda olmaz bari herkesin içinde yapmayın

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum insanlar artık sokağa çıkamıyor bunu yapanlarda örnek verildiği gibi paralarını ödeyip tekrar sokağa bizlerin içine giriyor gerçekten utanç verici birde adalet-hukuk diyorlar bunlar adaletli-hukuklu bir ülkede olanlarsa işimiz yaş bu toplum böyle olaylara göz yumdukça sonumuz beter olacak keşke elimizde olsada hiç sokağa çıkmasak çıkıpta bu rezaletleri görmekten iyidir

    YanıtlaSil
  3. bencede her iknze katılıyorum bide marıfet gıbı resımlerını gosterıolar

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.